sarisa
Fanka BB :)
onesmile, natolin dziewczynki cieszę się ,że wszystko ok
i dzieciaczki zdrowe 
ulisia gratuluję piąteczek
i trzymam kciuki za obronę . Uda się wszystko
monimoni trzymam kciuki za reszte examów
lolisza ja też jutro na usg i też mam stresa i właśnie zastanawiam się dlaczego . NO i te zaparcia u mnie też się pojawiły buuuuu
dagisu foteczka śliczna
widać radość 
Wczoraj obudziłam się o 5 rano .Dziś moja sunia zrobiła pobudkę o 6 rano ( aż dziwne bo ona nigdy nie wstaje wcześniej niż my ) i chyba już wszyscy przyzwyczajają do porannego wstawiania. Ale zasnawiam się nad moim snem ,bo ma być córcia
, a mi się sniło ,że w brzuszku siedzi chłopczyk taki śliczy i z ciemną czupryną na głowie . Pozdrawiam
ulisia gratuluję piąteczek
monimoni trzymam kciuki za reszte examów
lolisza ja też jutro na usg i też mam stresa i właśnie zastanawiam się dlaczego . NO i te zaparcia u mnie też się pojawiły buuuuu
dagisu foteczka śliczna
Wczoraj obudziłam się o 5 rano .Dziś moja sunia zrobiła pobudkę o 6 rano ( aż dziwne bo ona nigdy nie wstaje wcześniej niż my ) i chyba już wszyscy przyzwyczajają do porannego wstawiania. Ale zasnawiam się nad moim snem ,bo ma być córcia
a chodziło tylko o to, że akurat była u nas na pięterku, jak zadzwonił kuzyn małża, że zajedzie za chwilę na chwilę i poprosiłam małżona, coby łaskawie pozbierał swoje p...doły z horyzontu w salonie... ale dla mamusi to już był atak frontalny na ukochanego zięcia
no i oberwało mi się takie kazanie, że modliłam się, żeby przy niej się nie rozryczeć
niby pierdoła, ale nie mogłam się potem pół dnia uspokoić....

oczywiście uparł się, że on mi pomoże, potem, że tego mam nie robić, tamtego nie, on to zrobi (odkurzanie, mycie podłóg) no i zrobiliśmy prawie że "przedbożonarodzeniowe" porządki
ja chcę już na
ale niestety dowiedziałam się, że w Sulęcinie (jeśli pamiętacie, to miał być ten jedyny wyjątkowy szpital w okolicy, gdzie zzo dawali), odchodzą już od zzo i praktycznie nie mam na co liczyć... dooooopa