reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dobranocka, Efuś, Dorisku,Roxi,sariska, ryśq,

DOrisku, humorek spsuty standardowo, nic szczególnego, te same powody co u większości z nas
cool.gif

Efuś, Renata dobrze pisze: spróbuj któregoś z programów wyłapujących diamenty
yes2.gif
ehhhhhh, doczytałam... wcale mnie to jakos nie dziwi
mad.gif
ale może ktoś by cię zauważył? przecież czasem większą karierę robią "wyłapani" niż ci wygrani
yes2.gif

roxi, no i właśnie stąd te tulaski
yes2.gif

sariska, mi po ponad dobie nie udało się ponownie zagłosować
eek.gif
a relacje i przemyślenia a propos mojej matki mam niemal identyczne jak ty... i tu tulam emisię...
kasis, jakbym widziała siebie kiedyś
biggrin.gif
śliczna fryzurka i nie tylko
wink2.gif
yes2.gif
biggrin.gif

kania, no to udanego babskiego wieczorq
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif

rysiek, ty tu nie pitol, tylko wyżal się i se ulżyj kobieto! a jak ty wyrodna to ja też
p.gif
no to kluba se załóżmy i tam będziemy się nakręcać w samobiczowaniu
rofl.gif
niestety takie życie że czasem brakuje już pałeru cierpliwości i wielu innych przydatnych czynników - olać i iść dalej, tyle
cool2.gif
a buziaczki przesłodkie!!! i weeeeee nie mow że u was tak ciepło!!! ja sie trzęsę jak pomysle o tym co mam za oknem
mad.gif

dawidowe, rośnie ci królowa podwórka
laugh.gif
mam nadzieję że moja też będzie "trząść" towarzychem, a co!
laugh2.gif
a jaką wodę jej dajesz? gotowaną, tak?
maqcq, zastartowały ale pędem dymaliśmy do miasta i o... miałam zadzwonić, ale tak się podekscytowałam pewnym faktem że z łba (a daleko mu do sklepowego
rofl.gif
)wyleciało... Angina???????? ja pier.dziu... a może 3dniówka jak u Piterka się z tego wykluwa?choć nie wiem co gorszejsze
cool.gif

ika, ja się z tobą BARDZO CHĘTNIE zamienię na włosowe problemy
yes2.gif
mam na łbie 3piórka i o
unhappy.gif

mała mi, ja w twojej tonacji mniej więcej, DAWAJ!!!!!!!
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

A JA MAM PEWNĄ WIADOMOŚĆ: muszę się wypisać z pewnego bb-klubu...

Matko kochana czytam i czytam i nie moge dobic do ostatniej strony.

Kania spanie to ja mam ale Lenka mi nie pozwala,obojetnie o ktorej pojdzie spac to rano 6 pobudka.

a ogolnie to dzien nam minal mozna powiedziec ze lekko poza moim niewyspaniem.Byl moj S i moja siostrunia tak wiec mi pomogli troche przy malej ale tylko troche bo dziecko moje cos ostatnio tylko do mnie i nie wiem co jej sie stalo,nawet jak sie bawi to chwile sama i koniec prowadzac trzeba albo nosic bo raczkowac nie umiemy:-(

to ja tez chce troche:-)

Ostatnia edycja:
IDA z jakiego znowu chcesz się wypisywać? Ty się lepiej wpisz na jakiś a nie tak łoooo :P u nas początki anginy na bank :wściekła/y: no ale dzisiaj jest zdecydowanie lepiej niż wczoraj, więc jakaś nadzieja jest.

Ida czy ty dołaczasz do dbranocki, sheeney i nice?
a jeśli chodzi to moja pije wszystko wszelakie herbatki owocowe i ziołowe, wode przegotowana i butelkową, bobofruty ale rozwodnione, kompoty.

mała mi oj ja też mam grube i dużo włosów i to czasem jest uciążliwe. Chociaż i tak straciłam na grubości jak przez 3 lata miałam blond włosy. Teraz już mam ciemne i raczej farbuje ale tylko szamponamy koloryzującymi.

makuc a ja jak dostała chrypy to mi w aptece doradizły wczoraj babki Stodal. Wzasadzie mała dostała dwa razy wczoraj i dwa razy dziś i kataru niet a i chrypa chyba znikła. Sobie zapodałam bo też prychłam i też mineło. Tak wiec obe ten sam syropek tylko ja 15 ml a niunia 2,5 ml.

Ostatnia edycja:
Mała mi może to nie zabrzmi zbyt pedagogicznie, ale zawsze możesz opuścić jakieś zajęcia, zwolnić się wcześniej do domu, by odebrać Łukaszka. Przecież nikt nie ma 100% obecności :tak: Każdy ma prawo być chory, iść do pracy, itp. W końcu to kurs wieczorowy, dla dorosłych ludzi. Na twoim miejscu zapisałabym się. Dużo zdrówka dla Łukaszenki!

Doris niestety ja w pracy nie posiedzę na bb a szkoda :-( Żałuję, że nie mogę z wami więcej pisać, bo troszkę mi tego brakuje.

Roxannka do krainy zabaw zawsze można iść bez okazji. Roczek to chyba jednak za wcześnie na tego typu imprezę, chociaż mój Wojtuś też uwielbia krainy zabaw.

