reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej!

Ikaa wszystkiego najlepszego z okazji roczku!!!!!!

makucku kochany... Tulę cię mocno:****** Oby to nie było nic poważnego...Obserwuj Alutka....

happy to happyman juz wyjechał????? Teraz wróci na święta? Oby szybko wam minął ten czas:**** A co do faceta,co urodził,to...był kiedys kobietą... Tu np. masz informacje i kilka zdjęć Mężczyzna, który urodził troje dzieci - Onet Wiadomości

dawidowe oby Laurka szybko wyzdrowiała:**

Ja dzisiaj od rana w rozjazdach. Najpierw o 7.30 zadzwoniła mama,czy wyjadę po nią na dworzec do Kostrzyna(40 km od GW). Jasne,że pojadę. Zapakowałam Franka(Kuba w Szkole) i po 8 śmignęliśmy. Wróciliśmy po 10,zjedliśmy u mamy śniadanie,Franek pobrudził mamie tv,ale cóż tam,niech widzi,że jest wnuk w domu;-). Potem około 16,tym razem już z dwójką dzieci pojechaliśmy po torta na jutrzejszą imprezę. Tort piękny:-). Niestety,z minusów jest to,że mama miała upiec ciasto,ale biedna zaniemogła i nie wiadomo nawet,czy przyjdzie jutro:-(:-(:-(. Nie zdążyłam nic upiec(bo zdałam się na mamę),w związku z czym będę zmuszona kupić coś,bo jutro nie będe miała czasu na pieczenie(porządki itp. ). My od początku nastawialiśmy się na "słodką" imprezę,więc żadnych obiadów nie robię:happy2:. Jeszcze chyba kupię szampana dziecięcego i będzie git... Tak więc natolinko przygotowując się do urodzin,myślę też o tobie.... A balony nadmucha jutro małż:tak:

reklama
makuc mieszka mi się wspaniale. Mieszka dwa tygodnie a ja naocznie widziałam go raz a więcej tylko słyszę. Do pracy wychodzi na 10 wiec jak my wychodzimy o 6 to śpi a jak wracamy to go nie ma bo wraca dopiero o 23 i my śpimy. JAk ma wolne to jeździ do dziewczyny. Jest czysty, sprząta po sobie i maniakalnie wynosi śmieci wiec git.
Natolin i Emiliab życze udanej imprezki.

Chyba zmykam do wyrka i będę oglądac film. Do wtorku mogę wyjść z małą jak będzie ciepło wiec raczej bez szans ;-).

dziewczyny dzięki, już prawie nadmuchałam balony, prawie wszystko posprzątałam i prawie przestałam się denerwować.
niestety przeziębienie trzyma i mnie i męża, jego bardziej.
ja chcę mieć już od rana święto, więc muszę wszystko zrobić dziś :-)
co do kasy to rozumiem Cię HAPPYBETTI, u mnie chrzciny trochę kosztowały...

Makuc,my tak sobie chodzimy co miesiąc mniej- więcej do doktorka,aby obejrzał małą(jak raz po ostatnim szczepieniu nie byłam 2 miesiące,to pytał,co tak długo:blink:).No i teraz jak weszliśmy ,to sam powiedział "Na bilans roczniaka,tak?".No,to tak samo wyszło:tak:.
Dawidowe- to widzę,że warto było tyle czekać- lokator jak marzenie:-).
Emilka- zdrówka dla Mamy...a ciasto to ciasto,i kupne się zje:).Udanej imprezki:)***
Ostatnio u Rodziców Amelka też wymazała łapkami szybę balkonową:-)- a co!Wszystkie wnuki mazały,to i ona tez musi:)))!

Witam wszystkich wieczorowo:)
Ja dziś tylko na chwilę co by podziękować Wam kochane za życzenia dla nas i od Lenki przesłać milion buziaków:********....
Kurde nic praktycznie nie mam do przygotowania bo ''moi ludzie'';-)większość robią a mi za to czasu brakuje a najlepsze to że mam dylemat w co się ubrać,najchętniej to bym w dresie jechała:-D Wrrr jak ja nie lubię się stroić.

