reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Happy chodzi o to, ze Michalina była kiedyś Michałem. A Ania p laczka to ta czarnulka i fakt dziś nie męczyła płaczem...............i tą jej bezradnością

Dla mnie trochę nie fair postępują w tym programie. Dają dziewczynom różne sesje, w różnych okolicznościach i niektóre stylizują o wiele lepiej niż inne. Potem ktoś subiektywnie wybiera jedno zdjęcia, jego zdaniem najlepsze, które zdaniem jury jest fatalne. Nie wiem, dla mnie wszystkie powinny mieć taką samą sesję. Może byłoby to trochę nudne, ale sprawiedliwe, Choć wiem, że nie o sprawiedliwość chodzi w tego typu programach...
A teraz idę się kąpać i spać.
P.S. Mój mąż właśnie umył podłogę w kuchni:)

to,że była Michałem,to wiem,bo akurat kiedyś w DDTVN oglądałam rozmowę z nią.ale ona chyba teraz nie czuje się jakas strasznie pokrzywdzona?
co do tego,że oglądalność rządzi wszystkim,to oczywista oczywistość:-D;-)
No i co???Znów Was "wypłoszyłam" swoim przyjściem???
Mała mi Amelka bawi się,ale zaczyna od czasu do czasu popłakiwac,a to dobry znak- ze zmęczona i zaraż wreszcie może zaśnie

Ostatnia edycja:
hehe, a ja jakoś nie mogę sobie wmówić że intelekt nie gra tu głównej roli i Ani nie ljublju i już:-pi tak szczerze to jej "uroda" też nie jest w moim guście... jakaś taka jest...zwykła? nie porywa mnie:cool2:
Olga wydaje mi się sympatyczna przez tą dzieciecą buźkę, ale wg mnie właśnie dlatego niekoniecznie "nadaje się" - może po prostu mam taką a nie inną wizję "modelki":-D
no i wychodzi na to że z tej trójki najbardziej podchodzi mi Michalina:-Dnie ma klasycznej urody, więc ta niekomercyjność może być wielką zaletą. poza tym nie jest jakaś totalnie pusta, i NIE ZGODZĘ SIĘ że budują jej <karierę> na jej przeszłości. fakt, że za często do tego wracają, ale Ania też dość często wspomina jaka to była gruba i schudła i teraz jest piękna i ona zrobi wszystko i że będzie się starać itp itd:-pnie fair jest to że (wg mnie) przeszłość Michaliny jest tak nagłaśniana - może i pomoże to innym ludziom w podobnej sytuacji "zrobić coś" dla siebie, ale reżyserzy przeginają ostro.
a tak w ogóle to mi najbardziej podobały się Viera i Honorata...

wsie se poszły, a ja do północy będę kisić się:crazy:

witam sie z wieczorka i zanim was nadrobie i poodpisuje to napisze co u nas.

dzisiaj nocka przespana -chyba mloda przyjela moje podanie:)))

jak wrocilam z pracy to nie poznalam wlasnego dziecka.... baterie duracela przy niej to male piwo. energia ja rozwalala tak ze smialam sie do lez, wszedzie jej bylo pelno, miala taki humor i takiego powera ze jeszccze takiej jej nei widzialam!!!!! szok:)))) poza tym maz wzial ja pod pachy do pionu i pokazal mi jak probuje chodzic: nogi daleko przed siebie i proste jak zandarmeria na defiladzie:)))) polewka. po powrocie z pracy zjedlismy obiad i wzielismy glizdusia na spacer bo 15 stopni bylo. po spacerku wzielam sie za prasowanie i dopiero usiadlam o 21h przy jedzeniu. tak w ogole to dbam o linie: zeby byla gruba i wyrazna i zesmy sie tak opchali z mezem raclette na wieczor ze sie turlam:)))

jutro ide do gina na 10.45 i zrobie jej wyklad na temat tych hormonow ktorch nienawidze, i nie bede ich brac. jeszcze jak sie okaze ze nic sie nei polepszylo to dostane wscieklizny.

no nic, spadam nadrabiac:)

To ja już uciekam bo jutro trzeba wstac a jeszcze zachciało mi sie jechac do tesciowej ale z każdą minutą odechciewa mi sie ale cóż poświęce się...dobranoc dziewczynki.

happy mimo wszystko musiała się pochwalić w programie i ludzie ogladali z ciekawości. Nie mówiąc że nie które gamonie to chyba żebyzobaczyć ja nago, albo czy nie ma trzeciej ręki wystającej z brzucha. Nie zaszła by tak daleko gdyby nie to.

Ida,ja miałam kolezankę -modelkę,fajną i mądra dziewczynę,ale z tego,co opowiadała nieraz o dziewczynach,to leżałyśmy i kwiczałyśmy - naprawde intelekt rzadkością w tym środowisku bywa:-D.Hm,musze sprawdzic,czy jeszcze ją mam na nk,to bym ci pokazała:tak:

reklama
Do góry