reklama

Październikowe Mamy 2010

jestem ale znowu z nadrobienia nici :crazy: zaraz lekcje zaczynam. A prezentu zaczynam żalować. Młoda przesuwa go sobie do wszelkich mebli i najpierw na niego się wspina a potem na resztę. Właśnie ją z szafki na TV ściągnęłam :szok:

reklama
Dziulka,teraz obejrzałyśmy z Amelką filmiki z Leane.Amelka była zafascynowana tą drugą dzidzią,co tak gada w kompie:-D.Lew faktycznie boski,aż razem z tobą w tym samym momencie parsknęłam śmiechem:-D.

BETI to wyobraz sobie scene ze wchodze kiedys z Leane do sklepu a babka mowi " o jaka grzeczna dziewczynka" a Leane na babe wlasnie to warkniecie lwa:)) ludzie umierali ze smiechu, ja tez:)))

u nas nocka spokojna, wlasnie ogladamy mecz FR i OLD BLACK final rugby.

na dworze slicznie i w miare cieplo dzisiaj:)))

ide wstawic jakis obiad:ppp

Natolin mnie lekarz powiedział, że leków na wszelki wypadek się nie daje, bo to tak jakbyś sobie wzięła np. tabletkę przeciwbólową mimo, że nic Cię nie boli, no ale może w przyszłości zacznie.

hej
natuś, mówisz że nie zjadłabyś, a gulasz taki zwykły z sosikiem jesz? bo to na tej samej prawie zasadzie, tylko że to bez sosu sie robi, z cebulką za to i dusi się samo w swoim sosiku:tak:a jak to jem to staram sie nie mysleć że jeszcze niedawno to "mięsko" sobie biegało... w ogóle mięsożerca z wiecznymi wyrzutami sumienia jestem:zawstydzona/y:

a teraz wcinam żurawinę w białej czekoladzie i lepiej żeby jakimś poprawiła mi humor, o...

NAT witaj w klubie :wściekła/y: Alicja o 6 wstała i jeszcze nie usnęła. ledwo widzi, przewraca się o własne nogi itp. a odłożona do łóżeczka ryczy jak opętana. Oszaleć przyjdzie. Bunt na spanie w dzień czy co? :crazy:

reklama
Bry...

Roxannka
jak Patryk się dziś czuje? co do miodu to Oliwię nie uczula więc może jak będzie potrzeba zrób tak jak sugeruje Happy. Pytasz skąd nerwy - mam sporo stresów ostatnio, nadchodząca @ albo i nie... Cieszę się, że mi rodzinka wyzdrowiała :-) O porządek to Ty w domu mieć zawsze będziesz jak Ci tak Patryś mieszkanie poodkurza :-) Super, że śmiga już z pchaczem, u Nas pchacz Oliwia dostała jak już chodziła więc teraz służy za sprzęt do rajdowania po mieszkaniu.
Makuc świetny ten stoliczek, a najważniejsze że się samej zainteresowanej podoba, chyba bardzo się podoba skoro sobie z niego niezłą pomoc do wspinaczki zrobiła. Katar już jej przeszedł??? A Ty w niedzielę też uczysz? W każdą???
Natolin jak Piotruś? Z tego co napisałaś to rzeczywiście zamiłowanie do wspinaczki Piotruś ma :-) Przykro mi, że nie pomagają ani syropy ani inhalacje :-( Zdrówka dużo mu życzę a Tobie snu !!!
Elwirka ten trudny okres jej przejdzie, musi :-) Oliwia też jest teraz taka, nie wiem czy to taki okres czy z powodu tej choroby, ząbkowania zrobiła się taka mamina...
Kroma wrzucałaś przepis na pizzę na odpowiednu wątek??? jak nie to wrzuć :-)
Ida ja nie w temacie...już Kroma wyjaśniła co to świeżynka - dzięki :-) A co z Twoim humorem, że aż żurawiną musisz sobie go poprawiać?
Dziulka filmiki super, wy o 23 wyglądacie niewzykle kwitnąco, ja to o 23 w ogóle nie wyglądam ;-)
Elizabennett zdrówka dla Ciebie również, super że Adaś czuje się już lepiej i gratuluję mu kolejnego ząbka :-)
Happy apropo ciucholandów to fakt, ja też chodzę tylko do tych sprawdzonych, gdzie wiem co jest i kiedy now towar, kiedy po przecenie. Ciuchy są posegregowane, damskie, męskie, dziecięce, wszystko wiadomo co i gdzie. A pro po butów dla dzieci to piszesz że już w grudniu kończą kolekcje??? to może na wyprzedaży będą, jak już wiosnę będą wprowadzać? A Ty wcześniej sama nie mogłabyś u Was kupić?
Zastanawiam się jak tam Laura Dawidowe :-(
Kasis jak mija weekend w pracy? Miałam wczoraj pytać przeszło Błażejowi to przeziębienie?

Oliwia wzięła sobie do serca wczorajsze prośby mamusi i dziś całkiem ładnie w nocy spała. Zrobiła tatusiowi co prawda dwie pobudki ale króciutkie. Poza tym ja się pokłóciłam z mamą i jutro Oliwię do żłobka chyba na nogach będę odprowadzać (drugi koniec miasta 7 rano) ale co tam, jak trza to trza. Oliwia po spacerze, zjadła zupkę i udała się na drzemkę, więc postanowiłam Was poczytać. Obiad mam z wczoraj więc tylko podgrzać. Poza tym @ jeszcze nie przyszła...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry