reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja mam chyba jakieś wielkie dziury, pisałam wam posta i go nie ma, chyba go nie zapisałam.

Olena- witaj
Happy- czytałam, że masz takie duże dzieciaki, fajowo, ja też bym chciała mieć jakieś większe.
Sarisa- też czekam na fotki :)

olena witaj!elona danielek szybko przybierze na wadze jak tylko wyzdrowieje:tak:nat gdzie jestes?kania dolek przeszedl?doris witamina h:-):-):-)musze to sprzedac mojemy k albo moze nie.....happy chcialabys byc juz tesciowka?

ja jestem padnieta usnelam na siedzaco kubus mnie obudzil bartek sie zmartwil ze mnie cos boli i pozwolil mi dojsc do siebie a sam pobawil sie z kubusiem w lozeczku(wchodzi do niego i robi namiot)zastanawiam sie kiedy zlamia te lozko:-Dniemialam nawet sily zniesc kuby na dol troche mi dzisiaj moja przypadlosc dala w kosc wzielam przeciwbolowe i odlecialam racze sie teraz kawa zeby jakos funkcjonowac do powrotu k jutro znowu caly dzien w d....maja przyjsc wymieniac mi kominek niedosc ze pewnie to troche zajmie to dotego syfu pewnie narobia:wściekła/y:do tego siostra mi dzisiaj podniosla cisnienie ale to szczegol

Jestem:-)
Zła wiadomość to taka,że bez mr. R. Ale tak sie fatalnie czułam,że nie kupiłam.Teraz wzięłam tabsy,to mi lepiej.
Makuc- z tego,co wiem,to Tomir na razie nikogo "special" nie ma.koleżanek mnóstwo,ale akurat nie dziewczynę.A Maksio:-D- o niego się nie boje na razie,bo on zawsze sobie laskę wynajdzie jak nie z Singapuru,to z innej Minneasoty:-D:tak:.Wioli,no własnie nie bardzo.Dzidzie lubię,ale tak...bez tej całej otoczki:-D

reklama
Do góry