reklama

Październikowe Mamy 2010

ooooo, widzę że nikt się nie upomina o Idulca który obiecał być wieczorem razem z martyśkiem z wami:-(:-(:-(
nic to... warecki poprawia mi humor (tudzież Leszek Miller:-pnikt nie zgadnie o co chodzi:rofl2:), bo Miśka zdecydowała się zasnąć po prawie 1,5h walce!!!!!!!!!!:angry::angry::angry:dopiero nurofen pomógł, a myślałam już ze koc przegryzie i obrobi na dodatek... do atrakcji zaliczam też zmianę pampersa bo chyba z tego ryku się zebździła:confused:
ja nie wiem... do niedawna tylko ojcu takie akcje strzelała a teraz mnie "wyróżnia" mały małpiszon:crazy:
lepiej żeby do rana spała bo jak nie to skaczę z okna - mozecie się nie składać na wieniec:-p
spadam na chwilę na zamkniony i lulu

reklama
hej:-)ja znowu tylko przeciągiem (kurcze mimo chęci nie umiem Was nadrobić bo tyle piszeta) ale chciałabym Wam życzyć przynajmniej dobrej nocy (to tak byśta wiedziały że o Was pamiętam).A i udało mi się na chwile zajrzeć na zamknięty i powiem tylko tyle,że u mnie w związku też się dobrze nie dzieje ale to nie czas i miejsce by o tym pisać...

buziaki!!!

witam wieczornie i najpierw dla: renata,cambria,daa skladam najslodsze zyczonka roczkowe:))

hej:-)ja tylko tak szybciutko chciałam powiedzieć że mojej siostrze wyniki się poprawiły...nie wiemy jakim cudem (może to tylko i wyłącznie sprawa waszych kciuków:-))ale wczoraj była du.pa a dzisiaj parametry poprawiły się o niebo i najprawdopodobniej wraca do domu:-D
czulam to w kosciach kochana!!! a nasze kciuki maja mooooooooccccc!!!!!!! ps.jak tam cv??? zajarzylas co ci popisalam na privie??
Witam drogie Panie:-)
kurcze telepatia dziala! myslami cie sciagnelam!!
mamy ząbka!!!!!!!!!!!!!!! Prawego na dole!!!!!!!!
wszelkie sygnaly na niebie i ziemi wskazywaly na to:))) w kazdym razie gratki!!!
Natolin a co się dzieje,czy nie możesz pisać?
Ladygab hello:-)
Ida kusisz,kusisz dziewczyno tym Martini;-)Ale ja dziś podziękuję,bo na bb mnie nie będzie,mam dziś romans z deską do prasowania i Tv czyli "Na wspólnej" a potem "Przepis na Życie".Góóóra prasowania już patrzy na mnie zlowieszczo,no żyć nie umierać;-)
taaaaaaaaaaa.... ta tez mi sie kaze zrelaksowac a w nocy prasowanei urzadza!:)

NATOLIN nie moglas miec gorszego koszmara niz mnei w roli glownej i to jeszcze z takim tekstem???:))))))))))

HAPPY, KANIA normalnie was kocham za to wsparcie i czasem takie " przed uzyciem wstrzasnij" mi pomaga:))) ale uwierzcie ze jestem pogiety egzemplarzem i np z dzieckiem niecale 3 mce potrafilam SAMA spakowac cale mieszkanie do przeprowadzki a potem rozpakowywac ukladac. nieraz mi mowili- daj se na luz zrobisz jutro, to ja: taaa momenick jeszcze tylko ten karton, ten worek i juz...a zrobilam z 8. a co do porzadkow to nieraz mam chandre to najlepszy sposob do rozladowania mojego nerwa. fakt musze wyluzowac i sobie dac pomoc.

a tak poza tym co u mnie...

po pracy zjadlam i padlam. jak wstalam to pobawilam sie z Leane i w przerwach miedzy sakramenckimi ulewami wyszlismy na spacer bo cieplo ale tak od rana lalo ze myslalam ze w robocie kawe dozylnie sobie zapodam....podczas spaceru nagle zaczelo lac wiec nalozylismy platiskowa oslone na wozek.... Leane w szoku co my jej zapodali wiec z "okienka"wychylala sie albo wystawiala swoja zyrafke i chowala i smiala sie na cala ulice.
jak wrocilismy to zapodalam sobie herbatke z cytryna i Leane sie podpiela tez a potem zesmy sie bawily do samego karmienia o 19.30. na dvd puscilam piosenki dzieckowe,siedzialysmy u niej w pokoju i mloda zapragnela perkusji swojej i napierdzielala rowno a ja w rekach mialam kastaniety i calkiem fajnie nam to granie wychodzilo:))potem maz karmil glizdusie swojej roboty zupka (pyszne to bylo) mloda wciela miseczke taka wieksza ze w szoku bylam ale w czasie oczywiscie zaczela szalec ze nie bedzie jesc.wiec zaczelam spiewac bardzo ambitna i skomplikowana piosenke pt " bylo morze w morzu kolek" mloda uhahana spowrotem jadla. jak rpzestala to ja stuknieta baba zaczelam jej do tej piosenki tanczyc :))) maz sikal ze smiechu a mloda sie zapomniala izjadla wszystko:))))))
potem kapiel. wariata dostala w glowe jakiegos bo po jej kapieli ja bylam bardziej mokra niz ona sama.po kapieli mlodej tatus dal serek i jogurcik a ja poszlam pod prysznic i zalozylam se pizame nowa rozmiar 52!!!:)) z dupy mi leci jak nic ale do spania ja uwielbiam szerokasne rzeczy:))))))))
tak poza tym to wlasnie glizd sie obudzil i szaleje, udaje lwa i nie wiem czemu nei chce spac. smieje sie i gada...oglupieje.....

ahhhhhha!!!!!!!! w sobote na 15h ide do fryzjera sie zapasemkowac!:))))) przynajmniej nei bede wygladac jak 70latka.

wlasnie moje dziecko po francusku powiedzialo " ahhh ouais!!!" co znaczy " no tak!!!!":) zaraz sie zleje...mam na nia nerwa bo nie spi a z drugiej strony jak daje czadu to lepsze niz kabaret...

