Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej
Nocka jak juz wczoraj pisalam od 24o 5 pierwsze mleko,teraz drugie i spi,może przynajmniej do 10 pospi sobie.
Ale mialam sen...
A teraz kawa a z tą matczyna milością to ja myślę tak jak Sariska i Happy zreszta ja mam ogromne pokłady cierpliwości i bardzo rzadko można mnie tak na prawdę zdenerwować.Serce mi pęka jak widzę matki które wrzeszczą szarpią i wyżywają się na własnych dzieciach.Wstyd pisać ale nawet w rodzinie mam taki przypadek.Moja kuzynka,razem się wychowywałyśmy,w moim wieku.Pierwsze dziecko ur jak miała 18 drugie jakoś 20,zostawiła swojej matce a sama wyjechała sobie za granicę i tam sobie mieszka,Przyjezdza raz na 2 lata.W odwiedziny.Boże jak te dzieci są spragnione matczynej miłości dziewczyny...
U nas dzisiaj mróz jak na razie -1 brrrr,szukam przepisu na pyzy drożdżowe i uciekam,do później![]()
:-( przykre, że na świecie tacy ludzie żyją.

małż miał wczoraj wieczorem impreze firmową only pracownicy, a że jakoś nie miałam ochoty później go na kacu niańczyć ani delektować sie jego chuchem alkoholowym to sie zawinęłyśmy i leniuszkujemy u moich rodziców
odpoczywam od sprzątania i gotowania, niemal jak wakacje
małż właśnie mi wysłał smsa że umiera