reklama
ikaa29
Fanka BB :)
A ja juz dzis uciekam do jutra laseczki )******
Roxannka
Pracująca mama!
Pusto tu 
A ja poczytałam was szalone kobiety ale na tyle postów coście naskrobały to nie mam siły odpisać, plasiam
Przykro mi, że u niektórych nadal takie smutki są :-( nat, mamaagusi, makuc, mam nadzieje że jednak to co teraz was martwi, niedługo w jakiś magiczny sposób przemieni się w radość bo wszystko dobrze się ułoży
wioli, mocno trzymam kciuki żeby z synkiem twoim było już tylko lepiej! a ta reakcja to może nie ten okropny nop, tylko nasilone objawy po szczepionce. Tulam :*
rysia, jeśli ty jesteś złą mamą to ja jestem okropną, więc prosze mi już tutaj tak nie pisać
Idź do kina, zrelaksuj się a facet niech się dzieckiem zajmie, to nie zbrodnia ;-) chyba nie doczytałam na jaki film idziesz do kina ?
strip, ja byłam na wyjeździe integracyjnym i przyznam że taki sobie, jedynie Kot jak dla mnie ratuje cały film
ikaa, rano ciężko sie wstawało i ... zaspałam
poza tym ok :-) A tobie współczuje tego maratonu po domku, chyba i mnie to niedługo czeka ;-)
i nie wiem co jeszcze chciałam napisać bo rozpłynełam się po przeczytaniu tego
kochana moja :* Aż mi się cieplutko na serduchu zrobiło :-)
:-) Ja stęskniona za tobą notorycznie ;-) ale widze, że dzisiaj troszke nadrobiłaś swoje nieobecności
Współczuje tych bóli, ale nie ma co czarnowidztwa uprawiać, napewno wszystko bedzie ok!
U nas w sumie bez zmian, wszyscy chorzy, tylko że my z mężem ciężko pracujemy, a Ptysiek sobie w domu z dziadkiem odpoczywa ;-) Dzisiaj dziadek jeszcze lepiej sobie poradził i Patryk już nie terroryzował
więc dziadkowi kręgosłup odpoczął, co nie znaczy że synek nie psocił 
Uciekam bo jeszcze włosy musze wysuszyć
Dobranoc!

A ja poczytałam was szalone kobiety ale na tyle postów coście naskrobały to nie mam siły odpisać, plasiam

Przykro mi, że u niektórych nadal takie smutki są :-( nat, mamaagusi, makuc, mam nadzieje że jednak to co teraz was martwi, niedługo w jakiś magiczny sposób przemieni się w radość bo wszystko dobrze się ułoży

wioli, mocno trzymam kciuki żeby z synkiem twoim było już tylko lepiej! a ta reakcja to może nie ten okropny nop, tylko nasilone objawy po szczepionce. Tulam :*
rysia, jeśli ty jesteś złą mamą to ja jestem okropną, więc prosze mi już tutaj tak nie pisać

strip, ja byłam na wyjeździe integracyjnym i przyznam że taki sobie, jedynie Kot jak dla mnie ratuje cały film

ikaa, rano ciężko sie wstawało i ... zaspałam

i nie wiem co jeszcze chciałam napisać bo rozpłynełam się po przeczytaniu tego

Roxanka jakiś mam niedosyt Ciebie hehe,nie wiem czemu bo przeciez niedawno pisałaś,stęskniłam się czy co?
kochana moja :* Aż mi się cieplutko na serduchu zrobiło :-)

U nas w sumie bez zmian, wszyscy chorzy, tylko że my z mężem ciężko pracujemy, a Ptysiek sobie w domu z dziadkiem odpoczywa ;-) Dzisiaj dziadek jeszcze lepiej sobie poradził i Patryk już nie terroryzował

Uciekam bo jeszcze włosy musze wysuszyć

witam wieczorowa pora
))
najadlam sie kanapek z lososiem wedzonym, smalczykiem takim ze w sumie samo miesko, poledwica i pasztetem wiejskim
)) mniam
))
w pracy caly dzien bylam na automatycznych kasach i myslalam ze swira dostane albo kogos zabije doslownie bo nie dosc ze tlum ludzi to jakby wszyscy sie zmowili i popelniali glupoty totalne, a ja myslalam ze sie podziele na 4. az jeden klient powiedzial ze mnie podziwia ze z takim spokojem reaguje i taka obrotna jestem. swoja droga przyszedl dzis klient z ktorym sie pocielam w sobote i pokazalam go ochroniarzowi i powiedzialam ze jak jeszcze raz do mnie z ryjem kiedys skoczy o swoja wlasna glupote to jak jego tzn ochroniarza nie bedzie w poblizu, to sama mu w pysk przypierdziele z przytupem!!! ochroniarz powiedzial ze ten gosciu to totalny cham ale mnie to nei interesi, mnie ma szanowac i koniec.
co do Leane, to jak w pracy bylam to podbno wywalila kota z kosza jak spal
))))))))))) a w pokoju taki sajgon zrobila ze masakra, porozwala ciuchy, zabawki ze przejsc nie szlo. jak wrocilam z pracy to zdazylam ja poprzytulac jeszcze
))
poza tym maz mowi ze mial polewke jak mloda podskakiwala na dupie na podlodze
)) tego jeszcze nie grali...
poza tym zabki jej dokuczaja ze jak maz idzie do nie jz zelem na dziasla w rece to ona z daleka juz buzie otwiera.... szok.... bidula.
maz nauczyl ja " przytul sie" i przytula sie do mnie kladzie mi glowe na klacie
najadlam sie kanapek z lososiem wedzonym, smalczykiem takim ze w sumie samo miesko, poledwica i pasztetem wiejskim
w pracy caly dzien bylam na automatycznych kasach i myslalam ze swira dostane albo kogos zabije doslownie bo nie dosc ze tlum ludzi to jakby wszyscy sie zmowili i popelniali glupoty totalne, a ja myslalam ze sie podziele na 4. az jeden klient powiedzial ze mnie podziwia ze z takim spokojem reaguje i taka obrotna jestem. swoja droga przyszedl dzis klient z ktorym sie pocielam w sobote i pokazalam go ochroniarzowi i powiedzialam ze jak jeszcze raz do mnie z ryjem kiedys skoczy o swoja wlasna glupote to jak jego tzn ochroniarza nie bedzie w poblizu, to sama mu w pysk przypierdziele z przytupem!!! ochroniarz powiedzial ze ten gosciu to totalny cham ale mnie to nei interesi, mnie ma szanowac i koniec.
co do Leane, to jak w pracy bylam to podbno wywalila kota z kosza jak spal
poza tym maz mowi ze mial polewke jak mloda podskakiwala na dupie na podlodze
poza tym zabki jej dokuczaja ze jak maz idzie do nie jz zelem na dziasla w rece to ona z daleka juz buzie otwiera.... szok.... bidula.
maz nauczyl ja " przytul sie" i przytula sie do mnie kladzie mi glowe na klacie
reklama
No i znów zaspałysmy...Żeby nie było za pieknie,to w nocy oczywiście pobudka.ale taka z domaganiem się ..."czytania książeczek"
.A i teraz znów to sam o - dostała mleko,ale coś jej nie pasuje- smoczkiem też rzuca...oby jeszcze pospała,to może zdążę wreszcie odpisać