reklama

Październikowe Mamy 2010

sarisa, on to się na foszka dzisiaj nie nadaje, zresztą ostatnio miał ich w nadmiarze (oczywiście nie jego zdaniem ;-)) więc teraz ja czekam :-p
kochana to widze, że cała twoja familia już mnie i Ptysia znać będzie :-D to już nie tylko my we dwie musimy się spotkac, ale jakies spotkanie rodzinne trzeba będzie zorganizować :rofl2:

makuc, ale że w moim konkursie czy sariskowym :eek: o sariska już wyjaśniła, ja linka wstawiłam na fb i do moicj braci mailowo przesłałam, a co niech wspierają siostrzeńca ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Rysiu a no teraz właśnie braknęło czasu, bo płytki farby, pierdoły i dlatego też 24 odpada i Wawa :-( (tylko to głównie przez $- bo teraz będą te wydatki ehh)

edit:
Roxi ale jak on nie stanie na foszka takiego to Ty na bank się nie doczekasz ;-)

sarisa, hehe ja tam wymagająca nie jestem i zastępcze formy też są mile widziane :rofl2:

makuc, ode mnie też dla sariski 4 głosiki poszły :tak: tylko szkoda że juz powtórzyć nie można :-(

ejjj ja już miałam iść do wyrka i co ??? a u sąsiadów przestawianie mebli trwa wrrr ....

ROXI to lec im pomoz to szybciej przestana halasowac!!!!!!!!!!! u mnie juz by sie miesko sypalo....
ELONA??? ty tutaj????????? tak pozno???????????????

kurde piwo mi sie skonczylo.... trza isc do lodowki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry