Iduś, ulisia gratulacje suwaczkowe, wszystkiego naj dla Waszych szkrabików

)))
happy miłego pobytu u siostrzyczki

) czyli M będzie na roczku Amelki?

))
Kasia mam nadzieję, że z piersią to nic poważnego! oooo już doczytałm to dobrze, że już ok!!!
kroma na zakupy czy za pracą?
mała mi zdrówka dla Łukaszka! a Tobie poprawy humorku:**
Ida czasami zastanawiam się jaki sens jest sprzątania po dziecku jak zaraz i tak bałagan będzie, więc sobie odpuszczam
dobranocka no wiesz.......no takie teksty do ciężarnej żoneczki do tego jakiej laseczki. Przecież Ty urodzisz i po tygodniu nie będzie widać że w ciąży byłaś

)
efa ojeja jaki sen brrrr
mamaagusi o jak Ci zazdroszcze tego zapinania pasów......Wera nie cierpi zapinania więc nawet nie dotyka:/
dawidowe stęskniona za mamusią więc się przytula,słodkie to jest

)))ja już nie mogę się doczekać kiedy Wercia będzie mi buziaki dawała

))
Roxannka a co to za dołeczki?:***
doris ufff dobrze, że Dorianek już nie ma biegunki
Kania może faktycznie Oliwka wyczuwa Twoje zdenerwowanie:/// a kiedy dokładnie wracasz do pracy? Udanego wypadu na piwko

) czekam na relacje
kasis fryzurka przepiękna, wyglądasz rewelacyjnie

)) jak ja bym chciała mieć takie włosy......mam grube, sztywne i nic nie mogę z nimi robić, jak rozpuszczę to wyglądam jak czarownica bo tyle ich mam.....

((( jak wyprostuję prostownicą to jest ok ale tyle czasu mi to zajmuje, że musiałabym wstawać 40 minut prędzej
rysia jeszcze raz zdrówka dla Miłoszka a co do cierpliwości to ja też ją tracę w niektórych sytuacjach- przeważnie ze zmęczenia, niewyspania ale to jest normalne, nie jesteś przecież z drewna, chwila słabości dopada każdą z nas:****
Dziś oglądaliśmy mieszkanie 4 pokojowe i kolejna porażka

( cena niby nie wygórowana ale całkowicie do remontu więc sporo by jednak wyszło

( szukamy dalej