reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Sarisa a wiesz przez to że ona jest taka głupia i prosta to idzie i się nie ogląda za innymi to mi się podoba jak namodelke. Jak nie kłapie dziobem to jest najlepsza.

reklama
i patrząc na to co co w paryżu osiągnęła to dodatkowy szok........i patrzeć na nią mogę........tylko słuchać jej się nie da póki co i pewnie się wyrobi

edit:
Patrząc na finałową trójke obstawiam szarą myszkę ..............

a mnie wkurza Michalina bo buduje swoją pozycje naswojej prywatnej krzywdzie. Sądze też dlatego dostałą się do programu bo program ma wiekszą widownie.

Dawidowe i myślisz , że to ze względu na nią?? hmmmmm ona mi jest łobojętna

edit:

Dziewczynki zmykam dobrej nocki Wam zyczę :-)
Dawiodwe a Ty zdrówko swoje dziś wypiłaś??

dawidowe jakiej krzywdzie,bo ja nie w temacie?Akurat obejrzałam piąte przez dziesiąte ten odcinek- z sentymentu do Paryża,hehe:-D.Ania- płaczka to ta czarnulka?Tu nie płakała,a wizualnie mi sie z nich najbardziej podoba.W końcu modelka intelektem nie musi błyszczec,ma wyglądać:-p

reklama
Do góry