reklama

Październikowe Mamy 2010

KAHAA w ciąży są DOBRANOCKA, NICE-GIRL i SHEENEY
KASIA fajnie, że jesteś. Wiesz, ja mam dużo czasu, bo moje dziecko dużo bawi się samo i odkąd pozabezpieczałam pokój to mam więcej czasu. Nawet jak chcę się z nim bawić to on nie zawsze ma na to ochotę ;-) i nie siedzi przy mnie absolutnie, chyba, że czasem chce się dorwać do laptopa.
ANIAWA ja nie nawoływuję, bo wiem, że pracujesz i masz dużo zajęć.

reklama
Kasia,no jasne,że Cię pamiętamy- nawet gratki Pawciowi składałam z okazji 10 mcy 2 dni temu:).A jak zdrówko u Was teraz?Już wszystko ok?
Aniawa- nooo,wreszcie:)-życze szybkiego "ogarnięcia",żebyś miała więcej czasu dla siebie,czyli dla nas;).

O to super, że Piotruś taki samodzielny chłopak. Mój to masakra, żywe sreberko. Wieczorem to ja padam na twarz dosłownie.

Chciałam podziękować wszystkim za gratki dla Pawcia.

No i gratuluję Sheeney zafasolkowania a Dobranocce życzę, żeby Wojtuś jak najdłużej w brzusiu posiedział. Ale Wam dziewczyny zazdroszczę.

Happybeti już dobrze, ale starchu się najadłam, po nocach nie spałam tak mnie cycek bolał. Jak do gina poszłam to miałam takiego stresa, że pytał czy na serce nie choruję, bo takie ciśnienie miałam.

Ostatnia edycja:
Jestem i ja jak zwykle od 6 na nogach ale za to teraz juz Lenka drzemie sobie slodko oby dluuugo.
happybeti Racot kojarze bo moj S jest z tych okolic.dopisalam sie na rozpakowanych ale z suwaczkiem musze posiedziec bo ciemna jestem:-)

Kasia,no,nie dziwię się,że się strachu najadłaś- najważniejsze,ze wszystko dobrze:***
Ika-no,widziałam,że się dopisałaś,a ponieważ tam nie komentujemy,to tu napisze,że dużą córcię urodziłaś:).O suwaczkach i dodawaniu zdjęć jest wątek u nas "zasady- przeczytaj" i tam dziewczyny tłumaczą,co i jak:)

witam

u nas był ryk w nocy ale już nie taki straszny, teraz coś chce, ale nie wiem co, czasem głupia jestem. Chyba będę miała katar, nie miało kiedy mnie dopaść, jak jutro wyjeżdżam.

Natolin- twoje wywołania pomogły. Ile się pojawiło lasek co nie było.
Witam Nową mamę IKAA29

Ida- suwaczkowe gratulacje dla was dziewczynki :-)
Ulisia dla was też gratulacje

Ide sobie nic tu po mnie jak moje dzieci się nie słuchają trzeba je ogarnąć troszkę i muszę poprasować i jeszcze szybko obiados zrobić bo wybywam dzisiaj na miasto.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry