reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam

ja dzisiaj z doskoku, zostawiłam młodego z M i poszłam na miasto buszować i wróciłam z ceratą dla córki, nic nie ma a ceny hoho, no i córka sobie nóżkę obtarła bo miała nowe butki, jeszcze teraz pizzę robiłam i się objadłam jak pasibrzuch, nie wiem kiedy zrzucę te 6 kg na plusie. Moje padły nie dawno, coś w nie wstąpiło, ganiały się po domu, dokąd Arek chodzi to gania Olkę i jeszcze ją zaczepia.

Rosną mu aż cztery zęby na raz na górze, już się przebiły.

Czarodziejka- witaj
Natolin- może się coś u niego rozkręca, a może to od ząbków.
Elwirka- to mała się od ciebie uzależniła, mój też jest taki, ale idzie go ułaskawić no i jak Olka jest to nie płacze.

witam

ja dzisiaj z doskoku, zostawiłam młodego z M i poszłam na miasto buszować i wróciłam z ceratą dla córki, nic nie ma a ceny hoho, no i córka sobie nóżkę obtarła bo miała nowe butki, jeszcze teraz pizzę robiłam i się objadłam jak pasibrzuch, nie wiem kiedy zrzucę te 6 kg na plusie. Moje padły nie dawno, coś w nie wstąpiło, ganiały się po domu, dokąd Arek chodzi to gania Olkę i jeszcze ją zaczepia.

Rosną mu aż cztery zęby na raz na górze, już się przebiły.
dawidowe- zdrówka dla Lury
kasis- dla ciebie wielki całus za to ile przechodzisz
Czarodziejka- witaj
Natolin- zdrówka dla młodego, oby mu się coś niego nie rozkręciło, szkoda go, wystarczy mu już chorowania. A co do lumpków to ja lubię, ale nie wszystkie, jak jest kołchoz to nie zachodzę.
Makuc- ja byłam na mieście i nic nie kupiłam młodemu, ale mam na allegro obczajoną zjeżdżalnie dla samochodów, a twój stoliczek fajny, też myślałam nad podobnym, ale u nas już za dużo mamy sprzętu dla dzieci i chyba bym sobie na głowę go włożyła.

makuc, to nie ja polecałam taki stoliczek ale fajny jest i super że wam się taka okazja cenowa trafiła :-)

nat,
Patryk normalnie ma temperaturę ok 37 - 37,2, to bym musiała mu cały czas coś podawać ;-) Ja nie daje nic przeciwgorączkowego jeśli temperatura jest niższa niż 38 stopni, podobno osłabia to organizm, który nie walczy sam z gorączką i chorobą.

Patryk ewidentnie do zdrowia wraca bo dzisiaj była walka z zaśnięciem :confused2: a tak było pięknie ...

Roxanka- to dobrze że Patryk zdrowieje. Jeszcze będzie zasypiał sam normalnie, moja Ola tak nam sama pada bez poganiani do łózka i pilnowania od kiedy nie śpi w dzień. Więc od jakiś 3 mcy, ale przedtem też nie było aż tak źle, tylko kombinowała, wyłaziła i biegała po pokoju, a Arek też wojuje w wyrze, tylko spokojny jest, nie płacze tylko marudzi.

ja tak sobie myślę czemu ja widzę dwa moje posty jeden po drugim, jakby się zdublowały

Ostatnia edycja:
tyle miałam napisać ale powaliła mnie wiadomosć o Laurce:-(:-(:-(zdrówka maluszku!!!!!!!!!!!!!!!!!trzymam kciuki żebyś jak najszybciej wróciła w pełni sił do domku!!!!!!!!!

jak ktoś zna klimaty: obżarłam się świeżynką i zdycham szczęśliwa;)

Dziulka to u Was już chyba zima a jakiej firmy te chipsy?
chili i lemonka są faktycznie
te chipsy sa Lidla iw jednym kartonie sa dwa smaki: bekon i musztarda. u naas dopiero weszly pare dni temu to jak znam kolejnosc promocje fr-pl to do was dotra za tydzien pewnie.
Makuc to dziwne, i jeszcze avatarek znowu "uciekł"
aha, tekst Dziulki oral be anal cacy po prostu bezcenny! :-D
NAT ja cie nei poznaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))) ty taka grzeczna i ulozona nononon:)
zgadzam się,tekst bezcenny,aczkolwiek bedę sie upierać jednak przy tym że anal jest beeeee:-D i ogólnie jakiś taki do d.u.p.y. :-D:rofl2:
tak sloneczko anal jest dokladnie do D.upy!!!!!!!! padlam:)))))))))

witam wieczornie, dzionek pracy na luzie. na koniec dniowk izrobilam "szefowej "kawal bo zliczyla sejf, pozamykala itp i pyta ktora godzina a kumpela mnei tyrpnela i mrugnela okiem co mialo oznaczac "sklam!" no i wyjechalam z tekstem " k...a!!! co to za wychodzenie o 20.25!!!!! dosc tego!!!" a ta zbladla!!!:))) a byla 20h :))))))))) lalysmy z niej rowno:)))

poza tym wczesniej wejsc na bb nie dalam rady bo moj glizdus sie przebudzil z rykiem. winnemu byl pierdziuszek ktory gdzies ugrzeznal w jelitku i pewnie to ja bolalo, az walnela klocka, za to potem wariacja bezcenna. malz krecil video i robil foty i moze uda mi sie jeszcze wrzucic video to tu puszcze to polejecie:)))))))))))))))

reklama
100_4892.MOV - YouTube sorry ze tu ale nie moglam sie powstrzymac:)) tak wyglada okolo 23h "niezwykle spiaca" Léane:))) i co chwila tylko slychac kotek albo koke czy cus.

100_4896.MOV - YouTube a tu polecam sie dobrze wsluchac:)) to co keidys pisalam - jak robi pralka, potem jest tez lew w jej wykonaniu jak moj maz mowi "lion" :)) i ogolnie gadulka:pp

tego posta wywale w poniedzialek a przy okazji nie smiejcie sie ze mnie i z mojej jakze wypasionej pizamki w misie i mnie samej w stanie zjechania po robocie wyzszego stopnia no i nei wspomne o mojej grubej d....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry