reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

WIOLI podpisuję się w pełni pod tym co napisała HAPPY odnośnie NOPU tym bardziej, że i ja uczulona w tej kwestii jestem (to po pierwsze) a po 2 też z Alicją przerabiałam coś tkaiego i nie dość, że wiem jak to wygląda to jeszcze mam świadomość tego jakie to może mieć skutki na przyszłość :-(

reklama
Makuc-polecam kuskus- bo tylko sie zaparza:tak:.Ja wczoraj zrobiłam Amelce z mlekiem i dodałam mrożonych malin- wsuneła cała miseczkę:tak:
A co do NOPu,to dokładnie to samo mogę powiedzieć.Wciąż dziękuję ,że to się tylko tak zakończyło....

ooo HAPPY dziękuję za podpowiedź. Wczoraj właśnie czytałam, że kuskus z malinami dawałaś i tak się zastanawiałam jak to zrobić, że jeszcze mleko do tego ale Ty to po prostu nim zalewasz, tak? No i jaka oszczędność czasu. Bo ryż zanim się ugotuje to :angry:

Ja kuskus miałam już zaparzony,został mi z obiadku.robiłam ze zwykłym mlekiem,bo mm jeszcze planowałam w butli dac,ale Ty możesz dodac mm:tak:Fajnie by było zaparzyć większa ilością wody,a potem dodacmm,ale jak tu wycyrklowac potem,ile miarek dodać??

reklama
happy bardzo prosze teraz to jestem juz wogole przerazona

kubus zawsze dobrze reagowal na szczepienie nigdy nie goraczkowal poplakal przy ukluciu a pozniej bylo wszystko normalnie wczoraj juz przewertowalam nazwy tych szczepionek bo juz myslalam ze moze sie pomylila dala cos innego sto mysli na minute mialam

Ostatnia edycja:
Do góry