reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hello,

uf, dopiero teraz udało mi się co napisać, mimo że staram się raczej regularnie czytać Was od rana,ale dzisiaj uskuteczniałam porządki tak więc co chwilę coś robiłam.

Wczoraj wróciłam około 22 do domu z zajęć, zastałam dwóch śpiących moich chłopaków na łóżku:-). Tak więc i ja klapłam do nich od razu.

Chciałam złożyć najserdeczniejsze życzenia Alutce z okazji jej pierwszych urodzin!!!
Dagisu dla Twojego maluszka również wszystkiego naj!!

mamaagusi gratuluje ząbka, czułam że to on!!
natolin kurs bardzo fajny, powiem ci że nie spodziewałam się że zajęcia z tego mogą być tak interesujące. Kurde nawet się wczoraj nie nudziłam a wykład trwał prawie 4h. Co do wyboru chrzestnego to wiesz wydawało nam się że będzie dobrym, ale to wszystko jakoś tak pozmieniało się na przestrzeni czasu, a po drugie tak czy siak nie mieliśmy za bardzo kogo wziąć.
kasis biedny Błażejek, zdrówka dla niego!
doris nie przejmuj się zarysowaniem auta, każdemu się może zdarzyć, nawet Twojemu J. tak więc nie ma się czym przejmować :-)
makuc i jak zabawa w Fiku miku ?
e- lona dzięki Tobie uswiadomiłam sobie że to juz w ten weekend zmienia się czas:-)
kania ja też słyszałam że smecte można dawno podawać naszym maluszkom, nawet kiedyś mi Lolisza pisała w smsie żebym podała Łukaszowi jak miał problemu z kupkami.

No i to chyba tyle na razie, bo mąż usnął .. bo po 11 wrócił z nocki, tak więc muszę na małego zerknąć co nie co, bo właśnie chodzi po domu z miotłą duża w ręku, to nic że ona wyższa od niego o dwa razy:-)

Kochane kobitki, wiem że obiecałam wypasionego posta, ale wczoraj oparzyłam sobie ręke o gorący palnik w kuchence :-( pisanie sprawia mi ból a i tak troszke nadrobiłam poboczne wątki i zamknięty, więc wybaczcie :sorry:

rysia,
nawet nie wiesz jak bardzo się ciesze, że taka poprawa z dnia na dzień u twojej siostry :biggrin2: oby już tylko lepiej było :tak:

makuc, ja też ostatnio coraz większą więź emocjonalną mam z moim Ptysiem, tzn wiadomo że zawsze ona jest, ale teraz te nasze dzieciaczki coraz lepiej potrafią emocje i czucia okazywać, kontakt jest lepszy niż z takim niemowlaczkiem małym :tak: a Patryk tak jak Alutka przytulnicki i całuśny się zrobił, chyba taki wiek :biggrin2: a co do obaw o przyszłość to i ja mam ogromne, począwszy od finansowych po takie społeczne, szczególnie jak oglądam jakieś głupie programy w tv o problemach z młodzieżą :baffled: filmiku który wstawiła kasis nawet nie włączyłam :no:
no i szacun za tort własnoręcznie upichcony, z chęcią bym spróbowała :-p czekam na relacje z roczku!

Zębolkowe gratulacje przede wszystkim dla mamaagusi za pierwszego zębolka Agusi, oraz dla kolejnego uzębionego coraz bardziej czyli Frania emiliab :biggrin2:

spóźnione życzenia urodzinkowe dla Cambria, Renata, daa sto lat dla Waszych maluszków!

no i dzisiaj makuc, STO LAT i wszystkiego naj dla przecudownej Alicji :-):-):-) Spełnienia marzeń i samych szczęśliwych chwil w życiu! :***

dagisu, najlepsze życzenia urodzinkowe dla Aleksa ślę razem z Patrykiem :-)

no i tylko tyle mi się udało :-(

emilia- mój codzienne męczy mopa i muszę szmatę trzymać osobno bo namiętnie go pieści. I jeszcze odkurzacz męczy, łazi za nim jak odkurzam.

Roxanka- to współczuję oparzenia, ja mam często takie przygody.

roxanka- wracaj szybko do formy

a z tymi miotlami, mopami itp to chyba ulubione zabawki dzieci, moje tez z miotlami i mopami po domu lataja, ba nawet sobie wiadro wytargaja, a zeby bylo ciekawiej, Madziol ma faze na szczotke do kibla........chyba jej kupie nowa prywatna do zabawy, bo mnie zaraz co strafi

reklama
roxannka współczuję oparzenie, wiem jak to boli, zresztą niedawno przecież miałam oparzoną dłoń bo chwyciłam rozgrzaną patelnię.
ladygab u nas nie działa podwojenie rzeczy, niestety on woli to co jest w użytku a więc i też szczotkę od kibelka a nie zapasową... to już nie to samo dla niego ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry