reklama

Październikowe Mamy 2010

Dawidowa chodzi o tą akcje związaną z rakiem piersi i kobiety wysyłają sobie wiadomości,w których informują cię,żeby odpowiedzieć na pytanie(cm-jaki masz rozmiar buta,min-ile czasu układasz włosy).Wstawiasz wiadomość w swój profil i niby reszta ma nie wiedzieć o co chodzi(w sensie faceci) .

reklama
Iduś, ulisia gratulacje suwaczkowe, wszystkiego naj dla Waszych szkrabików:))))

happy miłego pobytu u siostrzyczki:)) czyli M będzie na roczku Amelki?:)))

Kasia mam nadzieję, że z piersią to nic poważnego! oooo już doczytałm to dobrze, że już ok!!!:)

kroma na zakupy czy za pracą?

mała mi zdrówka dla Łukaszka! a Tobie poprawy humorku:**

Ida
czasami zastanawiam się jaki sens jest sprzątania po dziecku jak zaraz i tak bałagan będzie, więc sobie odpuszczam;)

dobranocka no wiesz.......no takie teksty do ciężarnej żoneczki do tego jakiej laseczki. Przecież Ty urodzisz i po tygodniu nie będzie widać że w ciąży byłaś:))

efa ojeja jaki sen brrrr

mamaagusi o jak Ci zazdroszcze tego zapinania pasów......Wera nie cierpi zapinania więc nawet nie dotyka:/

dawidowe stęskniona za mamusią więc się przytula,słodkie to jest :))))ja już nie mogę się doczekać kiedy Wercia będzie mi buziaki dawała:)))

Roxannka a co to za dołeczki?:***

doris ufff dobrze, że Dorianek już nie ma biegunki:)

Kania może faktycznie Oliwka wyczuwa Twoje zdenerwowanie:/// a kiedy dokładnie wracasz do pracy? Udanego wypadu na piwko:)) czekam na relacje:)

kasis fryzurka przepiękna, wyglądasz rewelacyjnie:))) jak ja bym chciała mieć takie włosy......mam grube, sztywne i nic nie mogę z nimi robić, jak rozpuszczę to wyglądam jak czarownica bo tyle ich mam.....:(((( jak wyprostuję prostownicą to jest ok ale tyle czasu mi to zajmuje, że musiałabym wstawać 40 minut prędzej:(

rysia jeszcze raz zdrówka dla Miłoszka a co do cierpliwości to ja też ją tracę w niektórych sytuacjach- przeważnie ze zmęczenia, niewyspania ale to jest normalne, nie jesteś przecież z drewna, chwila słabości dopada każdą z nas:****

Dziś oglądaliśmy mieszkanie 4 pokojowe i kolejna porażka:(( cena niby nie wygórowana ale całkowicie do remontu więc sporo by jednak wyszło:(( szukamy dalej

KASIS nie rozmawiałyśmy jeszcze o tym.
IKA znam ten ból odnośnie szukania mieszkania. My ponad rok temu lokum jakieś 4 miesiące szukaliśmy :no: i zazwyczaj regła jest taka:
cena ok - lokal nie ok
cena nie ok - lokal ok
:wściekła/y: aż w końcu trafi się to jendo - jedyne! i tego Wam życzę!

efa zdrowka dla olusia
dawidowe niby nic nr buta do raka piersi nie ma, ale gdyby laski umieszczaly link, ze wspieraja walke z rakiem piersi i juz to nie dyskutowalybysmy o tym na innym forum i generalnie przeszloby bez echa.a zeszloroczna podobna akcja (gdzie lubie zostawiac torebke i wpisy w stylu "lubie na stole w kuchni") byla dosc szeroko komentowana w mediach.
mala mi - powinnas koniecznie jakos sprobowac zaangazowac tesciow w opieke nad Łukaszkiem, niech sie w koncu przydadza do czegos
emiliab chcialas rano ogladac zamarznieta pajęczyne - prosze bardzo:
Zobacz załącznik 389364
Zobacz załącznik 389365

czy wy tez nienawidzicie gadajacych zabawek? moje dziecko wlasnie jedna dorwalo i chyba jak jeszcze raz uslysze ten pedalski glosik wyrzykujacy, ze "it's music time" to sobie normanie noz do mozgu wloze. ide mu to zabrac i przekierowac jego uwage na inne tory, bo inaczej ryk bedzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry