reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Cześć dziewczynki dostałam od mojego k apple ipad wlasnie pisze z niego dziwnie tak jakos jeszcze się w nim nie polapalam zabardzo niewiem najwarzniejszego jak otworzyć stronę w nowym oknie żeby moc czytać i odrazu odpisywać bo na pamięć nie potrafię ale się cieszę ze prezent przyszedł wcześniej chociaż po cichu liczę ze coś mi jeszcze pod choinkę skapnie;-)Widzę ze na bb dzisiaj as to ja się stukam martini

WIOLI no to prezent full wypas widzę :-) dla mnie ipady/ifony i tablety to czarna magia jest niestety. Ale i tak wszystko mi mój galaxy S rekompensuje tym bardziej, że dalej nie potrafię się nim sprawnie obsługiwać :crazy:

makuc, do mnie to dzisiaj lepiej było nie podchodzić i się nie odzywać co mój mąż chyba zauważył bo kontakt był minimalny :ninja2: a teraz mnie wkurzył bo nie wie gdzie co leży, jakby ja przed nim coś chowała albo jakbym sama tu mieszkała a on był tylko gościem, nosz :crazy:
VOP aaaaaaaaaaa :-D
Pudzian walczy tylko nie wiadomo o której i nie wiem czy doczekam :dry:

emiś, i nasza rysia też :tak:

wioli, super prezent :-) ja to troche zacofana w tych tematach się zrobiłam bo nie lubie dotykowych ekranów:zawstydzona/y:

Bo ktoś mi od dłuzszego czasu robi głupie numery :szok: i zmienia nr telefonu. Dzwoniłam z pracy i pierwszy numer sekretarka, drugi facet a trzeci sprawdze w poniedziałek. Zawsze takie same sms wiec sądze że to ta sama osoba. Juz wiem że ta osoba wie jak wyglądam a mianowicie czarnulka z wielkim cycem :sorry: wczoraj mi napisała moje imie. A na koncu ku mojemu zaskoczeniu napisała że nazywa się Anka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: a jak zapytałam jaka Anka to mi odpisała nie znamy się :cool::cool::cool::cool::cool:. Generalnie mało poznaje osób ostanio a tymbardziej nie podaje nr telefonu.

DAWIDOWE :szok: może masz jakąś prześladowczynię albo co?
ROXI ooo u nas temat co gdzie leży też jest dosyć częstym powodem sprzeczek. A pudzian ma być ponoć przedostatni, więc coś koło 23.30 zapewne.

reklama
DAWIDOWE skoro jakas ANIA pisze ze jestes czarnula z wielkim cycem to pewnie jakis facet sie podszywa:ppppp

a co do wielkiego cyca to ja mam dosc:ppppppp
ROXI, despe tylko z butelki, piwo inne albo z puszki albo ze szklanki ale cieniutkie szklo musi byc. takie mam widzimisie oooooo

Do góry