Witam się wieczornie :-)
Spotkanie rodzinne bardzo udane, nawet pogoda dopisała i sobie pogrilowaliśmy

Dzieciaki się wyszalały, więc było wesoło :-) Patryk z tych emocji i wrażeń odmówił drugiej drzemki więc wróciliśmy do domu po 19 i odrazu kąpiel i spać już przed 20

co u nas jest raczej rzadkością ;-)a jutro zapowiada się równie miły dzień
kahaaa, nie tylko twoje dziecko się budzi w nocy

u nas czasem pobudek brak albo tylko jedna, dwie, a czasami potrafi budzić sie co godzina jak z zegarkiem w ręku
alicja, dużo zdrówka życze i czekam na pochwalenie się fryzurką

a dużo ściełaś włoski czy może pofarbowałaś ?
Roxannka o tak najlepsze towarzystwo do imprezowania to właśnie z palarni

)) dlatego na studiach tak strasznie się rozpaliłam ale też nie mam zamiaru wrócić do tego nałogu....jak sobie pomyśle o cuchnących palcach i ciuchach to mnie całkowicie odrzuca

a i jeszcze w portfelu mniej a teraz takie drogie fajki są
dokładnie

ika, a jak spotkanko rodzinne u ciebie się udało ? swoją droga to u nas sporo podobieństw widze ;-)no i życze powodzenia w molestowaniu męża cobyś jutro nad jeziorkiem sobie poleżała :-)
dawidowe, kciuki trzymam za jakiegoś fajnego lokatora, ale ty może faceta nie bierz bo jeszcze jakieś rodzeństwo dla Lary zmajstrujecie

oczywiście z tęsknoty za mężem ;-) a tak na serio to paranoja co się w kraju twojego męża wyprawia
aniawa, współczuje kłótni z mężem, a za takie teksty to ja proponuje zakręcić mu kurek z wszelkimi przyjemnościami cielesnymi

co do aktywności dzieciaczków to u nas jest tak samo, a w łóżeczku to poza spaniem czuje się jak za kare i odrazu się drze
efa, biedny Oluś :-( oby mu szybko przeszło i żeby to było tylko nie groźne zatrucie!Zdrówka!!!
makuc, dla was też dużo zdrówka

i trzeba było z mężem płynów ustrojowych nie wymieniać to może chłopina by jeszcze zdrowa była
mała mi, oj chorowitków u nas dużo :-( dużo zdrowia Łukaszkowi życze!
nie wiem co jeszcze chciałam bo mąż znowu mnie drinkami raczy
tym razem pije martini ze spritem i limonką mniam :-)
kto dziś ogląda walke ? oczywiście oprócz
kromy, której cholernie zazdroszcze ;-)