dobranocka
podwójna październikówka!
A no jeszcze o Madziks20 trzeba pamiętać - to już chyba 15 czy 16 tydzień :-)?KAHAA w ciąży są DOBRANOCKA, NICE-GIRL i SHEENEY
Przeczytałam wszystko. Bardzo Wam dziękuję za pocieszenie - jak oglądaliśmy z M. wybory Miss Polonia to komentowaliśmy laski: ta ma ładną pupę, ta włosy, ta uśmiech... I M. w pewnym momencie wyjechał z tekstem: ciekawe kiedy Ty do takiej formy dojdziesz po porodzie...? Kurna, nigdy nie będę miała 180 centymetrów wzrostu!!!! O reszcie gabarytów nie wspomnę.... Ech.
Efa, tulam :* Wszystko przed Tobą, ja wierzę w Twój talent.
Natuś, jak się czujemy dzisiaj? Wysypka już zeszła Piotrusiowi? A Ty jak się trzymasz?
Makuc, Ty byś chyba przeżyła pluton egzekucyjny - wystarczy że stanełabyś bokiem
A rzucasz cień? ;-) Piszę tak chyba z zazdrosci...Ida, to według lekarki Dorianka Doriski chyba powinnaś Misi te zęby młoteczkiem powybijać, bo ZA DUZO!
Justyna wczoraj usnęła o... 22:00. Jak nie ona. Pierwszy raz w zyciu do tej pory wytrwała!
Nie wiem co jej odbiło... I spała do 7, jak zwykle. Ech... Aha, dzisiaj postanowiłam posiedzieć sama z Jusią. Chcę odciążyć Teściów... Poproszę tę moją bliską koleżankę, co się wprowadziła do mnie na osiedle, zeby mi Justynę zniosła i wniosła ze spaceru. Może razem z nami pospaceruje? Ona ma koniec 39 tygodnia, wiec już nosić może - bo i rodzić może! Słońce wyszło :-)IDA, ULISIA, najlepsze życzenia dla Was i dla Michalinki oraz Marcelka z okazji 11 miesięcy!
Ostatnia edycja:

ale dzisiaj zimno... u was też? normalnie w kurtce byłam i zmarzłam jak nie wiem co. muszę kupić Agnieszce jakieś drzewo do pokoju co by się wspinać mogła bo to chyba jej hobby normalnie. właśnie na fotel się wspina a ja siedzę obok w pogotowiu bo powstrzymać się jej nie da. po sekundzie jest znów w tym samym miejscu. śmiać mi się chce bo teraz Agusia ma fazę dopasowywania wszystkiego do siebie i jak tylko włożę ją do wózka lub fotelika w samochodzie to pierwsze co to próbuje pasy zapiąć:-)
:-(