reklama

Październikowe Mamy 2010

haloł
na dzieńdobry gratki suwaczkowe dla Leni -Monimoni,Laury-E-lony,Maury-Moriam
Kania trzymam kciuki. A nie zrozumiałaś nie przez nerwówkę tylko tego się nie da zrozumieć ;-)
Happi fajnie, że łikend udany tylko tak mało% oj oj i naprawde sisostry zazdraszczam ehh. Dlatego ja bym chciała drugą córcię i tak sobie wyobrażam, że te moje córcie kiedyś się wspierać będą :-). A to łóżeczko i u nas ostatnio były problemy, mój tak mocno chciał rozłożyć, że podarł dół ehhh

I się chwalimy znalazłam zeba 3 lewa górna jedyneczka ....... i niech mnie drzwi ścisną 2 kupka już była ehhh

reklama
Natolin a ja też tego nie powiedziałam, że ta sama płeć i lepsze porozumienie ;-), ale ja bym chciała mieć siostrę i tym samym jakby była druga córa to bym swoje marzenie spełniała :-). I jedynie co zauważyłam, że siostry jednak lepiej ze sobą współpracują niż siostra i brat :-(

Dobry wszystkim,moja córcia weekend skonczyla dla mamusi i o 6 wstala no ale teraz juz śpi.
A co do rodzenstwa to ja mam mlodsza siostre.Jak bylysmy mlodsze to marzylam o bracie (kolegów by przyprowadzal:-p)bo ona wszedzie za mna łaziła i musiala miec to samo co ja no ale na szczescie mi sie juz odmienilo ale nie powiem bo brata dodatkowo to bym tez chciala miec.

witam u nas dwie pobudki do 6 i wziełam ją do siebie no to dospała do7.30
Magda Biedny kotek dobrzer że nic gorszego sie nie stało.wspaniali ludzie co go znależli.
Kahaaa i jak zwłoki znalezione
Kania Jak humorek
Sarisa masz jeden głosik jeszcze.Gratki ząbkowe
onimoni, E-lonie, Moriam suwaczkowe gratki

Ostatnia edycja:
hejka ranne ptaszki
zanim zapomne Elona, Moriam, Monimoni wszystkeigo naj waszym dziewczynom
elwirka - zwloki sie nie znalazly a ja juz sie balam siasc przy biurku, wiec sie nawet nie pozegnalam.
a teraz w pracy jestem jakby to kogos wzruszalo i pracuje ciezko co widac...

reklama
23062-8c8249659dbe5291a2019e6fd9dbe631.jpg

Dzien dobry :laugh2:

SARISKA gratulacje dla Zuzka:))) teraz tylko patrzeć jak druga górna jedynka się pojawi.

odnośnie porozumienie pomiędzy rodzeństwem to ja podobnie jak SARISKA zawsze chciałam mieć siostrę i mimo, iż zapewne zależności jako takiej w płci rodzeństwa a zażyłości emocjonalnej nie ma to ja jakoś z moim młodszym bratem średnio się dogadać potrafię. Poza tym mama mi opowiadała, że jak była w ciaży z moim bratem to nic tylko chodziłam i mówiłam "będę miała siostrzyczkę" i cieszyłam michę przy tym. A jak się okazało, że to braciszek to dwa dni płakałam... o! :-p

HAPPY cieszę się, że weekend udany. O i Twój mężczyzna przy dobrych wiatrach już w czw. do Was wyruszy? super!
KANIA myślami jestem cały czas z Tobą!
E-LONA, MORIAM, MONI suwaczkowe gratki dla Was :happy:
DORISKU hejoł :*

i spadam robotjać i piniondze zarabiać :rofl2::happy::laugh2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry