reklama

Październikowe Mamy 2010

KAHAA w ciąży są DOBRANOCKA, NICE-GIRL i SHEENEY
A no jeszcze o Madziks20 trzeba pamiętać - to już chyba 15 czy 16 tydzień :-)?

Przeczytałam wszystko. Bardzo Wam dziękuję za pocieszenie - jak oglądaliśmy z M. wybory Miss Polonia to komentowaliśmy laski: ta ma ładną pupę, ta włosy, ta uśmiech... I M. w pewnym momencie wyjechał z tekstem: ciekawe kiedy Ty do takiej formy dojdziesz po porodzie...? Kurna, nigdy nie będę miała 180 centymetrów wzrostu!!!! O reszcie gabarytów nie wspomnę.... Ech.

Efa, tulam :* Wszystko przed Tobą, ja wierzę w Twój talent.
Natuś, jak się czujemy dzisiaj? Wysypka już zeszła Piotrusiowi? A Ty jak się trzymasz?
Makuc, Ty byś chyba przeżyła pluton egzekucyjny - wystarczy że stanełabyś bokiem :-p A rzucasz cień? ;-) Piszę tak chyba z zazdrosci...
Ida, to według lekarki Dorianka Doriski chyba powinnaś Misi te zęby młoteczkiem powybijać, bo ZA DUZO!

Justyna wczoraj usnęła o... 22:00. Jak nie ona. Pierwszy raz w zyciu do tej pory wytrwała! :szok: Nie wiem co jej odbiło... I spała do 7, jak zwykle. Ech... Aha, dzisiaj postanowiłam posiedzieć sama z Jusią. Chcę odciążyć Teściów... Poproszę tę moją bliską koleżankę, co się wprowadziła do mnie na osiedle, zeby mi Justynę zniosła i wniosła ze spaceru. Może razem z nami pospaceruje? Ona ma koniec 39 tygodnia, wiec już nosić może - bo i rodzić może! Słońce wyszło :-)

IDA, ULISIA, najlepsze życzenia dla Was i dla Michalinki oraz Marcelka z okazji 11 miesięcy!

Ostatnia edycja:
reklama
Idunia, suwaczkowe gratulacje!
Happy, dobranocka :-**** Dziękuję Wam za pociechę, kochane.
A ja po ciężkiej nocy, koszmary same mi się śniły. Na przykład taki, że Olka w garze wrzątku gotuję... i że to już kolejny mój Olek tak potraktowany: ugotowany i zjedzony, a ja potem kupuję trochę większego i dalej mam swojego Olka. Mówię Wam, jaki chory sen! Wsadzam dziecko do garnka, podpalam gaz, a ono patrzy mi się prosto w oczy i dziwi, że coraz cieplejsza ta woda. Do teraz jestem przerażona, jak coś takiego w ogóle mogło mi się przyśnić!

A ja po ciężkiej nocy, koszmary same mi się śniły. Na przykład taki, że Olka w garze wrzątku gotuję... i że to już kolejny mój Olek tak potraktowany: ugotowany i zjedzony, a ja potem kupuję trochę większego i dalej mam swojego Olka. Mówię Wam, jaki chory sen! Wsadzam dziecko do garnka, podpalam gaz, a ono patrzy mi się prosto w oczy i dziwi, że coraz cieplejsza ta woda. Do teraz jestem przerażona, jak coś takiego w ogóle mogło mi się przyśnić!

Ty czarownico!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale rozumiem jak musialas byc przerazona po obudzeniu

ikaa witaj
dzisiaj dzień dobroci się skończył i pobudka przed 7:-) Agusia biega od rana a ja mam strach w oczach bo nie umie jeszcze za bardzo hamować i skręcać:-D teraz zjadła drugie śniadanko i chyba jest nadal głodna bo jakieś okruszki znajduje i je zjada:eek: ale dzisiaj zimno... u was też? normalnie w kurtce byłam i zmarzłam jak nie wiem co. muszę kupić Agnieszce jakieś drzewo do pokoju co by się wspinać mogła bo to chyba jej hobby normalnie. właśnie na fotel się wspina a ja siedzę obok w pogotowiu bo powstrzymać się jej nie da. po sekundzie jest znów w tym samym miejscu. śmiać mi się chce bo teraz Agusia ma fazę dopasowywania wszystkiego do siebie i jak tylko włożę ją do wózka lub fotelika w samochodzie to pierwsze co to próbuje pasy zapiąć:-)

No i dzięki dobranocce przypomniało mi się,że miałam coś odpisać.

Efa a nie masz możliwości gdzieś pokazać swój talent? Może też nagrasz demo? Szkoda,żeby się twój talent zmarnował. Moja koleżanka ma piękny głos,ale niestety,zostało jej śpiewanie na weselach. Szkoda,żebyś też tak"skończyła". Masz trochę czasu(mimo absorbującego Olusia),może odśwież kontakty. Wiem,że nagranie demo wiąże się z kasą. Może pokaż jeszcze gdzieś komuś,jaki fajny masz głos. Na tej stronie,gdzie mogłam cię usłyszeć,było wiele pozytywnych komentarzy. W każdym razie,trzymam kciuki za pozytywny rozwój twojej kariery.:******