Mamaagusi gratuluję pierwszego ząbka u Agusi :-)
Kasis oby u Błażejka ząbki były przyczyną tej temp.
Ladygab gratuluję zamążpójścia, zakupu mieszkania, trzymam kciuki za szczepienie.
CzarodziejkaM kciukasy oczywiście za szczepienie zaciśnięte a prasowanie nie zając...
Natolin wow postem mnie zaszokowałaś, a Ty nosisz okulary? wiesz u mnie jest tak, że jak sobie przypomnę że mam włożyć to je na nosie mam a czasami tak się zamotam, ze ich szukam a nadal na nosie tkwią. Cieszę się że Piotruś dochodzi do siebie a Tobie, życzę żeby to drapanie w gardle nie przerodziło się w żadną infekcję.
Makuc wow sama torcik zrobiłaś, pochwal się :-) Udanej imprezki roczkowej. A D. przynajmniej coś w tych przygotowaniach pomógł?
Emiliab u Nas jak cicho tzn. że coś broi....
Ida współczuję takiego zasypiania :-( Oliwia też często płacze w nocy, a raczej popłakuje. Staram się nie wchodzić do pokoju, chyba że już jest to płacz wyraźny.
Ika216 współczuję przebojów z teściami, jak masz taką możliwość to zostań w domu i życzę owocnego poszukiwania tego jedynego mieszkanka.
Kroma a Ciebie po czym tak połamało???
Sarisa, Alicja. Roxannka gdzie Wy się podziewacie???

Jak przyszłam po Oliwię do żłobka to spała sobie w najlepsze. Oczywiście powiedziałam kobietom, że poczekam aż sama się wybudzi. Po powrocie do domu do wieczora była już tylko zabawa, spacer i znów zabawa. O 20-tej padła jak mytka po pełnej butli mleka. Już jedna pobudka była ale mam nadzieję, że na jednej się skończy. Zmykam spać, dobranoc.

Dziulka właśnie jeszcze Tobie nie podziękowałam-a więc dziękuje za rady odnośnie cv (napewno się przydadzą)ale jeszcze nie zdołałam go napisać bo ciągle coś mi w tym przeszkadza.

Dziulka- hehe zapomnialam ju zja sie fajnie czyta twe opisy heheh

Ja ju zumyta czysciutka pachnaca po 2 drinkach gotowa do spania

oooooo wlasnie zaczyna sie moj serial, mam nadzieje, ze to nie powtorka kolejna.........

do jutra!!!!

IDA twoje teskty mnie klada na lopatki:)))) moja myslalam ze tes sie zwalila po tej dawce zarcia a tylko siku bylo, a teraz obgryza taka jakby szczoteczke silikonowa jak pies kosc...cholera nie straszcie mnie ze jej 3 albo 4 dolne kielkuja...

aha!! nei skacz oknem!! nei warto:pppppp ja bym skoczyla balkonem:))) a jak mldoa zaraz sie nie podda i nei pojdzie spac tylko dalej nas bedzie rozwalac to chyba jutro rano skocze pod betoniarke....

a zapomnialam odpisac DROISKOWI-- wpadaj nawet na wiadro winka a w 3 czwartek listopada bedzie swieto mldoego winka Beaujolais.... juzem raz sie wybrala na taka impreze...tzw "marsz Beaujolais" tam co moja tesciowka mieszka. marsz 13 kim po gorach winnicach od piwnicy do piwnicy, wszedzie pije sie za darmo do upadlego i degustuje zarelko regionalne, tylko ze ja po 12 piwnicy bylam prowadzona przez mame i tesciowa bo nie umialam na nogach ustac tak mnie sponiewieralo. winko to mldoe piej sie lekko i latwo jak orenzadke a jak wlezie w leb to maaaaaammmmooo... a kaca mialam potem takiego na drugi dzien ze myslalam ze zejde....

ida - martini - hmm dawno się nie alkoholizowałam, martini nawet mam, ale sama z dzieckiem jestem to jakos tak głupio pic
kasis - a jak u ciebie? jak po weekendzie? i jak przygotowania do roczku?? błażejek dalej ma gorączke?
makuc - baw się dobrze, zdjęcie torta chociaz wstaw jak nie możesz wysłać kawałka. i moje dziecko tez się ciągle przytula i daje obslinione buziaki, a czasem smarka sobie przychodzi wytrzec o moja czysta bluzke jak na przyklad do pracy wychodze.

reklama
kurde, laski, miałam na chwilę tylko zajrzeć na zamkniety a zaeszło mi o do teraz:baffled:
warecki się kończy więc pora się "przepoczwarzyć" (maqc:-D) i lulu isć z nadzieją że dziecięcia do rana późnego nie ujrzę i nie usłyszę nawet:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry