reklama
R
rysia85
Gość
hej Kochane
ja jak zwykle w biegu więc na bb czasu brak....ale informuje Was ze @ dostałam więc jak narazie (nie)stety mamusią po raz kolejny nie będę więc Sarisko nie potowarzysze Ci "brzuszkowo"
Przeczytałam właśnie że nie tylko moje dziecie tak późno chodzi spać...wczoraj usnął przed 24 i ostatnio mimo chęci nie da się go wcześniej położyć a więc Renata witaj w klubie dzieciaczków nocnych marków
Dziulka gratki dla Leane-super że już tak sprawnie raczkuje.Nawet się nie obejrzysz a będzie śmigać na nogach
Mamaagusi poprawy humorku życzę
Dagisu sto lat!!!
Alicja miłego "urlopowania" się u rodziców
Makucku a więc że masz dzień wolny od pracy to życzę Wam miłego obijania się w trójkę przez cały dzień (weekend)
a teraz czytam dalej cośta napisały kilka stron wstecz....
ja jak zwykle w biegu więc na bb czasu brak....ale informuje Was ze @ dostałam więc jak narazie (nie)stety mamusią po raz kolejny nie będę więc Sarisko nie potowarzysze Ci "brzuszkowo"
Dziulka gratki dla Leane-super że już tak sprawnie raczkuje.Nawet się nie obejrzysz a będzie śmigać na nogach
Mamaagusi poprawy humorku życzę
Dagisu sto lat!!!
Alicja miłego "urlopowania" się u rodziców
Makucku a więc że masz dzień wolny od pracy to życzę Wam miłego obijania się w trójkę przez cały dzień (weekend)
a teraz czytam dalej cośta napisały kilka stron wstecz....
dawidowe
Fanka BB :)
Natolin z tym zatrzymywaniem się autobusów daleko od krawężnika mnie też mnie wpienia. Szczególnie jak musze zejść z krawężnika przejsckawał z wózkiem i zastanowić się jak mam wnieść wózek bo ludzie się nie kwapią. Tym bardziej że autobus nieskopodłogowy i sama sobie świetnie daje rade, ale oczwiście wtedy ak kierowca jest inteligentny. Już pare razy pisałam do ZTM skarge i dostałam przeprosiny oraz zapewnienie że kierowca został poinformowany jak ma wstawać.
Z klapsami mam pododnie. Jestem jak za karaniem a klaps to juz ostateczność i mam nadzieje że do niego nie będzie potrzeby.
A o tym batonie całkiem zapomniałam. Ale oczywiście jak sobie przypomniałam to natychmiast naprawiłam błąd i już nie mam zakonsporowanego.
Happy a ja jeszcze nie jadłam tych marcinkowskich rogali i jakoś mnie nie kręca. Może dlatego że ja nie przepdam za drodźówkami i takim rzeczami.
wioli to ja już wtdy wole mieć sprzątaczke niż kucharke a szczyt marzeń to gosposia która nie dość że posprzata i ugotuje to jeszcze uprasuje.
Laura dziś wstała o 4 i pospała po śniadaniu 20 minut. Szkoda jej tracić czas na nowe zabawki.

Z klapsami mam pododnie. Jestem jak za karaniem a klaps to juz ostateczność i mam nadzieje że do niego nie będzie potrzeby.
A o tym batonie całkiem zapomniałam. Ale oczywiście jak sobie przypomniałam to natychmiast naprawiłam błąd i już nie mam zakonsporowanego.
Happy a ja jeszcze nie jadłam tych marcinkowskich rogali i jakoś mnie nie kręca. Może dlatego że ja nie przepdam za drodźówkami i takim rzeczami.
wioli to ja już wtdy wole mieć sprzątaczke niż kucharke a szczyt marzeń to gosposia która nie dość że posprzata i ugotuje to jeszcze uprasuje.
Laura dziś wstała o 4 i pospała po śniadaniu 20 minut. Szkoda jej tracić czas na nowe zabawki.

