dobranocka
podwójna październikówka!
Kasis, no PIĘKNIE! :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co do Miłoszowego zdrówka to jak narazie ma tylko katar (albo aż katar bo z nosa mu się leje ciurkiem przez co w nocy ciężko mu oddychać,dlatego mamy takie kiepskie nocki).Co jeszcze...nie mam czasu kompletnie na nic,co ogólnie wzmaga we mnie złość i niechęć do wszystkiego
Boli mnie to że coraz częściej nie mam cierpliwości do swojego dziecka (taka wyrodna ze mnie matka) i w ogóle nastrój mam do du.py ale już nie będę truła więc uciekam życząc Wam miłego popołudniatak myślisz, że się znudzi? kurcze a myślałam, że to taki dobry pomysł:-) a co do kierunku to kiepsko płatny a wymagający zawód.Mamaagusi drzewo myślę że szybko by się jej znudziło, wierzę że strach w oczach jest ale będzie dobrze, w końcu masz na nią oko :-) Pochwal się tym kierunkiem, czemu miałybyśmy się śmiać???
Aaaaaaaaaaaaaaaaa! Znowu zapomniałam o dziecku na balkonie! A LEJE! Chyba mi się mózg zwęża przed porodem...![]()

Pamiętam jak pisałaś o tej koleżance, strasznie to smutne, ale jak to ktoś mi ostatnio powiedział teraz jej jest lepiej tylko my się tu jeszcze męczymy 
a myśle że byśmy się dogadały, jeszcze teraz ten nieszczęsny żłobek
Udanego wyjścia! 

ostatnio tak mnie wkurzył, że poszłam spać po 20 ze złości na niego wrrr... i to do tego na kanapie w salonie
a najgorsze jest to że i tak się nie wyspałam bo poszłam spać w ubraniu i w makijażu, więc obudziłam się rano jak po jakiejś mocno zakrapianej imprezie