reklama

Październikowe Mamy 2010

ikaa29 moja też nie ważne jak o której chodzi spać a generalnie 19 to juz śpi snem kamiennym to i tak o 6 robi akuku. Nawet jak coś tam marudziła na żabki i poszła spać o 23 wyczerpana płaczem to 6 akuku.

reklama
Ida, zaintrygowałaś mnie, hmm może z BB= AA się wypisujesz? Tylko, why?
Tobie też mogę oddać, starczy dla wszystkich!
dawidowe oj uciążliwe jest, szczególnie że ja mam naturalnie kręcone a chcę proste i tyle o to włosów muszę prostować:eek:
aniawa współczuję miesiączki i sprzeczek z mężem. Teraz jest weekend to naładuj akumulatorki na kolejny tydzień. A z tymi zajęciami to masz rację, nie zawsze trzeba na wszystkim być, tym bardziej że tak jak mówisz to wieczorowy kurs a ludzie mają też wiele innych spraw i obowiązków na głowie.

Ida czy ty dołaczasz do dbranocki, sheeney i nice?
WEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! WYPLUJ TO!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja nie śpieszę się absolutnie do powiększania gromadki:no:PUDŁO:-D
IDA z jakiego znowu chcesz się wypisywać? Ty się lepiej wpisz na jakiś a nie tak łoooo :P
MUSZĘ sie wypisać:rofl2:
Ida, zaintrygowałaś mnie, hmm może z BB= AA się wypisujesz? Tylko, why?
EEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJ, no coś ty!!!!!:laugh2:moment, tylko po wareckiego sięgnę...oooooooo, już:laugh2:PUDŁO:-D
Ida jak to się wypisujesz
bo muszem ...i chcem w końcu:-D:-D:-D

no strzelać laski strzelać!!!!!!!!!!!!!!!

ida :***
czyżbyś już nie była mamą małej terrorystki i chcesz się wypisać z klubu al kaidy ? :rolleyes2:

makuc
, zdrówka dla Alutki!!!

aniawa,
ja tam nie robie roczku w takim klubie, ale Patrykowi tak bardzo się podobało, że mogłabym rozważyć taką opcje ;-) tym bardziej, że u nas dużo dzieciaczków i miałby kto skorzystać, a chociaż w domu nie trzeba by było potem sprzątać :-p a jak sobie pomyśle o tym pobojowisku po imprezie to już mi słabo :baffled:

reklama
mała mi nie musisz mi mowić bo ja może nie mam kręconych ale lubie sobie wyprostować włoski. Ostanio się troche w tym podupadłam bo kiedyś to codziennie a teraz jak mi się chce. Wogóle musze przed powrotem do pracy farbe nałozyć i dla odmiany pokręcić sobie włoski. Kurcze nie wyrabiam się z niczym. Jedyne co mam na bieżąco to pranie. Ale prasowanie to już :no:, zadbać o siebie też nie mam czasu typu jakieś paznokietki, pełny makijaż. A co będzie jak jeszcze dojdzie praca. Zanim mała przywioze ze żłobka, zrobiem czasem zakupy, poprzytulam mała, wykąpie nakarmie, przygotuje jej rzeczy na następnym dzień to zapewne zaryje pyskiem.

Roxi powiem ci jedno nie wolno zbyt długo ściskać z dzieckiem przed jego zabaniem przez panie. Krótka piłka bo im dłużej tym mocniej dziecko płacze. Widze pana który odprowadza małego do żłobka. On jako jedyny jest z tamtego roku i miał 6 miesięcy jak poszedł. Tata go oddaje i ten mały nie płacze ale jak zaczał go całowac i potem jego siostra to zaczął plakać. A ja jeszcze dodatkowo po powrocie do domu wiedząc że mała w żłbku a ja mam wolne to jednego dnia umyłam łazienke, innego kuchnie, to poukładałam ciuszki małej do szafy a za małe wynisłam. A to pranie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry