reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Halo, dzień dobry:)
Jak mnie tu dawno nie było..
U was pewnie dużo zmian. Zaraz wezmę się do czytania i moze choć 1% nadrobię.
Adaśko śpi już 2,5 godziny. Odsypia nocne imprezowanie:P

A my dzis do 7 spalysmy,mala stwierdzila ze weekend to da mamie godzinke dluzej pospac:-) wlasnie mamy druga drzemke dzis a ja nadrabiam zamiast sprzatac i w koncu na dworze bylysmy hurra i od razu dziecko inne nie takie marudne.

hejka
witam deszczowo
happybeti, cass, aniawa, kruszynka - gratulacje dla waszych maluchow
roxanka jak udala sie wizyta?
mamaagusi - nie martw sie, do zebow nie ma sie co spieszyc, im pozniej tym lepiej. pozniej zaczna sie psuc...
dawidowe - co to jest kiri? moje dziecko glownie jada kanapki z bialym serem i jejkiem ewentualne, a kiri mnie zaintrygowalo. a wedzonego losisia kiedys kupilam przez przypadek, mlody wciagnal, tylko go najpierw obgotowalam.
kahaa- my nawet nie mamy żadnej gadającej zabawki-"zemście Chińczyków" nasze zdecydowane "nie":-D:tak::-p

nam sie nie udalo tego uniknac. wiekszosc grajacego paskudztwa podostawal, ale sama tez mu jedna kupilam. niestety on je bardzo lubi...

czy tylko moje dziecko sie jeszcze budzi w nocy - nieraz mu sie i ze 3 razy zdarza, ale dwa to minimum... :cool:

Cześć mamusie :-) wita Was zakatarzona Alicja :-p trzeba było nie wykazywać sie altruizmem i nie przytulać tych wszystkich usmarkanych, płaczących trzylatków :rofl: ;-) mam tylko nadzieje ze Iś nie zaraże i oczywiście że do pon mi przejdzie :blink:

wtajemniczonym z zamknietego powiem ze a propo dachu na razie cisza, tzn mamy sie kontaktować z administracją :/ dziś miała być "ekipa dachowa" ale jakoś żadnego gościa nie widze, chyba że wszyscy bezszelestnie weszli na dach i pracują tam tak cicho że moje wyczulone na najcichsze kwękniecia Isi ucho ich nie slyszy :dry:

tak więc snuje sie z kąta w kąt, smarkam na potęge i sie użalam nad sobą :-) za to w czwartek postanowiłam sie dowartościowac i zaszalałam z wizyta u fryzjera :-p i oczywiście powiedziałam że nie mam żadnych oczekiwań co do fryz zdaje sie całkowicie na fryzjerke. Ta sie ucieszyła i poszalała :-D jak mi wreszcie małż z pracy wróci to może uda mi sie go namówić żeby mi jakąś fotke strzelił ale od razu ostrzegam że wyglądam..kompletnie inaczej, sama sie jeszcze nie moge przestawić ;-)

happybeti, cass, aniawa, kruszynka wszystkiego naj dla Waszych pociech!!!:))

Roxannka o tak najlepsze towarzystwo do imprezowania to właśnie z palarni;))) dlatego na studiach tak strasznie się rozpaliłam ale też nie mam zamiaru wrócić do tego nałogu....jak sobie pomyśle o cuchnących palcach i ciuchach to mnie całkowicie odrzuca;) a i jeszcze w portfelu mniej a teraz takie drogie fajki są:szok:

mamaagusi nie martw się:***zobaczysz jak Agusi wystrzelą zębolki to jeden po drugim polecą;))

Aluś dużo zdrówka i czekam z niecierpliwością na foteczke nowej fryzurki:))

A ja podobnie jak Roxannka mam spotkanko rodzinne tyle że nie z braćmi bo ich nie mam a z siostrzyczkami:))) będzie wesoło:))
U nas dzis piękna pogoda a jutro upał więc muszę mężulka zmolestować coby nad jeziorko jakieś jutro pojechać:)
Miłego dzioneczka kochane:))))))))))))))))

moje dziecko już jest chyba całkiem zdrowe, bo rozrabia na całego :-/
i stwierdzam, że jednak jak dziecko śpi w ciągu dnia ciurkiem tak z 1,5h to zupełnie inaczej wygląda życie i można mieć siłę na różne rzeczy, a tak to niestety :-(
czekam dzisiaj wieczoru. cały dzień praktycznie sama na placu boju.

kahaa Kiri to taki serek topiony. Sa trzy smaki śmietankowy w niebieskim pudełku, ziołowy w zielony i szynkowy w rózowym. Młoda wcina smietankowy. Pakowane są w 6 kostek w pudełku. Ja kupowałam to i w Tesco i w Carefourze.

A my już po spacerku, niunia wciagneła maliny i monte :zawstydzona/y: a teraz błogo byczy się w łóżeczku. O 17 mam wizyte na ogladanie pokoju. Już miałam wczoraj trzeciego chetnego chłopaka ale że mi nie pasowlai to zrezygnowałam Była tez fajna dziewczyna ale ona potrzebuje do pracy zaświadczenia o zamieszkaniu a ja tego nie mogę jej dać. Ma popytać u znajomych i jak załatwi to w poniedziałek zadzwoni. Juttro też o 17 przychodzi chłopak wiec cos tam się kreci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry