Nareszcie :-) przebrnełam przez całe zaległości i pisze posta dla wytrwałych ;-)
A ja za pół godzinki lece na kąpiek z pianą. A może tak sąsiada zawołać na szampana w pianie

?
nie szalej kochana bo męzowi poskarzymy

;-)
efa, co to za deprecha cie dopadła ?? pisz szybko to odrazu ci lepiej się zrobi, jak cos to na zamkniętym! Tulam mocno :*
paolcia, o widze, że nie tylko u nas elmo będzie gościł ;-) trzymam kciuki za roczek, a kiedy wyprawiacie ?
sugar, opis twojego Artura to wypisz wymaluj mój Patryk wszędobylski

a co do "nasiadówek" to my też kiedyś mieliśmy wspólną, bo on nawet w łazience mnie nie opuszcza ;-) życze spełnienia marzenia i budowy domku
makuc, piszesz, że to skok i u was to samo się dzieje

to tulaski tobie ślę bo w takim razie tak samo musisz się czuć jak ja

:-( u nas też upadków ciąg dalszy, dzisiaj sam środek czoła został zaatakowany przez piaskownice

no i jak tam D. sobie z mgr poradził ? napewno dał rade, wkońcu kciuki zaciskałam ;-)
ooo widze, że i ty mega posta spisałaś

to to ja lubie
kania, super, że za kółkiem coraz lepiej ci idzie :-) a kiedy urlop ci się kończy ? mój mąż napewno dałby mi swoją złotą karte, gdyby tylko ją posiadał

;-) ciesze się że Oliwka z każdym dniem coraz lepiej sobie radzi w żłobku i ty chyba też coraz lepiej to znosisz, co nie ? Dzięki że pytasz o wizyte :* Nadal wszystko ok, Patryk pochwalony że chłopak na medal więc rodzice dumni :-)
elwirka, dogadania się z lubym życze

no i zdrówka dużo!!!
dobranocka, trzymam za Was kciuki, zaraz będziesz po i będziesz to wszystko tylko wspomniała! Gratki zębolkowe dla Justynki :-)
editek, dla was też zdrówka! i udanego wyjazdu do Zakopca
sarisa, :**********, ty wiesz ;-) ciesze sie razem z wami tymi kluczami do własnego mieszkanka, a urządzanko na spokojnie wszystko dacie rade i napewno będzie pięknie! Tulam i nie smutaj się już
dorisku, no takie posty to ja lubie

ciesze się że weekend taki udany i że J się stara

:-) zmiany w pracy nie wróżą nic dobrego, ale oby u ciebie szybko wszystko wróciło do normy! Co do rozrabiania przy mnie a przy mężu niet, to mi się potwierdza już nie pierwszy raz

ach te nasze sprytne chłopaki
ika, życze więcej czasu na bb i oczywiście kciuki za znalezienie super mieszkanka zaciskam :-)
e-lona, super, że pralka już działa

a Tobie zdrówka życze! jak tam po wizycie u lekarza ?
rysia,świetnie, że Miłoszek już z choroby wyszedł :-) tylko troche kiepsko że się na was przerzuciło

Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do żywych! Egzamin napewno zdasz na 5, wkońcu my tu kciuki trzymać będziemy, wiec nie moze być inaczej ;-)
emiliab, no to nieciekawie musiało być skoro pogotowie wzywałaś :-( tulam i dużo zdrówka dla męża!!!
kroma, hehe ja dziadówe zrozumiałam tak jak
makuc 
a teraz tylko się domyślam co tak nazywasz
ikaa, współczuje @, dobrze chociaż że nie boli!
dziulka, przesyłam ci dużo pozytywnej energii! komu jak komu ale tobie nigdy nie powinno jej zabraknąć ;-)
ida, dobrze, że Misia osłuchana przez doktorka i wszystko jest ok
miniu, gratki składałam na zamkniętym, ale tutaj też napisze jeśli podczytujesz ;-) Gratulacje suwaczkowe dla Casperosa :-)
makuc, kania, chcecie i macie
mam nadzieje, że mój post będzie was satysfakcjonował
Miłej lektury
co do pustki na bb to mnie już teraz przeraża jak ja od października czas dla Was znajde :-( ale na głowie stane a wejść na forum bede musiała :-)
to chyba tyle, pisałam i pisałam aż kolejny dzień nastał
czarodziejka, juaska, wszystkiego najlepszego dla waszych synków z okazji pierwszych urodzinek!!! :-):-)
Dzisiaj urodziny ma też mój tata :-)
Dobranoc!