Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kahaa- my nawet nie mamy żadnej gadającej zabawki-"zemście Chińczyków" nasze zdecydowane "nie"![]()

trzeba było nie wykazywać sie altruizmem i nie przytulać tych wszystkich usmarkanych, płaczących trzylatków
;-) mam tylko nadzieje ze Iś nie zaraże i oczywiście że do pon mi przejdzie 

i oczywiście powiedziałam że nie mam żadnych oczekiwań co do fryz zdaje sie całkowicie na fryzjerke. Ta sie ucieszyła i poszalała
jak mi wreszcie małż z pracy wróci to może uda mi sie go namówić żeby mi jakąś fotke strzelił ale od razu ostrzegam że wyglądam..kompletnie inaczej, sama sie jeszcze nie moge przestawić ;-)
a teraz błogo byczy się w łóżeczku. O 17 mam wizyte na ogladanie pokoju. Już miałam wczoraj trzeciego chetnego chłopaka ale że mi nie pasowlai to zrezygnowałam Była tez fajna dziewczyna ale ona potrzebuje do pracy zaświadczenia o zamieszkaniu a ja tego nie mogę jej dać. Ma popytać u znajomych i jak załatwi to w poniedziałek zadzwoni. Juttro też o 17 przychodzi chłopak wiec cos tam się kreci.