reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
EMILIAB jak jest to oczywiście zależy od księdza, bo niektórym księżom się wydaje, że mogą sami o wszystkim decydować i nie stosują się do przepisów prawa kościelnego, którym podlegają, co niestety o nich źle świadczy. Faktycznie chrzestnymi powinny być osoby wierzące, a co za tym idzie przyjmujące sakramenty.

Hejka!
Ja na nogach od 6.30 :-) CO prawda dospałam jakieś 45 minut, bo mąż miał dzisiaj dyżur poranny, ale...
Chata posprzątana na błysk, czekamy aż Artek się obudzi i lecimy na zakupy.
Odwiedza nas dziś siostra męża z chłopem. A ja na obiad zaplanowałam kartacze/ pyzy/ zeppeliny- jak kto woli, takie jak w ostatnim odcinku Kuchennych Rewolucji, tylko moje smaczniejsze na pewno będą- o ile się nie rozpadną, bo cholera przepisu nie mam a tylko tyle co w pamięci od Babci zostało.
Miłej soboty :-)

Nice, Concita - wszystkiego najlepszego dla Przemka i Danielka z okazji roczku!!!!!!!!!!
Sivle, Nancy - suwaczkowe gratki!

Miłeeeego weekendu, kochane niuńki. Ja go chyba prześpię.

Witam ... kolejny dzień w domowym ambulatorium :rolleyes2: Ja się jakoś trzymam, a moje dwa chorowitki teraz sobie smacznie śpią ...

kania,
u nas nocka niestety ciężka, ale bardziej dla mojego męża bo ja spałam jak kamień, a on wstawał do Ptyśka :sorry: ta maść jakoś specjalnie mu narazie nie pomogła, męczy się bidulek z oddychaniem przez ten katar cholerny :-( co do żłobka to narazie się nie załamuj, wiadomo że każde dziecko choruje, mój jeszcze do żłobka nie poszedł a już się rozchorował, teraz się zastanawiam jak to bedzie jak on szybko nie wyzdrowieje :baffled: ale damy rady i wy też, będzie dobrze ... musi być!

mamaagusi, czekamy na posta po powrocie :tak:

emiliab,
dobrze, że mąż już sie lepiej czuje, ale niech się oszczędza, bo z ciśnieniem nie ma żartów! Przykro mi że chrzestną mamą nie możesz być, dla mnie to troche dziwne, bo nie żyjesz na "kocią łape" tylko zgodnie z prawem masz ślub, a że nie kościelny hmmm ja to nigdy nie zrozumiem tych wymogów kościoła :no:

sugar,
powodzenia z kartaczami ;-)

efa, u nas tez senna atmosfera, chyba zaraz sie przyłącze do moich śpiących chłopaków ;-)

nice, concita, magnolia, wszystkiego najlepszego dla waszych szkrabów z okazji pierwszych urodzinek!!! :-):-):-)

silve, nancy, również suwaczkowe
gratulacje dla was i waszych dzieciaczków :-):-)

Dzisiaj mam ambitny plan ugotowania jakiegoś smacznego dania z cukini dla mojego syneczka :-) trzymajcie kciuki ;-)

Hejka u nas jest dziś piękna złota jesień:)))

nice, concita, magnolia
wszystkiego naj naj z okazji pierwszych urodzinek Waszych szkrabów:))

silve, nancy gratki suwaczkowe:))

happy ja to bym mojego męża po długiej rozłące zamknęła w domu i nie wypuszczała;)))

Roxi oj męczy się ten Twój bidulek.....a kysz niedobry katarze!!!!!!!!!:wściekła/y: plan rzeczywiście ambitny :))ja ugotowałam obiad i nie mam już ochoty więcej w kuchni siedzieć.

sugar ulala co to za potrawa? pewnie smaczna:)

Jak Wercia wstanie to śmigamy na ogród do teściów....średnio mam ochote no ale małż musi cosik pomóc...miłego dzioneczka:))

Ostatnia edycja:
reklama
witam lasencje, ja się napakowałam domowa pizzą, M zrobił, miałam być na diecie a tu nici.

Emilia- to dobrze, że M już lepiej się czuje, pewnie ci kamień z serca spadł. A co do księdza, to my mieliśmy takiego fajnego, nie robił problemów co do chrzestnych, i nie patrzał, że mama chrzestna na kocią łapę żyje, sama też załatwiła sobie papiery, że może być chrzestną.

Nice, Concita - Zobacz załącznik 393248 Zdrówka dla waszych pociech z okazji roczku.
Sivle, Nancy - dla was suwaczkowe gratulacje dla waszych pociech.

Roxanka-
ja robiłam wczoraj cukinie z brokułami i kukurydzą taki sosik, wsuwali. Zdrówka dla twoich podopiecznych :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry