reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dziulka najlepiej olać temat. Znudzi się komuś kiedyś

Wioli tylko nie gadaj w wannie z dotykowym bo jak zawsze jak sobie pogadam to mi się wszystko blokuje i dopiero rano wraca wszystko do normalności

makuc, pierwsza byłaś bo mnie się niania u Ptyśka włączyła i musialam lecieć sprawdzać co się dzieje :-p naszczęście tylko pozycje zmieniał i się z hukiem rąbnął o szczebelki :eek:;-)

wioli,
znam te wariacje na punkcie gier, aż za dobrze :confused2:

DAWIDOWE masz rację, najlepiej olać temat.
ROXI to niania się włącza jak on się przekręca?czy musi to z impetem zrobić tzn.właśnie się np.o szczebelki tentegnąć?

makuc, musi się tentegnąć i to mocno, co niestety ostatnio mu się często zdarza :baffled: jak na moje oko to to jego łóżeczko juz przymałe jest dla niego ale nie mam za bardzo alternatywy :confused:

Roxi a chcesz w zad za avatarkowe zmiany. Swieruje po % i teraz już nie wiem czy nie ześwirowałam totalnie p ozmianach avatarów.

ROXI ja z Alicjowym łóżeczkiem mam takie samo wrażenie niestety. A że $ brak to i łózka innego niet :-(
DAWIDOWE ja też myślałam, że to mi się coś w głowie zmieniło a to tylko avek ROXI modyfikacji uległ.

reklama
dawidowe, pisałam wcześniej żeby sie do mojego avka nie przyzwyczajac bo on tymczasowy był :-p

makuc
, u nas nie dość że $ brak, to jeszcze pomysłu na łóżeczko nie ma, bo przeciez on na takiego "dorosłe" łóżko jeszcze za mały jest :eek:
no i kto jak kto ale ty na zmiane avka u kogoś nie powinnaś narzekać, bo ciebie w tym ciężko przebić :rofl2:;-)

Ostatnia edycja:
Do góry