Kasis pięknie wyglądasz :tak:

Efa nawet nie wiedziałam, że te wszystkie programy są tak poustawiane :szok: Wydawało mi się, że przynajmniej tam w miarę normalnie można zaistnieć, pokazać się. Przykre to co piszesz. A skoro któryś z chłopaków miał żal, to sam mógł poszukać jakiejś producentki czy kogoś w tym rodzaju i spróbować dzięki niej „zaistnieć” ;-) Łatwo się mówi co inni mają robić, gorzej gdy samemu trzeba „zadziałać” :tak:

Dawidowe super, że Laura tak dobrze zaadaptowała się w żłobku. Większe ilości jedzenia i picia zapewne wynikają z tego, że wśród dzieci dużo więcej biega niż będąc sama w domu :-)

Emiliab szkoda, że pokłóciłaś się z mamą. Oby wasze relacje szybko się poprawiły.

Ika owocnych poszukiwań :tak:

Kahaaa u was też były przymrozki? Mam nadzieję, że do nas zbyt szybko nie dojdą. Gratuluję 1000 posta!

Sheeney to u ciebie już nadchodzi zima czy w ciągu dnia jest jeszcze w miarę ciepło? Pytam z ciekawości, bo za dwa tygodnie mój mąż leci do znajomego, do Norwegii. Może powinien zabrać zimową kurtkę :confused::eek::rofl2:

Cały czas oddaję też głosy, chociaż o tym nie piszę. Stronki otwarte i tylko klikam, gdy odpalę kompa :tak:

Mam dość minionego tygodnia. Przerobiłam stos prania, jeszcze większą górę prasowania (zostały mi resztki), mieszkanie w miarę ogarnięte, ale za to w papierach mam lekkie zaległości :crazy: Ehh, nie da się wszystkiego pogodzić, gdy chłop ciągle siedzi w pracy. Na dodatek Wojtusiowi chyba wychodzi kolejny ząb, bo zrobił się nie do zniesienia :-( Ciągle marudzi. Nawet w wózku mu się nie podoba, chociaż zawsze kochał w nim jeździć. Wczoraj w nocy jęczał przez sen. Dobrze, że przynajmniej nie budzi się po nocach. Z małżem pokłóciliśmy się kilka dni temu i też jest nieciekawa atmosfera :wściekła/y: Żeby nie było mi za fajnie, przed chwilą dostałam @ i zaraz umrę z bólu. Hmm, widzę, że to co napisałam bardzo pozytywnie nastawia do życia :-D Wbrew wszystkiemu humor mam niezły, jedynie małża najchętniej wysłałabym w kosmos, by mnie nie denerwował :-p

No i jak to ja zapomniałam- Ikaa witaj :-)

reklama
rysia, no jak takie buziaczki przesyła Miłoszek to ja mam odrazu lepszy humor :-) życze ci żeby nocka jednak była lepsiejsza niż myślisz i cała przespana :*

mała_mi, zdrówka dla Łukaszka, żeby obudził się jutro już cały zdrowy :tak:

kasis, super, że masz taką fryzjerke z którą możesz sobie pogadać jak z koleżanką :-) i w dodatku zna się na tym co robi ;-)
a co do spotkania z mac to niestety los ciągle rzuca nam kłody pod nogi :-( ale my się nie poddamy, spotkanie prędzej czy później będzie :-) prawda maqciu ?? :rolleyes2:

efa,
łooo mamusiu, ale ci się sen "sprawdził" w niesamowicie dziwny sposób :shocked2: ale coś w tym jest :huh: żeby tylko szybko mu przeszło i się nie rozchorował na dobre, dużo zdrówka!!!

dawidowe, no szkoda szkoda, musiałabyś się z rodzicami na mieszkania zamienić :-p my niedługo zaczynamy godziny adaptacyjnie w żłobku więc zanim na dobre pójdzie to będziemy go tak po troszku przyzywczajać do tego miejsca :tak: super, że Laura coraz lepiej znosi nową sytuacje, a że rządzi to było wiadome ;-)

makuc
, nie wiem czy byście zniosły to, jak ja bym wszystko z siebie wyrzuciła :rofl2::eek: a mąż specjalnie nic nie zrobił, ale jakoś tak się we mnie zebrało wszystko i wystarczyło jego jedno słowo i się wziełam i zawinełam w kołdre, nawet nie wiedziałam że dam rade zasnąć, chyba musiałam być bardzo zmęczona :-D

a mówiłam już wam że kocham POMIDORY jeju ja nie u miem bez nich żyć ale tylko z cebulką i posolone. ech mniam mniam
to żeś nas tutaj zaskoczyła :szok::laugh2::laugh2::laugh2:
chyba każda z nas jak je pomidora to o tobie myśli :rofl2:

elwirka
, super że Oli tak dzielnie zniosła szczepienie i macie to już za sobą :tak: spokojnej nocki życze po takich emocjach!

ika
, spokojnie, gdzieś czeka na was to jedne jedyne wymarzone mieszkanko, tylko musicie na nie trafić ... cierpliwości :sorry:

a ja lece się do małża poprzytulać bo samotnie na kanapie transformersów ogląda :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry