reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
MAKUC ja lubię Twoje przemyślenia, ale jak masz się dołować to faktycznie lepiej nie rozwijać tematu.
Ja nie lubię od dawien dawna zakupów, więc jako rozrywki tego nie traktuje. Jedynie co lubię to ciucholandy, ale na to to trzeba mieć czas... Chociaż mama się zaoferowała, że w kolejną sobotę może zająć się małym, a ja poszaleję po ciucholandach okolicznych, bo jakoś w sumie wolę te koło rodziców.
a co do starego dobrego forum to ja też tęsknię :-(
a i ciesz się, że Alicja nie uskutecznia takich wspinaczek. Nasz na łóżko to już od dawien dawna niestety wchodzi, nawet jak ostatnio zmieniliśmy kanapę i ta jest dosyć wysoka to mu absolutnie nie przeszkadza, zresztą on jak tylko gdzieś się trudniej dostać to zaraz sobie coś podstawia typu jeździk czy coś...
DZIULKA ja nawet nie widziałam u nas nigdzie takich chipsów :-(
i trzymam kciuki, żeby bez dermatologa się obeszło.
ooo, CZARODZIEJKA!!! :-*
super, że butki kupione. Może i ja zajrzę do ccc w takim razie, ale to już jak mały wyzdrowieje (czyli nie wiadomo kiedy... :-/ )

Pudzianek drzemie już ze 20 minut, a ja się zastanawiam czy warto się kłaść też. Oczywiście jestem pod kołdrą w piżamie ;-)

NAT pytalam kuzynki co mieszka w Bedzinie to mowi ze znaja i ze takie sa. nie wiem gdzie. podobno tez w PL sa chipsy chili+lemonka - tu we FR tych akurat nie ma.

moje dziecie ma faze "mama ja chce z toba wszystko i nie rob nic bo ja chce ciebie".... wyjela szystkie ksiazeczki i z daleka mi pokazuje zwierzatka i wyciaga lapke... no nic spadam wstawic jej obiadek i nasz i pobawic sie z nia nieco.do wieczora.

ahhaa... u nas 6 stopni!!!!

DZIULKA u nas rano -2C były :crazy:
CZARODZIEJKA fajnie, że butki kupione. może ja do ccc dzisiaj "wdepnę", bo Alicjusz coraz dalsze trasy na nogach uskuteczniać zaczyna.
NAT dokładnie, na ciucholandy trzeba mieć czas. koło mojego starego mieszkania był taki jeden ogromniasty w którym min.2h trzeba było spędzić, żeby wszystko mniej-więcej przejrzeć. A teraz tu gdzie mieszkam są w pobliżu raptem 2 ale nie dość, że cenowo niewiele się od sklepów "normalnych" różnią (!!!) to jeszcze bardzo mało fajnego towaru mają.

P.S cały czas jakiś błąd mi się pojawia i chce mnie z BB wywalać :angry:

właśnie widzę, że i avka nie ma :crazy: no nic - nie chce mi się komputera restartować, więc tymczasowo prowizorkę na BB uskuteczniać będę i może uda mi się poboczne( przed "cudowną" wyprawą do klepów) nadrobić.

reklama
hej witam porannie
więc najpierw zaległe zyczenia dla roczniaków:
Piotrusia -natolin,
Misi - Idy
Marcelka - ulisi
(czy ona tu jeszcze zagląda?)
Amelki - happibeti
Karolka - uski
Wiktorii - moni
Agnieszki - mamyagusi
Natalki - Elusi
Lenki - monimoni
Laurki Elonki
Maury - Moriam
Doriana -Doriska
Tomcia -Sheeney
Arturka - sugar
Zuzi - Magi
Frania Loliszki
Pawcia Onesmile
Bartusia malutkiej
Zuzinki sariski
Carperka miniu (casperkowejmamy)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

mała mi powodzonka na zajęciach.
mamaagusi - kurcze, może musisz ją wcześniej kłaść spać, jak jest mniej zmęczona....
idus poprawiaj model
dziulka - a ty jeszcze tej nowej pracy nie zaczęłaś??????
nat - ja ciucholandy ostatnio ebayem zastępuje. też nałóg...
a Tomcio ma taki katar, że juz nie wiem co z nim zrobic.... maśc majerankowa mi się skończyła.:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry