reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Efa- zdrowka dla Ciebie!! zeby wszelkie bolesci zniknely

Makuc- udanych urodzinek

Dziulka - milej pracy

Doris- ja swoje tez przerysowalam i zyje i auto i ja, a rysa sie z rudym zaznajomila hihi

Dziewczynki robia dzisiaj chyba za stonki, co usiade to mnie oblaza, a jak chodze to za mna laza i tylko mama i mama, a Madziol dynda mi na nogawce, w sumie teraz spi od 9.30.....a niech spi, przynajmniej moge troche odsapnac hehe

Makuc,dagisu wszystkiego najlepszego dla Alicji i Aleksa z okazji roczku!!!!!! I dla was też:-D:-)

doris :****
Kubie chyba się spodobało... Na następnych zajęciach dostaną role(jeszcze nie wiedzą do jakiego przestawienia),więc będzie jeszcze lepiej. Cieszę się razem z nim

Na razie tak przelotem,bo Franek ma dzień przytulaskowania do mamy

Buziole:*

P.S. happy uwielbiamy z Frankiem AS;-). Dzieć mi się przy nich uspokaja:tak:

Heloł.
Ja tak na chwilkę. Z pracy wróciłam i zaraz muszę po przedszkolaka jechać.
Natolin teraz to już nie opłaca mi się na L4 iść, bo jeszcze 2 godziny zastępstw jutro i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu koleżanka wróci.
Kania Laura na razie zdrowa. Nocki (a przynajmniej pierwsza połowa) ciężkie, bo się przebudza i płacze i nie mam pojęcia o co chodzi. Może to zęby. Wczoraj byłam niewyspana, ale dzisiaj jest jeszcze gorzej i do tego ta pogoda. A w weekend zmiana czasu i będzie trzeba ją przestawić na spanie o wcześniejszej godzinie (i siebie też). Dobra uciekam, bo o 13.00 muszę być w przedszkolu. Ciekawe jak długo Daniel pochodzi.

Mac i Dagisiu sto lat dla maluszków
A u nas temperatura spadła,jest ,ale mała, za to biegunkę ma, w ciągu nocy poszło z 7 pampersów,drobne te kupki ,ale jest biegunka na szczęście na razie spokój od kilku godzin:)ide znowu do lekarza dziś,ale chyba spanikowałam i nie potrzebnie ide bo miałam iść jutro

E-lona możliwe że zęby ale niekoniecznie, jak napisałam wcześniej Doris moja Oliwia i inne dzieciaczki w tamtym tygodniu też miały ciężkie nocki, może to jakiś skok albo co... Współczuję w każdym razie zarwanych nocek. Dzięki za przypomnienie o zmianie czasu, to już....
Kasis ja pewnie bym poszła, a w ciągu dnia ile już zrobił?
Dziulka brak słów.....:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękujemy Wam bardzo:) solenizant właśnie orła wywinął:), ale nic mu nie jest:) czekamy właśnie na gości:) koleżanki z dzieciakami:)
Będzie też siostra w roli fotoreporterki więc jutro pochwale się zdjęciami:)
No i o sobotniej imprezie zapisze:)
Mój solenizant już mi wisi przytulony na nodze więc nawet 5min swobody mamie nie dał, jeszcze raz powiem ja nie wiem jak Wy to robicie:)

Duuuuużo uśmiechu i samych radosnych dni dla Alutki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry