hello
MAKUC Wszystkiego co Najlepsze dla Alutki z okazji tego pięknego pierwszego roczku!!!! Ogromniaste buziole od e-kumpla Dorianka.
KANIA może trzeba by się wybrać na kontrole tego wzroku? A zamknięty poczytałam i widzę,ze nie jestes sama ze swoimi troskami. Oby chłodek był tylko za oknami ;-). No i wg tego co piszesz Oliwka coraz bardziej klimatyzuje się w żłobku. Super i mam nadzieje ,ze nocka byla spokojniutka.
MICHALWIELUN witamy na forum ;-)
MAŁA_MI – faktycznie bardzo miłe zaskoczenie z tym przyjazdem chrzestnego. Widać ma swój rozum i wie ,ze tak należy. A z tym księdzem to mam nadzieje ,ze jednak się uda bez żadnych ceregieli.
EMILIAB jak zajęcia teatralne Kuby?
KASIS oby to przez zęby. Jeśli to trzydniówka to też nienajgorzej , bo to krótka choroba. Zdróweczka dla Błażejka
HAPPY widzisz , ja jakichś tam lęków nie brałam pod uwagę? To co teraz? Psycholog pomoże?

Fajnie ,ze pospałyscie!
LADYGAB no witaj! Gdzie Ty byłaś jak Cię nie było? Gratuluję kupna mieszkania i Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze :-)
CZARODZIEJKAM trzymam mocno kciuki za bezbolesne szczepienie. Widzę ,ze romansowałyśmy wczoraj z tymi samymi ...... serialami ;-)
KROMA trzymaj się kochana i nie daj się dopaść chorobie!
IDUCHA Ty mnie teraz kobieto nie pytaj o co ja Cię pytalam kilka tygodni temu , bo ja nie pamiętam co wczoraj robiłam. Ehhh niemiec zwany Alzheimerem mnie już dopada :-(. Co do ciuchów z Japana to poszperaj , bo czasem można polski odpowiednik kupić (nieco drożej ,ale bardzo dobrej jakosci). Sama zachorowałam na bluzę taką długą na zamek z wielkim kożuszkowym kapturem i kupilam takową mejd in poland (tez na allegro).
MAMAAGUSI gratuluję Agulce pierwszego zębacza. A widzisz? Wszystko z nią w porządeczku!!!
NATOLIN problemy w rodzinie? Cos poważnego czyt. zdrowie? Twój pościk bardzo zacny , a sny masz piękne ... hehe ;-) jeśli chodzi o Pudzianka to może jakąś sciankę wspinaczkową mu zorganizuj? Szelki , asekuracja ,zeby w razie czego nie zleciał i niech ćwiczy
ELWIRKA co u Ciebie? Przesyłam pozytywne fluidki , coby Cię troszke pozytywnie nakręcić. Jakas smutna się wydajesz.
IKA niech się znajdzie to mieszkanko , bo się wykonczysz. Ja osobiscie nie wyobrażam sobie mieszkania z kimś :-(
MAKUC no szacun za tego torta ;-). czego się nie robi ,zeby teściowej gulem szarpało

. Miłego świętowania!!!! Fajnie ,ze z Alusi taka przylepka, ja uwielbiam jak mnie ten mój skarbek tak obłapuje.
RYSIA :-*
DZIULKA a już myslałam ,że Ci pomacham zółtą kartką , ale jednak odpisałas ;-). Choc tego ,ze moja porada byla podobna do HAPPY i KANII to juz nie widzialas. No to nieźle z tym marszem po winnicach. Nie dziwię się ,ze Cię sponiewierało. Ojjjj bałabym sie takiej wyprawy, chyba ze w razie czego transport by był
ELIZABENNETT no to strasznie mi przykro ,ze tak kiepsko się czujesz. Jak masz chwilkę to wypoczywaj , a nadrobisz jak się lepiej poczujesz.
EFA u nas podobnie z tym mlekiem, no i z pobudkami w nocy.... i tez czekam na jakiegos zębacza , ale nic się nie pojawia. A Ciebie namawiam na wizytę u lekarza z tym bólem.
U nas nocka niestety nadal fatalna. A dzis jakos kiepsko się czuję. Strasznie boli mie brzuch. Zapomniałam sie wczoraj "pochwalić" :-( ,ze przerysowałam auto na parkingu i tez mi z tym bardzo zle. J. niby mnie pocieszał ,ale jak w koncu zobaczyl jak to wygląda to mnie opierniczył (jakby mi tego trzeba bylo).... no i teraz wziął auto i liczę na to ,ze uda się to jakos spolerować.