Życzę
-wszystkim chorowitkom zdrówka,
-przygnębionym i smutnym poprawy nastroju,
-w relacjach z chłopkami polepszenia stosunków
-imprezującym jutro czy to na roczku czy gdzie indziej super zabawy,nie upijcie się za mocno:-p

no to zmykam miłego wieczorku i spokojej nocki dla Was wszystkich papapa

DAWIDOWE super! rzeczywiście na lepszego lokatora nie mogłaś trafić :happy2::rofl2::laugh2: taka rekompensata za trudy poszukiwań ;-)
HAPPY dziękuje za wyjaśnienie :*
NAT ooo juz tyle udało Ci sie zrobić? ekstra. Tylko przykre, że Was choróbsko męczy. Zdrówka!

wieczorowo witam się i ja:-)
z chłopem już ciut lepiej...stwierdziłam że szkoda mi czasu na sprzeczki z płcią głupszą (kompletnie głupią:tak:)i już jesteśmy w zgodzie.Dzisiaj byłam po wyniki z egzaminu i zaliczyłam na 3+ (i chociaż to słabiutka ocena to jestem z siebie dumna jak nie wiem co,bo to i tak najwyższa ocena jaką stawiała ta zołza).Ufff spokój z sesją poprawkową-teraz muszę zająć się pisaniem pracy (ale to może po weekendzie:confused:).Jesli chodzi o urodziny to zazdraszczam Natolinko takiego zorganizowania...ja oprócz zakupów nie mam jeszcze nic przygotowanego i w przeciwieństwie do Ciebie zacznę działać dopiero jutro (ja jak zwykle wszystko zostawiam na ostatnią chwilę:baffled:).

Makucku buziaczki dla biednego Alutka:*:*mam nadzieje że już nie pamięta o tym przykrym dla niej zdarzeniu:happy:
Natolinko zdrówka...obyście na jutrzejsze świętowanie zdążyli się wykurować:-)
Dawidowe zdrówka dla Laury:-)aaa i super że lokator trafił Ci się na medal:tak:

reklama
witam sie zwami

wkurzyłam się bo nadgoniłam bo nagoniolam cały tydzien i wszystkim napisałam a na koniec Laura zwaliła laptopa i wszystko poszło się............

Napisze ktrótko jestem od dziś na zwolnieniu bo niunia ma kolejne zapalenie oskrzeli. Nie ciesze się bo mi znowu kase utną i wkońcu zdechniemy z głodu.
Teraz czekam na męża i teściową.
o rajusku!!! myslalam ze przylatuja do PL!!!!!!!!!!!

witam wieczorem:)))

MAKUC jak tam ALutek???

BETI nie chodz spac bo ja musze debowe wypic nooo:))

RYSIA no to pieknei ze zaliczylas!!! ja mialam na uniwerku suczke od gramatyki kontrastywnej i zdalam na 4.5 na poprawce (mojej jedynej zreszta) a potem grupa mnie od kujonow wyzywala bo wszyscy zdali na gora 3.5. bylam jedyna w tym towarzystwie na 4.5. a egzamin byl zajebiscie ciezki:)) a co do chlopa...

ALICJA jak ty mi ejszcze raz zapodasz takie ciacha to ja poprosze telefon od takiego coby we mnei obudzil demonka seksualnego i potem bede sie wyzywac na malzu:))) oj to drugie ciasteczko to takie smaczne ze uuuuu:))

NAT ja dekorowalam dom w piatek w nocy a w sobote rano zanim sie ludzie pozjezdzali SAMA wszystko pogotowalam i poszykowalam, a malza wywalilam z Leane po chleb i takie tam co oszczedzilo mi ogladania glizdusi co psoci w danym momencie.

a jutro trzymajmy kciuki za nasza DAGISU ktora sie hajta i mam nadzieje ze po slubie wroci do nas.

EMILIAB w ramach awarii zamow pizze:))) a u nas szampan dzieckowy ucieszyl nie tylko dzieci (Leane pila jak gabka) ale tez kierowcow:)))

jutro ciezki dzien przede mna, bo na 10h i do 19h bede dymac:///

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry