dorisday2512
Fanka BB :)
efa może poprostu Olusiowi się coś śniło i nie ma to związku ze szczepieniem
kania Tobie również miłego!!!
kania Tobie również miłego!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i ta pobudka w nocy nieźle

Dziewczyny biorę udział w kampani streetcomu johnson's baby-jesli któraś z Was znalazła bym czas by napisać mi na priv co myśli o ich kosmetykach...a mianowicie o płynie do mycia ciała i włosów 3w1, o mleczku intenstywnie pielęgnującym,kremie intensywnie pielęgnującym i ochronnym kremie przeciw odparzeniom to byłabym bardzo wdzięczna!!!:-):-):-):-):-):-):-)
rysia ja ci nie pomogę ponieważ wogóle nie kupowałam jeszcze nic J&J. Jakoś nie mam zaufania bo a duzo słysze o nim złego.
Dobranocka właśnie jeszcze Tobie miałam napisać....jak jedziemy gdzies i nie ma dzieci to ja się nie pcham, bo Ci co dzieci nie mają to ciężko łapią o co chodzi jak się dzieciaczka ma...ale fajnie, że było fajnie :-)
Ale u mnie tylko wino w domu. Malz kupil dwie butelki a ja odpadlam wczoraj po jednym kieliszku...
Ale dzisiaj troszke bardziej sie wyspalam, to moze lepiej mi pojdzie...

.Aaaale numer

.
Syropem pluje.Czopki...hm...działają kupopędnie,jak włożę,to zaraz kupa jest i nie wiem,czy zadziałał,czy coś się wchłonęło
...co prawda z łyżeczki odrobinę lepiej,ale i tak ciężko samej jej wcisnąć....A marudna strasznie...