Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ROXI spotkanie i szaleństwa razem![]()
no oczywista oczywistość 

no i stukam się driniorem, dzisiaj to co wczoraj martini+sprite+limonka :-)
a jak Kuba, nadal tak chętnie maszeruje do szkoły ?dziewczyny, ja przed chwilą koszmar przeżyłampuka mi ktoś do drzwi, pytam kto tam, a w odpowiedzi słyszę że w sprawie kotka ? Otworzyłam, bo myślałam, że ktoś znalazł jakiegoś małego kotka i chce żeby przygarnąć. Wychodzę, a tam tłum ludzi (4-5osób) pytają czy mam kota w łaty, bo znaleźli takiego na ulicy, leży i chyba umiera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i czy mój jest w domu. W sekundę byłam na dole i jak zobaczyłam MOJĄ skuloną kuleczkę z zakrwawionym noskiem to padłam na kolana i zaczęłam wyć. Zabrałam go na ręce i tuliłam rycząc. Ludzie którzy go znaleźli zadzwonili już po weterynarza i pojawił się chyba po minucie. Zabrałam go do domu, lekarz zbadał i powiedział, że jest ok. tylko dać mu spokój i dojść do siebie. Nie mogłam się uspokoić i wyłam, aż księciu zaczął mruczeć
Dziewczyny powiem wam, że cudowni ludzie go znaleźli. Zadali sobie trud poszukać właściciela ( leżał skulony dwie klatki dalej), zadzwonili po lekarza i czuwali żeby spanikowane zwierze nie uciekło. Przyznam, że wyłam i dziękowałam im przez łzy i nawet nie zapamiętałam jak wyglądają, żeby jeszcze raz podziękować jak ich spotkam.
Kotuś ma zdarte poduszeczki w łapkach i powyrywane dwa pazury ( kiepsko wygląda) ale będzie dobrze.

)piękna wizjaSARISKA no baaaRYSIA pod pachę, Ty z Krk na bialym rumaku, ja na piorunie, ROXI, NICE i DAWIDOWE na miejscu
żyć nie umierać po prostu
![]()
:-)
;-) jak poszukiwania pracy ?