reklama

Październikowe Mamy 2010

Idus mów szybko skąd się chcesz wypisać!!!!?????

Aniawa teraz jest 10 stopni ,nie ma jeszcze zimy ale lato to to już nie jest.Nie wiem gdzie jedzie twój mąż ale my jesteśmy na samym południu więc jeszcze w miare ale tam bardziej na północ....

Makuc angina to jedno z moich najgorszych wspomnień,raz miałam brrr......Współczuje

Mały Tomuś grzecznie śpi,duży Tomek leży pod samochodem i wymienia różne części.To tak w woli wyjaśnienia jakby się ktoś dziwił,że tyle się udzielam o tej porze i to w piątek;-):-D:-p

reklama
Ja tam nie narzekam na swoje włosy. Kiedyś owszem, chciałam mieć kręcone a są proste jak druty. Odkąd znalazłam fajną fryzjerkę, jestem zadowolona ze swojego wyglądu. Zawsze robi mi fryzurki, które wg mnie pasują i, co najważniejsze, nie muszę ich układać. Nienawidzę lokówek, prostownic, wałków i innych urządzeń. Rano mam wstać, przeczesać włosy grzebieniem i iść do pracy a nie układać godzinami :tak:

Elwirka dobrze, że Oliwka tak dzielnie zniosła szczepienia :tak: Przetrzymać do 19:00:szok:?? U nas rzadko kiedy Wojtek tak późno chodzi spać. Zwykle po 18:00 już słodko chrapie (spanie ma po mamusi:-)). Jedna drzemka to dla naszych maluszków chyba jeszcze za mało. Raz próbowałam przetrzymać młodego i położyć spać tylko raz w ciągu dnia. Męczarnia i dla mnie i dla dziecka, bo przez to drzemka wcale nie była dłuższa a mały przez cały dzień marudził :-(

Sarisa mi to się nawet dwukrotnie udaje głosować, bo mam dwa maile :-p

Ida, ale dałaś wszystkim zagadkę :-D

matko tylko dziecko poszlam polozyc spac a wy juz 3 strony trzeplyscie.. za wami sie nie da.
Ida - z klubu biusciastych blondynek? :D
Mały Tomuś grzecznie śpi,duży Tomek leży pod samochodem i wymienia różne części.To tak w woli wyjaśnienia jakby się ktoś dziwił,że tyle się udzielam o tej porze i to w piątek;-):-D:-p
no popatrz, to podobnie jak u mnie, z tym, ze duzy akurat siedzi w samochodzie a nie pod nim :)

Ostatnia edycja:
sheeney oj kochana nie wiesz co mówisz.....ale chętnie skorzystam i się zamienię;)))

Iduś uwierz......ja to bym chciała takie nawet 3 piórka mieć a nie taki busz jaki mam;)))

makuc oby szybko Alutce przeszło choróbsko...a kysz!!!!!!!!!!1

dawidowe o to jest myśl....muszę sie na blond przefarbować to może mi połowa wypadnie:))

aniawa poprawy atmosfery z małżem życzę i nie bolesnej @

Roxannko ja wiem, że czeka ale ja z tych niecierpliwych bab jestem co wszystko szybko bym chciała mieć.....owocnych przytulanek życzę;)))

kasis, no nie jest to łatwe ale możliwe, wiem coś o tym :tak: następnym razem się uda, będe trzymać kciuki :-)

ida
, no pisz szybciorem bo od kompa odejść nie moge :-p:-p:-p

ika, znam to bo ja też taka w gorącej wodzie kąpana i wszystko chce już i teraz :sorry: ale wiem że to nie jest dobre bo czasem lepiej się wstrzymać i poczekać :tak: przytulanki może byłyby miłe gdybym ruszyła wkońcu cztery litery sprzed kompa :rofl2:

Ostatnia edycja:
Sheeney myślałam, że jest gorzej, bo u nas dzisiaj było aż 15stopni :-D Nie mam pojęcia gdzie on jedzie. Ponoć na ryby, ale z nim nie dojdziesz. Wczoraj dopiero dowiedziałam się, że jedzie do jakiegoś znajomego :szok: Jakoś zapomniał mi o tym wcześniej powiedzieć, chociaż fakt faktem nie dopytywałam się.

Dawidowe nie ty jedna się nie wyrabiasz. Ja niby mam mniej godzin niż ty a i tak nie potrafię wszystkiego ogarnąć.

Roxi mi też jest słabo na samą myśl o imprezie, tym bardziej że u nas musi być na dwie tury. Krótko mówiąc niby mniej ludzi na raz, ale za to podwójne przygotowywanie i sprzątanie. Do tego mniej czasu, bo przecież już chodzę do pracy :-( Buuu... Jak już będzie możliwość (a raczej sens) robienia urodzin w krainie zabaw, to dziadków i tak będę musiała zapraszać do domu. Przerabiałam to przy córce i teraz mamy urodziny dla koleżanek, dla jednej części rodziny a potem dla drugiej. Kosmos!

Ostatnia edycja:
ida :***
czyżbyś już nie była mamą małej terrorystki i chcesz się wypisać z klubu al kaidy ? :rolleyes2:
taaaaaaaaaaaa, jasne........:rofl2:
Ida rzucasz palenie:))
e, nieeeeeeeeeeeee:zawstydzona/y:
Ida - z klubu biusciastych blondynek? :D
do tego to już dawno nie należę... nie dosć żem się farbła to jeszcze po ciąży i karmieniu daleko mi do biuściastych:-(

no weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeźcie, no!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak ciężko się domyślić?!?!?!?!
taka jestem uchachana:-D:-D:-D.....:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry