reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

DZIULKA a wino? :-p wiecie co tak o tych dużych cycach gadacie a nikt o biednej maqc nie pomysli, która zamiast biustu ma dwa pryszcze :cool::eek::szok::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
makuc, no to akurat jak tu jeszcze troche posiedze to coś czuje że i na pudziana się załapie ;-)

dziulka, ja piwo uwielbiam z butelki :-) a kiedyś to i wino i wódke z gwinta się piło, ale to za szkolnych czasów :-p

zawsze jest tak samo. Kilka sms wysłanych i jak olewam to cisza. 2 tygodnie przerwy i dostaje kolejnego ale już z innego numeru (zawsze orange). Zawsze podobnie cześć piekna cześć kochanie, cześć czarnulka. Teraz tak samo się zaczeło. Jak się zapytałam do kogo ten sms i od kogo to napisał/a moje imie :eek:. Dzwonie zawsze z Fasu z pracy bo to automat i nikt go nie odbiera i się nie przedstawia. Bo z biurka jak by oddzwonił na numer to bym się musiała przedstawić.
Generalnie nie są to jakieś ogromne ilości i nie można powiedzieć aby był hamskie. Nawet z tymi cycami to było tak napisane mało niegrzecznie.

Makuc to wyduś te pryszcze może spuchną :laugh2:

Właśnie D. mi wypowiedź jednego z KSW fajterów przytoczył "cośtam, cośtam, cośtam kilka razy się COFŁEM ale..." no tak :eek: oni mają walczyć a nie myśleć:-D

DAWIDOWE od duszenia to one się tylko bardziej oklapnięte robią (o ile to coś może oklapnąć wogóle...) a z tymi smsami współczuję :crazy: że komuś się chce w takie podchody "bawić".

Ostatnia edycja:
MAKUC oddam ci moje balony gratis.

DAWIDOWe wg mnei to jakis facet. sprowokuj go jakos i umow spotkanie wj akims miejscu i czaj sie z ukrycia czy to ANIA czy ANEK.

Ja tez trochę jestem zielona w tym temacie a jak ekran jest dotykowy to już wogole masakra ale cóż trzeba iść do przodu nie hehe

Ja oglądam jednym okiem ksw czekam na pudziana Kubuś śpi Bartek z k robią twarze do fify latają z aparatem po domu i robią zdjęcia z różnego konta żeby zawodnik w grze miał jego twarz Boże co tych facetów kręci to masakra jak wyjdą mi jakieś głupoty w poście to się nie zdziwcie bo nawet niewiem co pisze

DZIULKA przyjmę z wielką chęcią :tak:
WIOLI faceci to mają czasami nierówno pod sufitem jeżeli o gry itp chodzi
ROXI ja myślałam, że oni jednak jacyś tacy bardziej tomni są i lepiej się językiem ojczystym posługują a tu ooo. Chociaż jakby tak diablo-Włodarczyka posłuchać to można zwątpić w istnienie jakiejkolwiek inteligencji :sorry::eek:

reklama
Do góry