Mamaagusi, no to odpowiedzialne dziecko Ci rośnie skoro samo chce pasy zapinać :-D
Efa, skoro to Ci się śni nie pierwszy raz to może podświadomość Ci coś dyktuje? Nie, nie chodzi mi o to co dosłownie przedstawia Twój sen, ale o jakieś przesłanie... Może tak strasznie zamartwiasz się o Wasz byt że takie schizy Cię w snach nachodzą? Albo tak bardzo chciałabyś mieć drugie dziecko, że siedzi to w Tobie, a Olek wydaje się być już wystarczającym obciażeniem finansowym i dlatego...? Trochę to straszne, ale snów nigdy nie tłumaczy się dosłownie, więc się nie zamartwiaj Kochana :*

wpadam i robie duży przeciąg tak wiec chować nerki ;-)

niunia w żłobku a ja przyleciałam pędem i zrobiłam pranie niuni ubranka i swoją pościel. Teraz jeszcze chwile ograne mieszkanie i lece po niunie. Nie wiem tylko kiedy chwyce za zelazko bo tego nienawidze. Pietrzy się już stos ubrań z dwóch prań a dzisiaj schnie trzecie. Wczora obrabowałam sklep i ledwo do żłobka zdażyłam. ALe nakupiłam sobie troche: 3 swetry, jeasy, 3 bluzki, 2 pary spodni dla niuni, body. Jeszcze musze kupić z 5 body dla niuni i sobie jakies staniki i jestem obkupiona i niunia na zime.
Laurka kataru już nie ma tylko zachrypnięta od płaczu. Syropek jej i sobie zapodejame i jest nieźle. Popołudnia niunia zaczęła się robić bardziej przytulińska, czasem nie pozwala mi pojść do łazienki, gładzi mnie po rękach i nogach, nawet pare razy sama mi buzi dała :szok:, ostanio pogładzia mnie po nodze a następnie wgryzła się we mnie tak że cały blok słyszał a potem kulałam.

a teraz lece
teraz lece.

reklama
Dzień Dobry

Najlepszego dla Idusiowej Inki i Ulisiowego Marcelego :-) z okazji ich suwaczkowego święta.

Rysiaczku witam w klubie nie cierpiących zimna! Jak mam rano wyjsc z domu to mnie aż trzęsie. Ten powiew mroźnego wiatru – brrrrr :-(. Nie mówiąc o tym ,ze wcale nie mam pomysla na ubieranie się w taką pogodę.
Zdróweczka dla Miłka. A jak on dzisiaj się czuje? Obawiam się ,ze nadszedł najgorszy czas jeśli chodzi o choroby.

mała_mi uuuuu widzę ,ze Łuki tez przeziebiony. Zdrówka!

Mila współczuję pogryzienia Patryczkowi. Jedyny plus z tej nadchodzącej pory roku to wlasnie ,ze te wszystkie insekty nie będą nas podgryzały.

Maga miło ,ze wciąż o nas pamiętasz ;-)

roxi. Zagłosnęłam :-) , a co z Twoim humorciem? Łos ap? A wogole to szczekalam na zamkniętym , na to co mialas napisac i nic :-/

Mamaagusi no to brawo dla 'biegającej' samodzielnie Agusi!

Kroma nie rozumiem z tą kasą za konkurs. No i nie daj się chorobie! Walcz! :-)

Ika bardzo dobrze ,ze zareagowalas na takie ubieranie (przegrzewanie) Werci.

Ikaa2 witaj i koniecznie pisz częściej. No i mamy drugą Lenkę na naszym forum :-)

efa ale ma Olek atrakcje – wow! Sterowanie statkiem ?! Bomba . Wierzę ,ze przykro Ci się zrobilo nie będąc w tym zespole. Szkoda. OMG jakie Ty masz sny!!!???

Renata bardzo dobrze Ci idzie na głównym ,więc absolutnie proszę tu z nami zostać :-)

dziulka przykro mi ,ze tak na Ciebie wpływa ta praca. Ale stalo się tam cos czy to po prostu przemęczenie?

Iducha u Ciebie też lipa z humciem? Co jest?

Makuc jejku jak ja Ci zazdroszczę ,ze mozesz sobie tak jesc co Ci się zamarzy i to nawet w srodku nocy , bez obawy , ze pójdzie w boczki. Normalnie bajka :-) A takiego klubiku dzieciowego to mogę tylko pozazdroscic. Super sprawa. No i chalę Alutka ,ze pomimo kataru tak pięknie spała:-)

sarisa trochę nie rozumiem tego głosowania. Nie można głosować codziennie???? I nie smutaj się już!!!!

happy udanego weekendu i super ,ze już tylko tydzien dopowrotu małża.A jak przeczytalam o wersji tej kołysanki z „dziwką” to oplułam monitor kawą. No the best !

Natolin szacuneczek za 5555 postów!

Kasia co za pytanie czy ktos Cię pamięta. Kto by zapomnial?! Buziaki i wielkie gratulacje ,za samodzielne kroczenie Pawcia. Aco z tą piersią? Wszystko ok?

Aniawa mam tak samo jak Ty z tym czasempo powrocie z pracy. Dobrze ,ze w pracy mogę posiedziec na forum , bo tak to już by mnie tu nikt nie pamiętał.

Sheeney przymrozek ? Dżizas , to ja nie zazdroszczę.

Emiliab współczuje kłótni z mamcią :-(

dobranocka nie jestem zadowolona ,ze znów szalejesz zamiast leżec!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry