reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ufff jestem :-) jakby ktoś nie zauważył to od przedwczoraj mnie nie było ... tęskniłyście ? :rolleyes2:

Oliwia średnio...dzięki za info o tych inhalacjach. Cieszę się, że Patryk czuje się już lepiej. Często macie te kontrole ale to dobrze :-)
no często często, ale my mamy prywatną opieke i tam chyba takie mają standardy, mi to odpowiada bo przynajmniej wiem co się dzieje, a że ja panikara to mam spokojną głowe ;-)

roxannka zanim założę jej pampka to najpierw go zapinam i później zakładam jak majteczki i ewentualnie poprawiam jeszcze i zdrówka dla Ptysia i dla Oliwki Kani
dzięki za wyjaśnienie :-)

dawidowe,
i jak listy do M. obejrzane ? czy nie dałaś rady?
ooo wszystkiego najlepszego z okazji imieninek :-):-):-) i oczywiście zdrówka dla Laurki! czyli to jednak po szczepieniu ?

mamaagusi,
zdrówka dla Ciebie i Agi!!!

alicja, a jak twoje samopoczucie, nie doczytałam czy sie już wykurowałaś ? Profilaktycznie zdrówka życze ;-)

Alicja właśnie leży z moim telefonem i ciągle "tato, tato" powtarza. Już 3xdo D. dzwoniłam, bo podchodziła i ze łzami w oczach "taaato" było :eek:
o jakie to słodkie :-) Patryk rozpoznaje melodyjke w moim telefonie jak dzwoni mąż i rwie się wtedy do telefonu :rofl2:

dareczka, witaj :-)

Elwirka :-) ja mam tak, ze też tłustego nie zjem, będe okrawać aż z plasterka wędliny połowa zostanie :sorry:
u mnie czasem nawet połowa nie zostaje ;-) a i tak wędline to ja jem raz na pół roku :rolleyes2:

doris, przykro mi z powodu kiepskiej nocki :-(mam nadzieje, że dzisiejsza bedzie u was lepsza!

sarisa, ciesze się że wizyta u gina ok i fasoleczka juz sobie piękne "gniazdko" uwiła :-) co do baby w kolejce to się wypowiadać nie bede bo szkoda słów, niestety ja też takie czarownice na swojej drodze spotykam :confused2:
a i byłam w szoku, bo teraz NFZ na dzieńdobry w standardzie funduje HIV :szok:
brzmi to jakby na dzień dobry hivem zarażali :sorry::-p:-D:rofl2:;-)

A co do badań to uważam że powinny być, jak najbardziej, przecież nie każdy wie że jest nosicielem, nie zawsze to jest oczywiste i niekoniecznie wynika z trybu życia. Ale oczywiście wyniki powinny być przekazywane w zamkniętych kopertach, prywatność i ochrona poufnych danych :tak:

ragna, mi linomag nie pomógł na suchą skóre rąk, a wręcz przeciwnie, jeszcze bardziej wysuszał, oczywiście nie od razu ale po kilku dniach stosowania. Niestety nie mam żadnego sposobu, u mnie poprostu samo przechodzi, a potem znowu się pogarsza i tak wkółko, naszczęście rzadko więc nie narzekam póki co ;-)

kroma, współczuje dolegliwości żołądkowych :-(

Chyba bierze nas wszystkich przeziębienie, jeszcze tego brakowało...
tym razem się wyłamuje bo ja dopiero co wyzdrowiałam :cool2:;-)

rysia, czarodziejka, gratuluje sukcesów dietowych :-) może i ja się wkońcu skusze, ale nie wiem co na to moja słaba silna wola :rolleyes2: raczej nie bedzie zachwycona :no::sorry:

emiliab, Polska to dla mnie patriotyzm, a namiot w pierwszej chwili z ciążą się skojarzył ale to też mogą być przyszłe wakacje pod namiotem ;-) Akcja z myszką, oj nie zazdroszcze pomysłowego Frania :-D

ida, zdróweczka oczywiście życze, oby antybiotyk pomógł!

makuc, pracująca mama pozdrawia zapracowaną matke polke :*

happybeti, w moim rossmanie takowego płynu do kąpieli nie ma :no:

też to oglądam a na ta Anię patrzeć nie mogę albo inaczej słuchać jej nie mogę :)
oj tak, nie powiem ładna dziewczyna ale mogliby ją zakneblować :ninja2:
Jak ona wygra to się załamie, już poprzednią edycje wygrała taka pierdoła i teraz powtórka z rozrywki :dry:

Idek tak VIERA ahhhhhhhh że też musiała zadzwonić do chłopaka wrrrrrr
moim zdaniem to było ukartowane, za dobrze się zapowiadała i pewnie już robi kariere, w takim programie nic nie dzieje sie bez powodu :confused2:

Wow ale się rozpisałam, a jutro rano do pracy trzeba wstać :baffled: No nic jakoś dam rade ;-):cool2:

Kolorowych ...

Ostatnia edycja:
reklama
HAPPY i IDA no tak jestecie w PL ale podejrzewam ze dojdzie do zlotu z dziewczynami ze Slaska i Malopolski moze w srodku gdzies tzn Krakow albo Katowice :))) wiecie co jak mysle o takim zlocie to jestem tak podjarana ze masakra....

a poza tym to nie wiem jakim ciulem nad ranem mnie komar wnerwial!!! skad sie uchowal o tej porze roku??? malz przyniosl cytryne to potem byl spokoj....

Roxi narazie obejrzałam 10 minut. coś weny nie mam.
A cochoroby to krostki raczej po szczepieniu a angina swoją droga. Antybiotyk daje. Gorczka mineła a i język juz nie jest biały.

dziulka,no,Katowicami to Ty mnie nie skusisz:-p:-D:rofl2:.Co my byśmy tam robiły???Po hałdach biegały???:-pAkurat na zlot z dziecmi to niezbyt przyjazne miejsce

a ja się zbieram- amelka wreszcie padła,po zjedzeniu drugiej butli.Ona musi miec skok,bo jeszcze do niedawna 150 piła i do rana,a teraz 2x250 i czasem jeszcze w nocy ryyyk.Jak tak dalej pójdzie,to smai firmę Nestle będziemy utrzymywać:/...a ona będzie się turlać...

Ostatnia edycja:
HAPPY ale KRAKOW jak najbardziej cooo??:)))) uwielbiam to miasto:))) i wyobrazam sobie wp rzyszlym roku ganiajace dzieciaki nasze a potem dosuzkiwanie sie ktore gdzie polecialo:)))) hahahha

happy, dawidowe, chyba tak zrobie :tak:

A co do zlotu to ja niezmiennie bede swoje miasto proponować i oczywiście argumentów jest wiele zaczynając od bliskości bo wkońcu na środku czyli wszystkie tyle samo będą miały (powiedzmy ;-)) a kończąc na pięknie miasta i obowiązkowym zobaczeniu 100licy :-)

reklama
a ja ten olejek dorwałam i dzisiaj miał swoją premierę u nas:-)
zgadzam sie TM ukartowany jak chyba większość takich "puszczadeł", ale ja chyba lubię się łudzić:sorry:jak Ania wygra to też się załamię... już wolałabym Olgę:cool:a tak w ogóle tom ciekawa co u tej Papierskiej słychać aktualnie???
Dziula, ja na Katowice jak beti się nie skuszę:-pmój M tym bardziej:rofl2:może Krakowem albo Łodzią (mieszka tam jego przyjaciel) bym coś ugrała ale i tak wizja marna:cool:

Do góry