dorisday2512
Fanka BB :)
efa może poprostu Olusiowi się coś śniło i nie ma to związku ze szczepieniem
kania Tobie również miłego!!!
kania Tobie również miłego!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
i ta pobudka w nocy nieźle

Dziewczyny biorę udział w kampani streetcomu johnson's baby-jesli któraś z Was znalazła bym czas by napisać mi na priv co myśli o ich kosmetykach...a mianowicie o płynie do mycia ciała i włosów 3w1, o mleczku intenstywnie pielęgnującym,kremie intensywnie pielęgnującym i ochronnym kremie przeciw odparzeniom to byłabym bardzo wdzięczna!!!:-):-):-):-):-):-):-)
rysia ja ci nie pomogę ponieważ wogóle nie kupowałam jeszcze nic J&J. Jakoś nie mam zaufania bo a duzo słysze o nim złego.
Dobranocka właśnie jeszcze Tobie miałam napisać....jak jedziemy gdzies i nie ma dzieci to ja się nie pcham, bo Ci co dzieci nie mają to ciężko łapią o co chodzi jak się dzieciaczka ma...ale fajnie, że było fajnie :-)
Ale u mnie tylko wino w domu. Malz kupil dwie butelki a ja odpadlam wczoraj po jednym kieliszku...
Ale dzisiaj troszke bardziej sie wyspalam, to moze lepiej mi pojdzie...

.Aaaale numer

.
Syropem pluje.Czopki...hm...działają kupopędnie,jak włożę,to zaraz kupa jest i nie wiem,czy zadziałał,czy coś się wchłonęło
...co prawda z łyżeczki odrobinę lepiej,ale i tak ciężko samej jej wcisnąć....A marudna strasznie...