Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.A jak piszesz,ile zjada Inka,to wyjść z podziwu nie mogę,gdzie ona to mieści...

)

dzisiaj powtórka z rozrywki tyle, że tym razem z D. i Młodą. Może dzieć nam jakis znak zapoda odnośnie tego co się jej podobuje a co nie. Oby. Z dobrych wieści - kupiłam SOBIE (!!!) bluzkę i legginsy
toż "przyszalałam". W sumie to ja chyba zrezygnuję z takich wypadów sklepowych, bo podczas nich zdaje sobie sprawę, że nawet nie mam po co sobie nowych ciuchów kupować. Przecie ja nigdzie za bardzo nie wychodzę
A kiedyś... kiedyś obowiazkowo raz w miesiącu buty/ spodnie/ bluzki itp. itd. ech to były czasy. Ale wtedy były balety 2x w tygodniu/ praca/ strojenie się dla D....

buuu ja chcę stare dobre forum z milionem stron do nadrobienia codziennie. ło!
;-)
PADŁAMniech ktos cos do cholery zrobi z ta porypana reklama ktora ciagle dzisiaj wyskakuje!!!! oral B! jak oral B to moze "anal" cacy?????? wonnnn!!!!!

koniec nadrabiania. Ech.
Czasem jak was czytałam,myślałam że już nie wytrzymam,chciałam coś napisać,wtrącić itp ale jeszcze się bałam,że jednak ktoś mnie podczytuje.Nie pracuję,siedze w domu,a mimo to czasu mi brakuje.Sprzątam,gotuję,piorę i zajmuję się sobą wtedy gdy mały śpi.Kiedy nie śpi wymaga ciągłego pilnowania.Mały próbuje sam chodzić,potrafi sam przejść cały pokój,ale ja jestem krok w krok przy nim,bo to jego chodzenie jest bardzo nie pewne.Raczkuje z prędkością światła,ale wymyślił sobie,że na kolanach jest kiepsko i raczkuje na stopach,na raczkach,głowa przy podłodze,dupka w górze i hejaaa do przodu.Już kiedyś o tym pisałam na zamkniętym,że własnie przez takie jego nieostrożne poruszanie się,trzeba go ciągle pilnować,żeby nie poleciał buzią na podłogę.Tak więc rozumiecie,skąd mój brak czasu,pilnowanie na okragło.NIe ma mowy,abym np posadziła go na podłodze a sama obok wieszała n pranie na suszarce,czy siedziała przy lapku.NIe da się.Mamy 8 ząbków,muszę zaktualizować w wolnej chwili suwaczek.
;-)