reklama

mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
kania napisz co się dzieje to może jakoś uda nam się pocieszyć Ciebie wirtualnie. A Oliwcia pewnie sobie da radę znowu w żłobku.
happybeti dobranoc
mamaagusi to może powinnaś zadbać o siebie i wybrać się do lekarza!;-)

happybeti dobranoc

mamaagusi to może powinnaś zadbać o siebie i wybrać się do lekarza!;-)
dorisday2512
Fanka BB :)
no i znów jestem
Kasis najwazniejsze ,ze jest lepiej , a pieniądze rzecz nabyta. Przyjdą kiedyś ;-)
kroma do sądu? A z jakiego powodu? Głosik oddany ;-)
wioli szkoda ,ze ta koleżanka tak się oszukuje i boi się podjąc tego kroku. Wlasnie tym bardziej w UK , gdzie wsparcie socjalne jest takie mocne. No i dziękuję za miłe słowa.
mała_mi a jaka różnica wieku jest między Tobą a Twoim malżem?
Kania nadal gardło tak bardzo Ci dokucza? A małż nie proponował Ci ,ze witaminka h pomoże bardziej niż syropek?? Mój to zawsze mi tak mówi.  Tulam Cię mocno! :-*
 Mój to zawsze mi tak mówi.  Tulam Cię mocno! :-*
happy będziesz miała dziś superowy wieczorek ;-) , ehh gdyby mi tak sił starczało wieczorkiem na forumową imprezkę .
Mamaagusi to fatalnie ,ze taka masz dolegliwosc. Nic nie da się z tym zrobić??? Ja pamiętam ,ze mialam tak jak postanowilam zażywac witaminy... i rzucilam nimi po tygodniu , bo po kazdym zażyciu mdliło mnie strasznie.

Kasis najwazniejsze ,ze jest lepiej , a pieniądze rzecz nabyta. Przyjdą kiedyś ;-)
kroma do sądu? A z jakiego powodu? Głosik oddany ;-)
wioli szkoda ,ze ta koleżanka tak się oszukuje i boi się podjąc tego kroku. Wlasnie tym bardziej w UK , gdzie wsparcie socjalne jest takie mocne. No i dziękuję za miłe słowa.
mała_mi a jaka różnica wieku jest między Tobą a Twoim malżem?
Kania nadal gardło tak bardzo Ci dokucza? A małż nie proponował Ci ,ze witaminka h pomoże bardziej niż syropek??
 Mój to zawsze mi tak mówi.  Tulam Cię mocno! :-*
 Mój to zawsze mi tak mówi.  Tulam Cię mocno! :-*happy będziesz miała dziś superowy wieczorek ;-) , ehh gdyby mi tak sił starczało wieczorkiem na forumową imprezkę .
Mamaagusi to fatalnie ,ze taka masz dolegliwosc. Nic nie da się z tym zrobić??? Ja pamiętam ,ze mialam tak jak postanowilam zażywac witaminy... i rzucilam nimi po tygodniu , bo po kazdym zażyciu mdliło mnie strasznie.
Kania78
...
Kania nadal gardło tak bardzo Ci dokucza? A małż nie proponował Ci ,ze witaminka h pomoże bardziej niż syropek??Mój to zawsze mi tak mówi. Tulam Cię mocno! :-*

:-) Nie mówił, a z gardłem lepiej.
:-) Nie mówił, a z gardłem lepiej.mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
dorisku 4 lata między nami jest różnicy. :-)

dorisday2512
kania ... a nóż własnie to pomoże?!
A tak powazniej , to dobrze ,ze z gardełkiem lepiej ... tylko się jeszcze rozchmurz wiewióreczko;-)
mała_mi 4 lata to taka fajna różnica, zwazywszy ,ze faceci są opóźnieni

A tak powazniej , to dobrze ,ze z gardełkiem lepiej ... tylko się jeszcze rozchmurz wiewióreczko;-)

mała_mi 4 lata to taka fajna różnica, zwazywszy ,ze faceci są opóźnieni

Efa
Niuńki kochane, nie nadążam... Wstyd się przyznać, ale od tygodnia nie mogę się wbić na forum i poczytać - komputer albo zajęty, albo ja z Olkiem zajęta. Nie wiem nawet, co u Was na bieżąco. Przepraszam...
My wczoraj mieliśmy szczepienie na ospę i w nocy Oluś miał dziwne ruchy w półśnie i był jakiś zimny. Wzięłam go do siebie i tuliłam do rana pod kołdrą, a on przez jakiś czas miał takie właśnie dziwne ruchy: raz rączki, raz nóżki, potem główka na boli i od nowa. Na szczęście po jakiejś półgodzinie przeszło i od rana jest znowu wesoły i broi, jak prawdziwy urwis.

My wczoraj mieliśmy szczepienie na ospę i w nocy Oluś miał dziwne ruchy w półśnie i był jakiś zimny. Wzięłam go do siebie i tuliłam do rana pod kołdrą, a on przez jakiś czas miał takie właśnie dziwne ruchy: raz rączki, raz nóżki, potem główka na boli i od nowa. Na szczęście po jakiejś półgodzinie przeszło i od rana jest znowu wesoły i broi, jak prawdziwy urwis.
reklama