Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Każdy ma prawo być chory, iść do pracy, itp. W końcu to kurs wieczorowy, dla dorosłych ludzi. Na twoim miejscu zapisałabym się. Dużo zdrówka dla Łukaszenki!
Wydawało mi się, że przynajmniej tam w miarę normalnie można zaistnieć, pokazać się. Przykre to co piszesz. A skoro któryś z chłopaków miał żal, to sam mógł poszukać jakiejś producentki czy kogoś w tym rodzaju i spróbować dzięki niej „zaistnieć” ;-) Łatwo się mówi co inni mają robić, gorzej gdy samemu trzeba „zadziałać” 

Ehh, nie da się wszystkiego pogodzić, gdy chłop ciągle siedzi w pracy. Na dodatek Wojtusiowi chyba wychodzi kolejny ząb, bo zrobił się nie do zniesienia :-( Ciągle marudzi. Nawet w wózku mu się nie podoba, chociaż zawsze kochał w nim jeździć. Wczoraj w nocy jęczał przez sen. Dobrze, że przynajmniej nie budzi się po nocach. Z małżem pokłóciliśmy się kilka dni temu i też jest nieciekawa atmosfera
Żeby nie było mi za fajnie, przed chwilą dostałam @ i zaraz umrę z bólu. Hmm, widzę, że to co napisałam bardzo pozytywnie nastawia do życia
Wbrew wszystkiemu humor mam niezły, jedynie małża najchętniej wysłałabym w kosmos, by mnie nie denerwował 

ale coś w tym jest
żeby tylko szybko mu przeszło i się nie rozchorował na dobre, dużo zdrówka!!!
my niedługo zaczynamy godziny adaptacyjnie w żłobku więc zanim na dobre pójdzie to będziemy go tak po troszku przyzywczajać do tego miejsca
super, że Laura coraz lepiej znosi nową sytuacje, a że rządzi to było wiadome ;-)
a mąż specjalnie nic nie zrobił, ale jakoś tak się we mnie zebrało wszystko i wystarczyło jego jedno słowo i się wziełam i zawinełam w kołdre, nawet nie wiedziałam że dam rade zasnąć, chyba musiałam być bardzo zmęczona 
to żeś nas tutaj zaskoczyłaa mówiłam już wam że kocham POMIDORY jeju ja nie u miem bez nich żyć ale tylko z cebulką i posolone. ech mniam mniam

spokojnej nocki życze po takich emocjach!