makuc
Fanka BB :)
DAWIDOWE i co? przyszli w końcu?
EFA teoretycznie przy ząbkach może być biegunka ale taka liczba kupek, którą podałaś to mi jakoś na ząbkowanie nie wygląda. Moja pierwsza myśl to to nieszczęsne rota było. Ja pamiętam, że szczepiłaś ale to jest tak jak DAWIDOWE pisze. Jest tyle różnych szczepów rota, że sama szczepionka nie gwarantuje tego, że dziecko nie zachoruje, natomiast na 100% łagodzi przebieg ew. choroby. Może lekarza odwiedźcie?
EFA teoretycznie przy ząbkach może być biegunka ale taka liczba kupek, którą podałaś to mi jakoś na ząbkowanie nie wygląda. Moja pierwsza myśl to to nieszczęsne rota było. Ja pamiętam, że szczepiłaś ale to jest tak jak DAWIDOWE pisze. Jest tyle różnych szczepów rota, że sama szczepionka nie gwarantuje tego, że dziecko nie zachoruje, natomiast na 100% łagodzi przebieg ew. choroby. Może lekarza odwiedźcie?
współczuję Ci takich przejść z tymi "lokatorami"
Wdrapuje się na leżaczek-bujaczek i specjalnie upada. Nie wiem czy usiłuje wygrać zawody na największą liczbę sińców i guzów czy może ćwiczy upadanie
Najlepsze jest to, że przy każdym upadku śmieje się w głos. Przed chwilą wspinał się od boku, leżaczek się przewrócił, młody zahaczył głową o meble, popłakał i… znowu się wspina 

Wkurzające są takie nieodpowiedzialne osoby. Po cholerę się umawiają skoro nie przychodzą. Nie rozumiem czegoś takiego