• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Doprowadzanie swoją fanaberią do utraty życia przez dziecko to też jest prawo matki?
Myślę, że na upartego podciągnęłoby to się pod nieumyślne spowodowanie śmierci.

Ikaa i reszta francuskich pieseczków;-)to ja was nie rozumiem - kożuch jest pyszny:tak::-):-):-)ale ja nie mogę mleka pić więc już nawet nie pamiętam jak smakuje:-(tłuściochów ogromnych nie lubie, ale jak jest jakiś kawałeczek to olewam;-)a galareta z nóżek - mniam:-)
ja tu się raczej z beti łączę bo mój M jak i jej nie lubi tylu rzeczy że pała mała:cool:wszystko musi być "to konkretne" "z tego a nie innego sklepu". wiecie ilu rzeczy nie robię/nie kupuję bo wiem że sama tyle nie zjem a on palcem nie tknie?:cool:no ale widziały gały co brały:-p

co do dyskusji HIV i kobieta w ciąży - nie mam ochoty o tej porze, sorki:cool2:

Dobra, ja już się nie odzywam. Dyskusja mi uświadomiła, że póki co na forum się nie nadaję. Dziękuję tym, które są mi życzliwe i o mnie pamiętają. Szczególnie dziękuję za drobne osobiste gesty, które są dla mnie bardzo ważne.
Może za jakiś czas wszystko się jakoś ułoży...

Ida korzuch jest bleeee ale z jedzeniem to jak byłyśmy małe z siostrą to wszystko wcinałyśmy a najlepszy numer to jak mama kupi jakąś szynkę do obkładu to jak nie znam to najpierw wącham i jak mi zapach nie odpowiada to nie jem :tak: a do dyskusji się nie włącze.

Happy a w czym kąpiesz Amelkę? Moja ostatnio ma bardzo suchą skórę :(

Ja też będąc w ciąży robiłam badania na HIV (na szczęście w szpitalu były one bezpłatne)

Ale Wy to macie tempo w pisaniu ciężko czytać na bieżąco hihi

Zapracowana Matka Polka wita wieczorowa porą i pragnie nadmienić, iż jest ale dzisiejsze dyskusje są nie na jej głowę i obawiając się, że dojdzie do podobnego zdania jak NAT dzisiaj udzielać się może lepiej nie będzie.O! ale i tak ciepło pozdrawia i dobranoc wszystkim życzy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry