Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nat ja Cię rozumiem i wiem o co Ci chodzi, że dla własnego dziecka człowiek rano wstaje, bo chce, bo inaczej się nie da. I właśnie jak patrzysz sobie na takie maleństwo to chcesz jeszcze i jeszcze i mimo własnie Twojego porodu już mówisz o kolejnym i to jest właśnie TA miłość matki :-)
dziękuję za te posty :-*Makuc a ja chyba najbardziej identyfikuje się z tym przeżywaniem jeszcze raz tego samego i mam nadzieje, że tak samo będę przeżywać. Bo całe moje poświęcenie i oddanie to dla mnie normlane i nie wyborażam sobie inaczej postępować.......bo skoro dałam dziecku życie to chce mu stworzyć póki mam na to wpływ jak najlepsze życie :-)...............
to sformułowanie wywołało największy uśmiech na mojej twarzy :-)i jeszcze raz podkreślę że każde dziecko jest inne, i każda matka jest inne: wg mnie Nat i jej Piotruś to normalnie strzał w 10tkę!!! bardziej dopasowanej pary chyba nie mamy![]()

o 5 pierwsze mleko,teraz drugie i spi,może przynajmniej do 10 pospi sobie.
)- robiła normalne ciasto drożdżowe ,jak na pizzę,a potem z tej "góry " ciasta szklanką odcinała porcje,robiła "bułeczki",zostawiała na chwile do wyrośnięcia i..."kluchy na łachu" gotowe