reklama
czarodziejkaM
Fanka BB :)
a u nas dziś śmiesznie,bo mały wykąpany o 19.00,powinien juz dawno temu spać,ale gdzie tam!
Przyszedł mój brat i o spaniu już nie było mowy,trochę bylam zaskoczona,że o tej porze bo przecież wie,że małego kąpiemy i usypiamy ale mimo wszystko,że małemu przeszło spanie to ciesze się że przyszedł,bo ewidentnie potrzebował pogadać.

ikaa29
Heloł
roxannka jak się wstawało dziś rano?no i dziadek dał radę z wnusiem super
mój tata już nie te lata na opiekę nad takim szkrabem,mama jeszcze jeszcze ale też już narzeka na kręgosłup.
natolin u nas z moim lekarzem rodzinnym jest tak samo zapisy na kilka dni do przodu miejsca brak w dany dzień jak dzwonisz masakra normalnie
elwirka super że nocka oki
kania dziś poszukałam w necie te łazanki i mi kopara opadła bo myślałam ja głupia taka że to nie wiadomo co wymyślnego a jak się okazalo toż to prosta rzecz do zrobienia

no i tez koniecznie z mięsem musze mieć bo ja mięsożerca:-) no a te tanie obiady i to dwudaniowe nie opłaca się gotować.
czarodziejka może to nerwobóle ale do lekarza się wybierz bo się męczysz przecie,a na łazanki chętna jestem tylko kto nam je zrobi bo ja leń kuchenny
A bez listy to ja nigdy nie wychodzę na zakupy bo mam pamięć dobrą ale krótką:-)
dorisku ja dzis ok tylko nogi mam w d..od chodzenia z mała i już bym mogła iść leżec.a Lenka też mi pare dni z rzędu takie cyrki odstawiała niby spiąca wielce ale jak ją kładłam to uciekała i chciała się bawić
mała mi nie wiem za co ale kciuki trzymam jak mają pomóc.
ida współczuje nocki
violi oj kochana ale dzień,przykro mi z tego powodu,mam nadzieje że będzie ok
kasis zdrówka dla Błażejka
rysia udanego wieczoru
natolin ajtam trzy przeciez one takie malusie w tej IKEI są z tego co pamiętam.a co do problemów :-(
A ja dziś ma nogi w d.. mała se dziś maraton po chałupie zrobiła i tak cały dzien w kółko z małymi przerwami czasami przymusowymi dla Lenki a dla mnie odprężającymi,a wogóle to dupencja mała przy przebieraniu pampka latała jak nigdy,nie mogłam jej wogóle ubrać przy kąpieli tak samo,może jutro będzie lepiej.
roxannka jak się wstawało dziś rano?no i dziadek dał radę z wnusiem super
natolin u nas z moim lekarzem rodzinnym jest tak samo zapisy na kilka dni do przodu miejsca brak w dany dzień jak dzwonisz masakra normalnie
elwirka super że nocka oki
kania dziś poszukałam w necie te łazanki i mi kopara opadła bo myślałam ja głupia taka że to nie wiadomo co wymyślnego a jak się okazalo toż to prosta rzecz do zrobienia

czarodziejka może to nerwobóle ale do lekarza się wybierz bo się męczysz przecie,a na łazanki chętna jestem tylko kto nam je zrobi bo ja leń kuchenny

dorisku ja dzis ok tylko nogi mam w d..od chodzenia z mała i już bym mogła iść leżec.a Lenka też mi pare dni z rzędu takie cyrki odstawiała niby spiąca wielce ale jak ją kładłam to uciekała i chciała się bawić
mała mi nie wiem za co ale kciuki trzymam jak mają pomóc.
ida współczuje nocki
violi oj kochana ale dzień,przykro mi z tego powodu,mam nadzieje że będzie ok
kasis zdrówka dla Błażejka
rysia udanego wieczoru
natolin ajtam trzy przeciez one takie malusie w tej IKEI są z tego co pamiętam.a co do problemów :-(
A ja dziś ma nogi w d.. mała se dziś maraton po chałupie zrobiła i tak cały dzien w kółko z małymi przerwami czasami przymusowymi dla Lenki a dla mnie odprężającymi,a wogóle to dupencja mała przy przebieraniu pampka latała jak nigdy,nie mogłam jej wogóle ubrać przy kąpieli tak samo,może jutro będzie lepiej.
ikaa29
natolin nie płakaj :-(
i teraz jeszcze dodam, bo oczywiście pamiętałam eska miałam napisać, ale zabrakło czasu :-(
ROXI OXI NOZ GRATKI DAL PTYSIA ZA SAMODZIELNE KROCZKI cieszę się bardzo
Nat Twój post na wcześniejszej stronie ;-)
Ika współczuję z pampkiem. U nas też swego czasu były problemy z założeniem, ale zanim sie zaczeły miałam cos ciekawego i dawąłm jej do ręki i my nadal pięknie na leżąco się przebieramy i czeka aż zapnę wszystko :-).
Czarusiu no widzisz i super, że wizyta udana i Ty i brat zadowoleni :-). A malutki musiał dotrzymać towarzystwa a co
Wioli a chyba mi się udzielił od dziewczyn :-(
ROXI OXI NOZ GRATKI DAL PTYSIA ZA SAMODZIELNE KROCZKI cieszę się bardzo
Nat Twój post na wcześniejszej stronie ;-)
Ika współczuję z pampkiem. U nas też swego czasu były problemy z założeniem, ale zanim sie zaczeły miałam cos ciekawego i dawąłm jej do ręki i my nadal pięknie na leżąco się przebieramy i czeka aż zapnę wszystko :-).
Czarusiu no widzisz i super, że wizyta udana i Ty i brat zadowoleni :-). A malutki musiał dotrzymać towarzystwa a co
Wioli a chyba mi się udzielił od dziewczyn :-(
reklama