reklama

Październikowe Mamy 2010

witam się i ja w tym wyjątkowym dla mnie dniu :-)
moje dziecko z okazji święta się tak przesikało w nocy, że miał wszystko mokre rano, nie wiem jak to się stało. pobudka o 6:15, więc i tak o pół godziny lepiej niż wczoraj.
ROXANNKA w lepszy kolejny poród to ja nie wierzę, bo można się niemiło rozczarować.
ELIZABENNETT nie dziwię się, że jesteś padnięta po całym tygodniu, fajnie, że zajrzałaś i tak no i tych 28 stopni to Ci tak zazdroszczę, że nawet sobie tego nie wyobrażasz jak bardzo!
HAPPYBETI mąż miał iść dzisiaj jeszcze na kilka godzin do pracy, ale z tego co widzę to chyba nie idzie ;-) ale to dlatego, że on jest naprawdę bardzo mocno przeziębiony :-/
Pozdrawiam serdecznie i idę wyściskać moje dziecko ;-)
choć już życzenia złożone ;-)

z racji roczku postanowiłam wstawić fotkę Pudzianka ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nat,biedny...daj mu cos porządnego z leków "na znieczulenie".Wiesz,mój M. tez się okropnie czuł w dzień imprezki i przetrwał ją tylko dzięki potrójnej dawce Gripexu rozpuszczonego w wodzie(trzeba było widzieć jego minę,jak pił to paskudztwo;))
...a fotke już widziałam:))))

Wiesz,mój M. taki "antylekowy" i w ogóle,ale go zmusiłam,zeby to wypił.Co prawda twierdził,że to nic nie pomoże,ja mu na to,że być może nie wyleczy,ale znieczuli na tyle,ze będzie w stanie funkcjonować,no i (jakl zwykle;))) miałam rację;).

ja na szybko bo dzidzi dosypia jeszcze:
eliza, za te 28 masz w ząbka jak się kiedys spotkamy:-D
w klubie mamuś z dodatkową dzidzią na karku (czyt. chorym facetem) melduję się i ja:crazy:
w klubie dzieci ponownie zasmarkanych
- witam sie i ja:angry::angry::angry:
ja nie wiem czy to jakaś odgórna reguła czy co że facet(tudzież mamusia) i dziecię muszą byc przed imprezą zasmarkani:confused:
nat, gdzie to zdj? lecę szukać:-D
aha, rysiek, no to gratki!!! ja 3 na początku studiów bardzo przeżywałam a potem luzik - przyzwyczaiłam sie, bo niektórzy pseudowykładowcy nie uznawali innych ocen:nerd:a qjonem też przestałam być:rofl2:

witam porankowo, mloda spi.

NATOLI i MILA z okazji roczku zycze waszym slodziaczkom roczniaczkom samych cudownych chwil, w zdrowiu i radosci, niech spelnia sie wasze najmniejsz i najskrytsze marzenia i badzcie pociecha i duma waszych rodzicow cale zycie!

no i na mnie czas niestety.... kuzwa oglupieje tyle godzin dzisiaj ze rzygac mi sie chce... trzymajta kciuki coby wszyscy zywi z tego wyszli:rofl2:

Amelka zjadła śniadanko (kanapka z kiełbasą krakowską),teraz muszę sprzątać podłogę,choć wieczorem przed spaniem to robiłam:/.Dzionek słoneczny,pewnie wstawię kolejne pranie i ruszymy na spacerek(chyba,że okaże się,ze brat jednak dziś wpadnie,to będę musiała zająć się przygotowaniem czegoś dla nich:)).A,ubrac się muszę;)))!
Ida- no,mijamy się:((((!A u Was imprezka jutro,z tego ,co pamiętam,tak?Kurujcie się i miłych przygotowań:)*.

Witam

ja też na szybko, zaraz mam gościa na kawę i muszę jeszcze podłogę przetrzeć bo dzieci coś wylały i się lepi. Ja po fryzjerze byłam padnięta siedziałam tam z 4 godziny wróciłam o 7,30 do domu a wyszłam o 2,30. Arek jeżdzi w domu krzesłem, oszaleć idzie.

Ida- zdrówka dla twoich schorowanych, a w szczególności malutkiej :)
Natolin- sto lat dla was, dla ciebie i małego Pudzianka Zobacz załącznik 396717Zobacz załącznik 396718 i dla was Mila sto lat :) Zobacz załącznik 396719

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry