reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
beti, moja z jajka na twardo to EWENTUALNIE dziubnie trochę zółtka... z wielką łaską:crazy:
mamaagusi, mnie to na zębola wygląda, oj wygląda!!!:laugh2:a co do biologii: moja siostra jest teraz na drugim roku:-)
czarodziejka, ja też martini ljubju:-Dto co? wieczoreeeeeeeeem.............. na bbeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......... tyyyyyyyyy......... i jaaaaaaaaaaaaaaaa.......... i martiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????:-D:-D:-Dtylko nie mów mężowi bo zazdrosny będzie:rofl2:ps. takie głupie myśli mam i ja........ i z dzieciem uczepionym też mam identycznie... i też tylko do mojej mamy leci zapominajac o reszcie świata:-D
michał, witamy witamy:-D:-D:-Dja się tylko zastanawiam jak ty wytrzymasz z takim stadem bab:laugh2:
dorisku, z tym kółkiem wzajemnej adoracji to mi wcale nie chodziło o konkretne osoby, raczej o moje OSOBIASZCZE poczucie wyizolowania... a że do tego przyczynia się co innego to już inna kwestia;-)i ja bardzo proszę nie doszukiwać w sobie powodów dla słów Idulca, o!
czyli dżapan jest szitowski i tyle... qrczę, teraz się będę leczyć z chcicy na kilka ich ciuchów... ajajaj... już widzę ile martini na to pójdzie:rofl2:ps. a niby na jakie pytanie nie odpowiedziałam???
beti, dorisek, moja ma tak, że przez sen płacze:szok:ale ja się już nauczyłam, żeby nie lecieć od razu, bo wybudza sie i bardziej płacze. a tak to po chwili sama się uspokaja i śpi dalej. z reguły:rofl2:
lady, a ty gdzieś się szwendała jak cię tu nie było?:-Daha, doczytałam:rofl2:no to gratki, kobieto!!! zdjęcia poproszę bo zapomnę jak wyglądacie;-)ps. bumerang czy cuuuuu??????:laugh2:
kroma, ale ty wiesz co ma być w grudniu 2012?:rofl2::-D;-)
obiadek się pichci (lubię takie co sie same robią;)))
byliśmy w nowej przychodni
na spacerze też
Miśka przesłała cudnego całuska dla młodszego kumpla SAMA Z SIEBIE, czaicie??? a ja zawsze starszych wolałam:baffled::-D
ślubny na nockę idzie, więc o ile los nie zadecyduje inaczej to będę wieczorem ja i martyś:rofl2:

My własnie po spacerku:-)- bardzo przyjemna pogoda(jak na jesień,oczywiście,żeby nie było:/).
Mamaagusi,czarodziejka,Ladygab- kciuki mocno za szczepienia zaciskam- wiecie,że bardzo się nimi przejmuję...A jeszcze do Ladygab to myślę,że im dziecko większe,tym lepiej dla niego,jeśli o szczepionki chodzi- organizm dojrzalszy i w ogóle...A co do mieszkania,to nie martw się- sama w szoku byłam,jak mi "na podwórku" w niecały rok kamienice wybudowali:tak::-D- teraz to ekspresowo robią.
No,chyba,że 2012...:rofl2::-p:-D

Smaka mi tym martini narobiłyście...ale nic straconego,mam winko białe,które nam nie poszło w weekend z siostrą:-D
(:zawstydzona/y:mam nadzieję,że nasz nowy kolega prawie doktor nie przeczyta tych postów zbyt uważnie,bo to,że BB=AA to niekoniecznie powód do dumy,nie?)

Happybeti- wiesz, ale to od tego jak buduja zaleza nasze transze itp, wolalabym zeby byli o czasie, dziure kopac zaczeli w sierpniu a obecnie polozyli zbrojenia i tak stoja i stoja a powinni zamykac stan zero, do tego przyjdzie zima itd, a my tez nie mozemy wynajmowac i placic calej raty nie wiadomo jak dlugo, bo to ze wybuduja to wiem, ale kiedy???? to mnie interesuje najbardziej

kasis biedny błażejek, oby to tylko zęby były. choć może czarodziejka ma racje, u nas trzydniówka podobnie wyglądała
ladygab -heloł
czarodziejka - no wyleją, bo ciągle na forum siedzę. kciuki za szczepionę
emiliab - i co, bo u mnie jak cicho to niedobrze.
2222+++++++++++++++ - a to pozdrowienia od Tomcia, dopisał jak poszłam do kuchni

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry