Bry...
Roxannka jak Patryk się dziś czuje? co do miodu to Oliwię nie uczula więc może jak będzie potrzeba zrób tak jak sugeruje Happy. Pytasz skąd nerwy - mam sporo stresów ostatnio, nadchodząca @ albo i nie... Cieszę się, że mi rodzinka wyzdrowiała :-) O porządek to Ty w domu mieć zawsze będziesz jak Ci tak Patryś mieszkanie poodkurza :-) Super, że śmiga już z pchaczem, u Nas pchacz Oliwia dostała jak już chodziła więc teraz służy za sprzęt do rajdowania po mieszkaniu.
Makuc świetny ten stoliczek, a najważniejsze że się samej zainteresowanej podoba, chyba bardzo się podoba skoro sobie z niego niezłą pomoc do wspinaczki zrobiła. Katar już jej przeszedł??? A Ty w niedzielę też uczysz? W każdą???
Natolin jak Piotruś? Z tego co napisałaś to rzeczywiście zamiłowanie do wspinaczki Piotruś ma :-) Przykro mi, że nie pomagają ani syropy ani inhalacje :-( Zdrówka dużo mu życzę a Tobie snu !!!
Elwirka ten trudny okres jej przejdzie, musi :-) Oliwia też jest teraz taka, nie wiem czy to taki okres czy z powodu tej choroby, ząbkowania zrobiła się taka mamina...
Kroma wrzucałaś przepis na pizzę na odpowiednu wątek??? jak nie to wrzuć :-)
Ida ja nie w temacie...już Kroma wyjaśniła co to świeżynka - dzięki :-) A co z Twoim humorem, że aż żurawiną musisz sobie go poprawiać?
Dziulka filmiki super, wy o 23 wyglądacie niewzykle kwitnąco, ja to o 23 w ogóle nie wyglądam ;-)
Elizabennett zdrówka dla Ciebie również, super że Adaś czuje się już lepiej i gratuluję mu kolejnego ząbka :-)
Happy apropo ciucholandów to fakt, ja też chodzę tylko do tych sprawdzonych, gdzie wiem co jest i kiedy now towar, kiedy po przecenie. Ciuchy są posegregowane, damskie, męskie, dziecięce, wszystko wiadomo co i gdzie. A pro po butów dla dzieci to piszesz że już w grudniu kończą kolekcje??? to może na wyprzedaży będą, jak już wiosnę będą wprowadzać? A Ty wcześniej sama nie mogłabyś u Was kupić?
Zastanawiam się jak tam Laura Dawidowe :-(
Kasis jak mija weekend w pracy? Miałam wczoraj pytać przeszło Błażejowi to przeziębienie?
Oliwia wzięła sobie do serca wczorajsze prośby mamusi i dziś całkiem ładnie w nocy spała. Zrobiła tatusiowi co prawda dwie pobudki ale króciutkie. Poza tym ja się pokłóciłam z mamą i jutro Oliwię do żłobka chyba na nogach będę odprowadzać (drugi koniec miasta 7 rano) ale co tam, jak trza to trza. Oliwia po spacerze, zjadła zupkę i udała się na drzemkę, więc postanowiłam Was poczytać. Obiad mam z wczoraj więc tylko podgrzać. Poza tym @ jeszcze nie przyszła...