reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hej hej dziewczęta jak Wam mija dzionek?bo nam nawet nawet.Co do wczorajszych waszych postów wieczornych to nic nie napisze bo nie umiem tak pisac jak Wy niestety wogóle nienawidziłam polskiego a w szczególności wypracowań.

malami sto lat!!!!

makuc dzięki ;-)taki fotel mieć to do rana bym siedziała na bb:-D i ta pobudka w nocy nieźle:-D:rofl2:
mamaagusi moja mama jak bylyśmy młodsze z siostrą zawsze nas porównywała do kuzynek naszych bo one już to w domu robią albo tamto i ojciec się kiedys wkurzył że one to one a my to my i się skonczyło porównywanie.
sariska małżyk na 5 zasłużył:tak:
dawidowe z tą gwiazdką z nieba to cos mi przypomniałaś,kuzynka ma bliźniaki Werkę i Miłka i wiecznie było bo my chcemy to albo tamto i tak wkółko jak to dzieci to ja im zawsze że ja bym chciała gwiazdkę...,i pewnego dnia marudzily że coś chcą to ja do nich''a wiecie co ja bym chciala?a oni tak wiemy gwiazdkę z nieba ale nie dosięgniemy''i mnie załatwili.
dorisku bo nigdy o tym chyba nie pisałam,ale ja tam jestem zdanie że gorzej już być nie może i kiedys będzie lepiej.biedny Dodo
kasis najważniesze byc dobrej myśli i się nie poddawać

o mój rozbójnik się budzi to narazie tyle pa do zobaczenia :-)

Bylismy na spacerku i teraz tak mi sie spac chce,ze masakra.:baffled:
Wlasnie czekam na Tomka i bedziemy jesc pstraga z warzywami na parze.:-)

Mała Mi - wszystkiego NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!

Dziewczyny biorę udział w kampani streetcomu johnson's baby-jesli któraś z Was znalazła bym czas by napisać mi na priv co myśli o ich kosmetykach...a mianowicie o płynie do mycia ciała i włosów 3w1, o mleczku intenstywnie pielęgnującym,kremie intensywnie pielęgnującym i ochronnym kremie przeciw odparzeniom to byłabym bardzo wdzięczna!!!:-):-):-):-):-):-):-)

Ja też biorę udział w tej kampanii - jak wyślesz mi swoją opinię na priva to się odwdzieńczę:-)

rysia ja ci nie pomogę ponieważ wogóle nie kupowałam jeszcze nic J&J. Jakoś nie mam zaufania bo a duzo słysze o nim złego.

Nooo, to właśnie chodzi ponoć o to,żebyś sobie popróbowała i wreszcie sama oceniła, nie sugerując się opiniami innych.

Dobranocka właśnie jeszcze Tobie miałam napisać....jak jedziemy gdzies i nie ma dzieci to ja się nie pcham, bo Ci co dzieci nie mają to ciężko łapią o co chodzi jak się dzieciaczka ma...ale fajnie, że było fajnie :-)

Oprócz Justyny było 9 innych dzieci (w przedziale wiekowym 1 miesiąc - prawie 5 lat) :-) Ale oczywiście Justyna wiodła prym i rządziła w grupie!

dobanocka niunia ma tyle kosmetyków że nie zdąże wykorzystać przed końcem terminu ważności to po co mi próbować coś nowego. Zresztą ja kocham babino i nivea

doris- to mój M musi być mocno do tyłu bo on młodszy jest o 2 lata :-) A w sądzie w sprawie zaległego wynagrodzenia.
Dawidowe- to podobnie ja lubię babino, ale J&J mam bo lubię ich szampony, młoda ma ciężkie włosy do układania a po J&j się jej nie plączą.
Sheeney- ja uwielbiam pstrąga, parowar mam używam nie tak często jak mi się zdawało, że będę, ale jak mam rybkę to lubię z parowaru.

Dzien dobry! :-)
Ja tymczasem znowu tylko przeciagiem, bo wreszcie sie musze za robote jakas wziac, poki Adas spi. Dziekuje Wam za pamiec, maly sie ma dzis o wiele lepiej. Temperatury niet, mniej kaszle a i wyglada znaacznie lepiej.

Mala mi, dolaczam sie do zyczen urodzinowych! Wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim szybkiej wyprowadzki na swoje. Faktycznie, mlodziutka jestes, takie urodziny to ja tez bym swietowala ;-)

Happy, no to postaram sie zalapac na imprezke :-D Ale u mnie tylko wino w domu. Malz kupil dwie butelki a ja odpadlam wczoraj po jednym kieliszku...:rofl2: Ale dzisiaj troszke bardziej sie wyspalam, to moze lepiej mi pojdzie...

P.S. Sheeney, ale mi narobilas smaka na rybke! A juz pstraga uwielbiam. Niedobra Ty... (Ale smacznego! :-))

reklama
eliza- jak to "tylko" wino????Wino jest the best:tak::-D
dawidowe Ty pytałas o Maksia i Tomira?Tomir ma 23 ,Maksio 18.Więcej w Archiwum,w "starsze rodzeństwo...":tak:
Obiadek własnie wyjęty z piekarnika,czujecie ten szarlotkowy zapach?Zapraszam:tak:
MałaMi- to ty parę dni tylko od mojego Tomira młodsza,hihi:-D:-D:-D.Aaaale numer:szok::-D:rofl2:
Heh...cosik mnie chyba znów bierze...nic to,gripex łykamy i się nie damy:-p.
Teraz na kolejny spacerek,do apteki po syrop albo czopki- sama nie wiem,co kupić:baffled:Syropem pluje.Czopki...hm...działają kupopędnie,jak włożę,to zaraz kupa jest i nie wiem,czy zadziałał,czy coś się wchłonęło:no:...co prawda z łyżeczki odrobinę lepiej,ale i tak ciężko samej jej wcisnąć....A marudna strasznie...

Do góry