Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
makuc, pierwsza byłaś bo mnie się niania u Ptyśka włączyła i musialam lecieć sprawdzać co się dzieje naszczęście tylko pozycje zmieniał i się z hukiem rąbnął o szczebelki ;-)
wioli, znam te wariacje na punkcie gier, aż za dobrze
DAWIDOWE masz rację, najlepiej olać temat.
ROXI to niania się włącza jak on się przekręca?czy musi to z impetem zrobić tzn.właśnie się np.o szczebelki tentegnąć?
makuc, musi się tentegnąć i to mocno, co niestety ostatnio mu się często zdarza jak na moje oko to to jego łóżeczko juz przymałe jest dla niego ale nie mam za bardzo alternatywy
ROXI ja z Alicjowym łóżeczkiem mam takie samo wrażenie niestety. A że $ brak to i łózka innego niet :-(
DAWIDOWE ja też myślałam, że to mi się coś w głowie zmieniło a to tylko avek ROXI modyfikacji uległ.
dawidowe, pisałam wcześniej żeby sie do mojego avka nie przyzwyczajac bo on tymczasowy był
makuc, u nas nie dość że $ brak, to jeszcze pomysłu na łóżeczko nie ma, bo przeciez on na takiego "dorosłe" łóżko jeszcze za mały jest
no i kto jak kto ale ty na zmiane avka u kogoś nie powinnaś narzekać, bo ciebie w tym ciężko przebić ;-)