reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hejka
roxi - zdrówka dla Patryczka, oby mu w końcu przeszło całkiem
dawidowe - zdrówka dla Laurki
natus - zdrówka dla Piotrusia też
ale się te nasze dzieci rozłożyły...
elwirka - moze to jakis skok rozwojowy... (ja zwykle tak wszystko tlumacze)
kasis - wielki dziubas dla ciebie, niedawno doczytalam o tobie i m. trzymaj sie. może się jakoś miezy wami ułoży, tego nigdy nie wiadomo. nam się jakoś udało poskładać wszystko do kupy chociaż tak pół roku temu byłam pewna, że się rozwiedizemy. trzymam kciuki za ciebie, bez względu na to w którą stronę to pójdzie...
Tomciuch obudzil się dzis o 5.30 i przez dwie godziny próbował mnie przekonać, że już jest dzien i należy się zabawa. po dwóch godzinach przegrał negocjacje i usnął i spał do 10,45. i dalej smarka ma takiego, ze łeeeeeeeeeee:wściekła/y:

Dzięki Kaniu o troskę:)
Tak Błażejek zdrowy:))od czasu do czasu ma rzężenia w oskrzelach ,ale to na tle alergicznym chyba bo zaraz mu przechodzi,w czwartek idę do alergologa tak więc zobaczymy co powie. Czy dalej będziemy dostawać recepty na mleko.
A ja drugi dzień w pracy i tak powoli leci...
Wiecie co ja nie wiem co się dzieje w tym moim mieście, 5 moich koleżanek się rozwodzi,ponoć moje miasto jest na drugim miejscu jeśli chodzi o rozwody...
Kahaa u nas raczej nie ma szans na powrót może za kilka miesięcy,ale nie sadzę...
I teraz sobie wyobraźcie jak ja mam przeżyć roczek???

Heh,ja ciągle o tych butach,no ale już tu zaczęłam,to niech będzie.
Właśnie dlatego pytałam Was o rade,bo właśnie mogłabym kupić jej tu.Co do wyprzedaży,to,owszem,są w grudniu,tylko brat mnie ostrzegał,że oni swojej niuni (bo ona z grudnia jest) chcieli tak kupic buciki,jak zaczynala chodzic i już wyboru nie było- trzeba było brać,co jest...Z drugiej strony wiem,że Tatuś by nie przeżałował,jakbym mu odmówiła tej przyjemności;-):-D- co jak co,ale kupowac rzeczy dla swojej krolewny to on uwielbia:-D.No i na pewno by były sliczne,bo on ma gust.
Dziulka- znów parsknęłam:-D:-D
kasis- no,z tym roczkiem to niefajnie,jakkolwiek by go nie zorganizowac...:****Tulę Cię mocno.
Natuś,ja zauwazyłam,że Twój Piotruś "odchorowuje" wszystkie zmiany ustalonego rytmu.Może mu przejdzie,jak wszystko wroci do normy,jak wtedy po roczku?Zdrówka dla niego.
Makuc,czyli miałam rację,ze Alutka zachwycona prezentem.A że okazało się,że rodzice troche mniej...cóż...bywa....;-)

Elwirka,dzięki za przypomnienie o głosowaniu:tak:- zrobione:-)
Kaniu- tobie spokoju i poprawy humorku zyczę.Może jak @ wreszcie przyjdzie ,to będzie lepiej.

kania, :***, kochana jesteś naprawdę!!! wiesz co, nie idzie mi reperacja "modelu", o... nieporozumienie totalne na linii wenus-mars (tudzież merkury-pluton:angry:bo już dalszej odległosci nie ma) e, szkoda gadać...
chyba zaraz martini odpalę

kasis a nie możecie po prostu zorganizowac jednego roczku. przeciez jestescie dorosli. macie wspolne dziecko i wspolnych imprez nie unikniecie, jak nie teraz to pozniej (chocby komunia, tego na dwa razy nie obskoczycie). nie musicie przeciez cwierkac do siebie czy nawet rozmawiac za wiele...
idus - a co u ciebie?

Kahaaa no właśnie podjęłam decyzję o tym ,że robimy wspólny roczek i tego sie boję jak cała jego rodzina sie zjedzie pewnie jakoś atmosfera będzie ciężka no ale zobaczymy jak to będzie mam nadzieję , że spędzimy cudowny dzień:))

reklama
Kasis ,bardzo dobra decyzja:tak:.I trzymam kciuki,żeby wszyscy stanęli na wysokości zadania i umieli zachowac się tak,by ten dzień był cudowny i niezapomniany.A jak nie będą umieli,to pokaż im drzwi;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry