Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wszystko przeszulismy i oczywiscie Tomek znalazl w miejscu,w ktorym nawet bym nie pomyslala,ze mogly by byc... Ale chociaz juz jestesmy spakowani wiec jak tylko Tomek wroci z pracy to wyruszamy sie wymoczyc:-) Tylko ciazowo wysypało mi twarz i wygladam okropnieeeee ale coz zrobic...oby szybko minelo
ja juz powiedzialam mojemu k ze tylko wygram w lotto to zatrudniam kucharke i masazyste zeby mnie masowal 24na dobe ale stwierdzil ze jak wygram to sam moze mnie masowac to konca zycia;-)mnie bartek tez czesto wyprowadza z rownowagi czasem az szalu mozna dostac dlatego daje mu kare i wtedy idzie do pokoju a ja moge odreagowac mam jeszcze cos co mnie odstresowuje ale tego nie polecam bo jest beee
ja dzisiaj robie zeberka ktorych oczywiscie nie lubie ale moi chlopcy uwielbiaja!mowilyscie ostatnio o rybce i dzisiaj kupilam łososia zrobie sobie jutro pieczonego w foli z maselkiem czosnkowym i pieczonymi ziemniaczkami mniam