renata borysek
Fanka BB :)
I my się witamy,teraz pierwsza drzemka się zaczęła więc chwila wytchnienia
Happybeti jeśli chcesz coś dokupić to ja wybrałabym chyba coś z tej samej linii zapachowej i taki zestaw kosmetyków byłby chyba ok?
Sheeney no ciekawe czy się sprawdzi,zobaczymy.Jak ja sobie sprawdzałam to mi się zgadza
Efa a może jakiś MamTalent czy Xfactor czy coś w tym stylu
,myślałaś może o tym???
Mamaagusi pobudka przed 7 to i tak nie źle u nas taka pobudka to standard plus oczywiście dwie pobudki w nocy,jeszcze
,a co do pogody to u nas jak na razie jakieś 14st
Dobranocka tylko 8 kg???Ty to jak będziesz ze szpitala wychodzić to będziesz już jak miss:-) i jakie spacery-leżeć i to już!!!!
Happybeti jeśli chcesz coś dokupić to ja wybrałabym chyba coś z tej samej linii zapachowej i taki zestaw kosmetyków byłby chyba ok?
Sheeney no ciekawe czy się sprawdzi,zobaczymy.Jak ja sobie sprawdzałam to mi się zgadza

Efa a może jakiś MamTalent czy Xfactor czy coś w tym stylu
,myślałaś może o tym???Mamaagusi pobudka przed 7 to i tak nie źle u nas taka pobudka to standard plus oczywiście dwie pobudki w nocy,jeszcze
,a co do pogody to u nas jak na razie jakieś 14stDobranocka tylko 8 kg???Ty to jak będziesz ze szpitala wychodzić to będziesz już jak miss:-) i jakie spacery-leżeć i to już!!!!
Humor beznadziejny, dół jak stąd do Honolulu czyli ogromny :-
nawet kiedyś miałam pytać czy któryś dzieciaczek jeszcze taki pomysłowy ;-)
skąd to się bierze w głowie takie coś 
ale odrazu mi się lepiej zrobiło :*** Dla Ciebie i dla Ineczki ogromniaste suwaczkowe gratulacje :-)