reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

ciekawe ile nas by bylo :))) podejrzewam ze jesli bedziemy utrzymywac kontakty jak dotychcas to sporo:)))

wlasnie moj malz sie poplakal na filmie.... (ja pisze na bb wiec ogladam katem oka), dziewczynka stracila tatusia na wojnie i to go rozwalilo totalnie... nawet nei wiedzialam ze moj potrafi tak sie wzruszyc na filmie :szok:

reklama
Dziulka a mówj ostatnio jak na żołnierza przystało za czesto sie rozkleja podczas rozmów. Facet to facet może mieć chwile załamania no ale mój to ostanio już przegina.

M. to się wzrusza,a niektórych filmow w ogóle nie może oglądac,jak np właśnie dzieciom dzieje się krzywda- "Chłopca w pasiastej piżamie" nie mógł obejrzeć,wychodził z pokoju...
A co do zlotu- wiadomo- chęci na pwen są,tylko jeszcze żeby okoliczności pozwoliły,czyli kasa i dyspozycyjnośc M. w tym czasie...

no nic, na razie marze o takim zlocie alep uki co daleko do tego. na razie udaje sie w kierunku lozka. trzymajcie kciuki za mnie na wizycie u gin.zawzielam sie ze tych syfiastych hormonow nie bede brac!!!! za duzo skutkow ubocznych i zle znosze ogolnie to do tej pipy lekarki nei dociera??? jutro dotrze i to dobitnie!!!:))) spadam spac:))) podanie do dzidziusia zlozone,z djecie dokleilam:)))

jjjjeeejjj ale jestem zrypana dzisiaj.... ani chwili odpoczynku.

Ida po na faszerowaniu się lekami przejdzie.

Happy mimi to bilet pkp Wawy do np Krakowa w dwie strony to już wydatek. Imszybszy tym droższy a z dzieckiem przecież nie jedzie się 12 h tylko szybko

Ja już pół godziny temu się z Wami żegnałam:-p
Co do Krakowa,to M. tez by chętnie pojechał,bo tez dawno nie był,ale to zalezy od wiadomoczego:sorry:.
To blanoć.
Ida​ mleka nie możesz,to choc miodem i czosnkiem się faszeruj.mi po trzecim dniu picia" mixtury " zdecydowanie lepiej.A już czułam,ze zapalenie oskrzeli na bank się rozwija.

reklama
Do góry