R
rysia85
Gość
aaa odnośnie gotowania to łącze się z tymi mamusiami które tego robić nie lubią...hihi gdybym tylko mogła to tez chętnie zatrudniła bym sobie jakąmś gosposie
Idąć przykładem Dawidowe mogłaby być to pani taka od wszystkiego po sprzątać też nie lubię...
Dzien dobry
Ja na chwilke poki dzieco spi a musze jeszcze kilka rzeczy zrobic.
Dzisiaj juz na bank jedziemy na basen,mielismy jechac wczoraj,spakowalismy sie ,poczym godzine szukalismy opasek na reke z basenu.
Wszystko przeszulismy i oczywiscie Tomek znalazl w miejscu,w ktorym nawet bym nie pomyslala,ze mogly by byc... Ale chociaz juz jestesmy spakowani wiec jak tylko Tomek wroci z pracy to wyruszamy sie wymoczyc:-) Tylko ciazowo wysypało mi twarz i wygladam okropnieeeee ale coz zrobic...oby szybko minelo
Ja na chwilke poki dzieco spi a musze jeszcze kilka rzeczy zrobic.
Dzisiaj juz na bank jedziemy na basen,mielismy jechac wczoraj,spakowalismy sie ,poczym godzine szukalismy opasek na reke z basenu.

Wszystko przeszulismy i oczywiscie Tomek znalazl w miejscu,w ktorym nawet bym nie pomyslala,ze mogly by byc... Ale chociaz juz jestesmy spakowani wiec jak tylko Tomek wroci z pracy to wyruszamy sie wymoczyc:-) Tylko ciazowo wysypało mi twarz i wygladam okropnieeeee ale coz zrobic...oby szybko minelodawidowe,rysia sprzatac to jeszcze moge tylko te gotowanie....jak ja tego nienawidze
ja juz powiedzialam mojemu k ze tylko wygram w lotto to zatrudniam kucharke i masazyste zeby mnie masowal 24na dobe ale stwierdzil ze jak wygram to sam moze mnie masowac to konca zycia;-)mnie bartek tez czesto wyprowadza z rownowagi czasem az szalu mozna dostac dlatego daje mu kare i wtedy idzie do pokoju a ja moge odreagowac mam jeszcze cos co mnie odstresowuje ale tego nie polecam bo jest beee
ja juz powiedzialam mojemu k ze tylko wygram w lotto to zatrudniam kucharke i masazyste zeby mnie masowal 24na dobe ale stwierdzil ze jak wygram to sam moze mnie masowac to konca zycia;-)mnie bartek tez czesto wyprowadza z rownowagi czasem az szalu mozna dostac dlatego daje mu kare i wtedy idzie do pokoju a ja moge odreagowac mam jeszcze cos co mnie odstresowuje ale tego nie polecam bo jest beee
R
rysia85
Gość
Wioli no zdradź sekret co Cię odstresowuje...hmmm zgaduje-papierosy?
rysia
wlasnie dostalam smsa moja przyjaciolka urodzila coreczke 2tyg po terminie jeszcze wczoraj byla u lekarza i mowili ze sie nic nie dzieje a tu prosze ale sie ciesze musze zaladowac kato w tel i zadzwonic do niej fajna data 11.11.2011

wlasnie dostalam smsa moja przyjaciolka urodzila coreczke 2tyg po terminie jeszcze wczoraj byla u lekarza i mowili ze sie nic nie dzieje a tu prosze ale sie ciesze musze zaladowac kato w tel i zadzwonic do niej fajna data 11.11.2011
Ostatnia edycja:
R
rysia85
Gość
Wioli to mamy ten sam sposób na odstersowanie-chociaż staram się jak mogę ograniczać to cholerstwo (nie lubię jak ktoś pali i strasznie mnie denerwuje że sama jestem tak słaba psychicznie że wróciłam do popalania)
no nic uciekam zrobić obiad (megawypasiony dla kuchennego leniwca) czyli frytki z jajkiem sadzonym i ogórkiem kiszonym
no nic uciekam zrobić obiad (megawypasiony dla kuchennego leniwca) czyli frytki z jajkiem sadzonym i ogórkiem kiszonym
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
rysia mnie tez to denerwuje bo niepalilam 3lata i zaczelam znowu ale przyznaje sie bez bicia ze troszke lubie
ja dzisiaj robie zeberka ktorych oczywiscie nie lubie ale moi chlopcy uwielbiaja!mowilyscie ostatnio o rybce i dzisiaj kupilam łososia zrobie sobie jutro pieczonego w foli z maselkiem czosnkowym i pieczonymi ziemniaczkami mniam
ja dzisiaj robie zeberka ktorych oczywiscie nie lubie ale moi chlopcy uwielbiaja!mowilyscie ostatnio o rybce i dzisiaj kupilam łososia zrobie sobie jutro pieczonego w foli z maselkiem czosnkowym i pieczonymi ziemniaczkami mniamPodobne tematy
- Odpowiedzi
- 21
- Wyświetleń
- 16 tys
- Odpowiedzi
- 5
- Wyświetleń
- 15 tys
- Odpowiedzi
- 7
- Wyświetleń
- 6 tys