Roxannka
Pracująca mama!
Dzień dobry :-) i dzisiaj wkońcu naprawde dobry humor, póki co ;-)
Nocka ok, chociaż mąż podobno wstawał, a teraz odsypia bidulek
wogóle to zauważyłam, że moge naprawde krótko spać byle by się w nocy nie budzić, bo wczoraj położyłam się coś koło 1 a i tak jestem bardziej wyspana niż jakbym poszła spać o 22 i ciągle wstawała do Ptyśka 
ika, ja nie pale juz jakieś 6 lat, ale ostatnio jak byłam na wieczorze panieńskim i wszystkie leciały na dymka na balkon to i ja miałam ochote
wogóle to papierosy to jest super "wabik" towarzyski, pamiętam że już w szkole poznawało się najfajniejsze osoby na fajku, w pracy też życie towarzyskie kwitnie właśnie na papierosku, więc "plusy" jakieś są ;-) ale i tak nie mam zamiaru wrócić do nałogu 
kasis, dzięki kochana :* o jak mi sie milutko zrobiło
a wiesz z tym spotkaniem to zawsze można cos wykombinować i się wszystkie razem spotkamy ;-)
ida, aż mnie ciekawość zżera jak ten twój mąż się wczoraj prezentował
trzeba było fotki robić 
dziulka, w tej twojej pracy to tupet mają, że hej
dobrze, że ty baba z jajami jesteś to powiedziałaś co o tym myślisz bo ktoś inny to by się jeszcze zgodził na prace bez wytchnienia
oby ci dzisiaj szybko czas zleciał w robocie 
nat, no to dobrze, że ta smutna minka nic więcej nie znaczyła ;-)
rysia, jak tam po nocce ??
makuc, jak Alutek się czuje ?
sarisko, humorek dzisiaj jest ? jak nie ma to przesyłam troche swojego, póki jeszcze dobry ;-)
mała mi, jak Łukaszek dzisiaj ? mam nadzieje, że lepiej
happy, cass, aniawa, kruszynka, suwaczkowe gratulacje dla waszych szkrabów :-):-):-):-)
Dzisiaj mamy spotkać się z moimi bracmi i ich dzieciaczkami, Patryk ma zawsze frajde na takich spotkaniach bo biega za starszym rodzeństwem i zabiera im zabawki
tylko pogoda coś nie dopisuje więc pewnie z grilla nici 
więcej postów nie pamiętam ;-) i zmykam do mojego marudera
Nocka ok, chociaż mąż podobno wstawał, a teraz odsypia bidulek
wogóle to zauważyłam, że moge naprawde krótko spać byle by się w nocy nie budzić, bo wczoraj położyłam się coś koło 1 a i tak jestem bardziej wyspana niż jakbym poszła spać o 22 i ciągle wstawała do Ptyśka 
ika, ja nie pale juz jakieś 6 lat, ale ostatnio jak byłam na wieczorze panieńskim i wszystkie leciały na dymka na balkon to i ja miałam ochote
wogóle to papierosy to jest super "wabik" towarzyski, pamiętam że już w szkole poznawało się najfajniejsze osoby na fajku, w pracy też życie towarzyskie kwitnie właśnie na papierosku, więc "plusy" jakieś są ;-) ale i tak nie mam zamiaru wrócić do nałogu 
kasis, dzięki kochana :* o jak mi sie milutko zrobiło
a wiesz z tym spotkaniem to zawsze można cos wykombinować i się wszystkie razem spotkamy ;-)ida, aż mnie ciekawość zżera jak ten twój mąż się wczoraj prezentował
trzeba było fotki robić 
dziulka, w tej twojej pracy to tupet mają, że hej
dobrze, że ty baba z jajami jesteś to powiedziałaś co o tym myślisz bo ktoś inny to by się jeszcze zgodził na prace bez wytchnienia
oby ci dzisiaj szybko czas zleciał w robocie 
nat, no to dobrze, że ta smutna minka nic więcej nie znaczyła ;-)
rysia, jak tam po nocce ??
makuc, jak Alutek się czuje ?
sarisko, humorek dzisiaj jest ? jak nie ma to przesyłam troche swojego, póki jeszcze dobry ;-)
mała mi, jak Łukaszek dzisiaj ? mam nadzieje, że lepiej

happy, cass, aniawa, kruszynka, suwaczkowe gratulacje dla waszych szkrabów :-):-):-):-)
Dzisiaj mamy spotkać się z moimi bracmi i ich dzieciaczkami, Patryk ma zawsze frajde na takich spotkaniach bo biega za starszym rodzeństwem i zabiera im zabawki
tylko pogoda coś nie dopisuje więc pewnie z grilla nici 
więcej postów nie pamiętam ;-) i zmykam do mojego marudera

o której było Wam dane Miłoszka spać położyć? bosz... o tej godzinie to Liczka na drugi bok się przewraca