• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
mala mi nie tyle poranne co po jedzeniu te mdlosci. swego czasu mialam tak codziennie i jak widac wrocily. nie wiem moze na tle nerwowym... bo to juz wiele lat trwa. mija i wraca. tak czy siak to nie ciazowe mdlosci sa heh

no i znów jestem

Kasis najwazniejsze ,ze jest lepiej , a pieniądze rzecz nabyta. Przyjdą kiedyś ;-)

kroma do sądu? A z jakiego powodu? Głosik oddany ;-)

wioli szkoda ,ze ta koleżanka tak się oszukuje i boi się podjąc tego kroku. Wlasnie tym bardziej w UK , gdzie wsparcie socjalne jest takie mocne. No i dziękuję za miłe słowa.

mała_mi a jaka różnica wieku jest między Tobą a Twoim malżem?

Kania nadal gardło tak bardzo Ci dokucza? A małż nie proponował Ci ,ze witaminka h pomoże bardziej niż syropek?? :-D Mój to zawsze mi tak mówi. Tulam Cię mocno! :-*

happy będziesz miała dziś superowy wieczorek ;-) , ehh gdyby mi tak sił starczało wieczorkiem na forumową imprezkę .

Mamaagusi to fatalnie ,ze taka masz dolegliwosc. Nic nie da się z tym zrobić??? Ja pamiętam ,ze mialam tak jak postanowilam zażywac witaminy... i rzucilam nimi po tygodniu , bo po kazdym zażyciu mdliło mnie strasznie.

kania ... a nóż własnie to pomoże?!:-D
A tak powazniej , to dobrze ,ze z gardełkiem lepiej ... tylko się jeszcze rozchmurz wiewióreczko;-):-D

mała_mi 4 lata to taka fajna różnica, zwazywszy ,ze faceci są opóźnieni:-D

Niuńki kochane, nie nadążam... Wstyd się przyznać, ale od tygodnia nie mogę się wbić na forum i poczytać - komputer albo zajęty, albo ja z Olkiem zajęta. Nie wiem nawet, co u Was na bieżąco. Przepraszam...
My wczoraj mieliśmy szczepienie na ospę i w nocy Oluś miał dziwne ruchy w półśnie i był jakiś zimny. Wzięłam go do siebie i tuliłam do rana pod kołdrą, a on przez jakiś czas miał takie właśnie dziwne ruchy: raz rączki, raz nóżki, potem główka na boli i od nowa. Na szczęście po jakiejś półgodzinie przeszło i od rana jest znowu wesoły i broi, jak prawdziwy urwis.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry