sheeney
Fanka BB :)
Idus mów szybko skąd się chcesz wypisać!!!!?????
Aniawa teraz jest 10 stopni ,nie ma jeszcze zimy ale lato to to już nie jest.Nie wiem gdzie jedzie twój mąż ale my jesteśmy na samym południu więc jeszcze w miare ale tam bardziej na północ....
Makuc angina to jedno z moich najgorszych wspomnień,raz miałam brrr......Współczuje
Mały Tomuś grzecznie śpi,duży Tomek leży pod samochodem i wymienia różne części.To tak w woli wyjaśnienia jakby się ktoś dziwił,że tyle się udzielam o tej porze i to w piątek;-)

Aniawa teraz jest 10 stopni ,nie ma jeszcze zimy ale lato to to już nie jest.Nie wiem gdzie jedzie twój mąż ale my jesteśmy na samym południu więc jeszcze w miare ale tam bardziej na północ....
Makuc angina to jedno z moich najgorszych wspomnień,raz miałam brrr......Współczuje
Mały Tomuś grzecznie śpi,duży Tomek leży pod samochodem i wymienia różne części.To tak w woli wyjaśnienia jakby się ktoś dziwił,że tyle się udzielam o tej porze i to w piątek;-)

?? U nas rzadko kiedy Wojtek tak późno chodzi spać. Zwykle po 18:00 już słodko chrapie (spanie ma po mamusi:-)). Jedna drzemka to dla naszych maluszków chyba jeszcze za mało. Raz próbowałam przetrzymać młodego i położyć spać tylko raz w ciągu dnia. Męczarnia i dla mnie i dla dziecka, bo przez to drzemka wcale nie była dłuższa a mały przez cały dzień marudził :-(
ale wiem że to nie jest dobre bo czasem lepiej się wstrzymać i poczekać