Patryk śpi, dostał całą "garść" różnych lekarstw i pierwszy raz posmarowaliśmy mu pod noskiem maścią majerankową (dzięki za podpowiedzi :*) no i zobaczymy jak bedzie nocka wyglądała

Mąz od powrotu z pracy ciągle jęczy i narzeka, jaki to on chory, umęczony bla bla bla aż słuchać tego nie mogłam

to już chyba wole jak Patryk płacze ;-) Mieliśmy jutro i w niedziele iśc na imprezki rodzinne ale w tej sytuacji raczej zostaniemy w domku :-(
e-lona, dobrze że już zdrowiejesz, oby i kaszel dał ci już spokój! Wcale się nie dziwie że zamiast sprzątać wolisz odpocząć ;-) a z tą godziną dłużej to mnie zdziwiłas bo dzieci które znam to na ogół chcą żeby je wcześniej odbierać hehe ... I ja też nie wiem który to numer paragonu

a wiesz że wszystkie opakowania z tego paragonu trzeba zachować
emiliab, fajnie że chrzestna Franka jest w ciąży, pewnie niedługo ty będziesz proszona na mame chrzestną

a jak mężuś się czuje ?
alicja, trzymam kciuki żebyś na ten kurs się dostała :-)
doris, tampony to on ostatnio chciał zjeść więc moze do nosa da sobie wcisnąć

Tobie też udanego weekendu, ale z jutrzejszą imprezką napewno będzie

zabierz mnie też
efa, gratuluje wygranej, fajnie jest coś wygrać :-) gratulacje dla koleżanki, to miała niespodzianke przy porodzie ;-)
rysia, ciesze się że szpital u was zamknięty :-) a egzamin napewno na 5 zdany a wyniki to formalność bedzie

przynajmniej bedzie co opijać na forum
kroma, trzymam kciuki za ten test, napewno dasz rade!!!

gratuluje dostania kredytu :-)
elwirka, nie wiem o co chodzi ale moge się domyślać :-( Przytulam wirtualnie ... jutro bedzie lepiej, zobaczysz!
kasis, a co to za smutaski u ciebie ? kłopoty finansowe mogą wpędzić człowieka w depreche :-( dobrze, że Błażejek ładnie przybiera na wadze! Tulaski dla ciebie :*
dziulka, super, że Leane tak ładnie rośnie i się rozwija :-) no waga i wzrost do pozazdroszczenia
margerrita, ale żeś historie wymyśliła, jak z wenezuelskiej telenoweli

a to ledwo kilkuletnie dzieciaczki ;-)
ikaa, przykro mi z powodu upadku Lenki :-(
kania, mam nadzieje, że dzisiaj bedzie dla was i dla nas lepsza nocka! a ty jutro wstaniesz z nowymi siłami i w lepszym nastroju! co do płaczliwości Oliwki to niestety znam to, chociaż Patryk dzisiaj był jakiś taki bardziej ospały i przez to taki rozczulający, że ciągle go przytulałam
Co do konkursu to dzisiaj dostałam info że wygraliśmy ... misia

W każdym razie bardzo dziękuje wszystkim, którzy przez prawie 2 tygodnie oddawali na nas głosy :-)