Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

powiedzmy, że oswajam się z nowa sytuacją i swoimi myślami także może i na BB uda mi się powrócić? Oby, bo tęskno mi za Wami i smutno, że tak do końca nie wiem co się dzieje :-(
współczuje. Ja podobnie jak DAWIDOWE jakbym miała z Alutka do tej godziny siedzieć to chybabym na twarz padła i nie wstała.
także łączę się w bólu niewyspania i niewyrabiania z rzeczami podstawowymi.
DUŻO ZDRÓWKA dla Niej ślę!jestem tego samego zdania. I z posta na post coraz bardziej się w tym utwierdzam.Dziulka jak tak czytam Twoje różne posty to stwierdzam, że masz super męża!
widzę, że Ptyś zdążył sterroryzowac nowego opiekuna? 
czyżby testował na co spobie może pozwolić a no co nie? Mimo wszystko cieszę się, że dziadzio dał radę! dzięki temu Ty spokojnie do pracy możesz chodzić. No i jeszcze raz mega gratki Ptysiowi ślę. Za pierwsze kroczki!Powiem Ci tak, obok mnie jest duży zakład i mają swoją stołówkę ale tą stołówkę obsługuje firma cateringowa, i to Oni gotują dla pracowników, stąd też te obiady nie są takie drogie. W Krośnie jest takich firma kilka. Może poszukaj pod tym kątem :-) Naprawdę nie opłaca mi się gotować za taką kasę. A co do dr, to różnie z nimi jest jeden prywatnie jest ok, drugi już nie jak z tymi na NFZ. Szkoda tylko, że kasę na składki zdzierają co miesiąc a przyjdzie co do czego, idziesz do lekarza, szpitala i potraktują Cię gorzej niż zwierzę... Choć jak idziesz prywatnie to wymagasz a i tak co niektórym się wydaje, ze Ci łaskę robią, że Cię w ogóle przyjmą...ooo, jest i Kania, kurcze, ale super z tymi obiadami! pytam, bo mi by jedno danie wystarczyło, ale nie bardzo wiem, gdzie szukać takiego miejsca, gdzie by obiadek można tanio zjeść. u nas to pewnie takiego co jest tanio to nigdzie się nie znajdzie...Ja bardzo chciałam wiedzieć jaka płeć dziecka i gdybym miała następne to chciałabym, żeby znowu to był syn, ale to już wiecie, że ja wolę płeć męską
A co do lekarzy to nie mówię, że każdy prywatnie przyjmujący jest super, ale łatwiej od niego wymagać, żeby był...
Pierwsza była jak najbardziej z kofeiną,bo inaczej nie otworzyłabym chyba oczu na pełną szerokość.Postanowiłam trochę ograniczyć używki(kawę,fajki) bo sama sobie krzywdę robię,a potem narzekam jak nienormalna,że tu mnie boli,tam mnie strzyka.Do lekarza i tak się wybiorę,pewnie nie dowiem się nic odkrywczego,ale pójdę. 
:-(A potem związek z exem tez nie pomógł,bo on leczył swoje kompleksy usiłując na kazdym kroku dowieść,ze jestem do niczego....No i tak to jest...Hehe,tyle podziękowan i miłych słów,jakie tutaj uslyszałam,to chyba w całym życiu nie miałam;-)
.A pozdrawiam go,bo po prostu fajnie,ze tu z nami jest
.