Hello
udało mi się nadrobić tylko wczorajszy dzionek i widzę ,że braki mam spore , bo jakiś zlot widzę się szykuje. I jeszcze, ze nowe mamusie dołączyły – witam
regnę i dareczkę
mała_mi ogromniaste gratulacje otrzymania stypendium!!!!! Zdolniacha jesteś i to jeszcze mając na głowie dzieciątko i małża ... i mieszkając u teściów . Naprawdę wielkie brawa!!!!! Ale czekaj , co z tym mieszkankiem???? Nie wypaliło???? Nie!!! Jakto????

elwirka piękny pościk. Widze ,ze się rozkręcasz
dawidowe imieninki wczoraj obchodzilas? No to skarbie : Wszystkiego Najlepszego!!! a co do próbowania róznych cudacznych potraw ... to ja tez jak najbardziej jestem za ... byleby mi to z talerza nie uciekało
alicja skąd Ty takich przystojniaków 'znasz'? Ale ciacho! Jak tam prace na jarmark??? gotowe?
Emiliab no widzisz, Franko po prostu przyśpieszył zakup myszki. Mądry chłopczyk ;-) hehe
Mój Dodo ostatnio wrzucił tarkę do ..... kibelka! :-( Co do wróżby , to obstawiam wakacje objazdowe po calej polsce pod namiotem;-) .... no i sowa wam bedzie pohukiwac nocami.
kania co to? wczoraj kiepski dzionek , dzis tez.... co to sie dzieje? Doczytalam ... choróbsko Oliwci , niewyspanie , a co za tym idzie kiepski nastrój i nerwy. Rozumiem ,ze Ci zle ale niedlugo znów wszystko wróci do normy. Przetrzymaj to !
sariska no brak słów na tą starą rurę. "bo jej nikt nie puszczal" - normalnie nóż sie otwiera w kieszeni. To jest własnie polska mentalnosc.

A ztym badaniem na HIV to bardzo dobrze!!! No i jak fajowo jest usłyszeć ,ze wszystko w brzuszku ma sie dobrze. a co do TM - no tez mam nerwy!!!
rysia mam nadzieje ,ze nie zapeszylas z tymi nockami, i że dzis tez Miłko spał jak aniolek. Super poczuc sie tak wyspaną. Czlowiek zupelnie ma inne nastawienie do swiata jak się wyspi. Wiem , bo dziś i mnie to spotkało

Brawa za silną wolę na diecie. tak trzymać!
regna szczerze mówiąc żadnych kredek jeszcze nie kupowałam Doriankowi. Co do dłoni , to niestety okres jesienno-zimowy jest najgorszy dla skóry.Czestotliwosc kremowania jest ważna , no i prace domowe w 'gumkach' jak radzi
alicja. Jeszcze polecam zabieg ; kąpiel parafinowa dłoni (ale to u kosmetyczki/manicurzystki).
renataborysek kurcze , dawno mnie nie było... a Ty juz po wczasach. jak było , gdzie fotki???? Głosniki podlączone w sypialni?
sheeney widze ,ze i ty mialas ostatnio taka nockę jak ja. Nie dziwie się ,ze humorek Ci nie dopisywał.... ale dzis mam nadzieję juz wyspana i z lepszym samopoczuciem???
dareczka spanie do 9.30??? wow ,zazdroszczę. Fajnie ,ze spotkanko udane. A co do Tap madl mam idento zdanie. Wszystko jest juz z góry ustalone.
elona no faktycznie powariowali z tym próbnym alarmem. Zdecydowanie na wiosne - lato takie cos powinni robic. ehhh . no bez pomyslu!
kroma mam nadzieje ,ze z zołądkiem juz dobrze.
happy no to pięknie załatwilas się z tym łokciem. smaruj , smaruj i niech szybko sie wyleczy. 'chlopiec w pasiastej pizamie'??? a co to za film. Nigdy nie słyszalam.
ikaa przykro mi z powodu tej skazy. Kiedys minie

.
roxi choc nie mialam pojęcia kto sie ostatnio zwieruszyl , bo sama nie mam czasu na bb to bardzo się ciesze ,ze jestes!!! Jak zdróweczko?
dziulka rozwaliłas mnie opisem 'maszerującej Leane' i tym płaczem małża. hehe

U nas rola płaczącego na filmach przypada mnie !!!
efa co jest?
eliza co milego małz zaplanowal na wieczór?
makuc czy u Ciebie wszystko ok? Wyczuwam ,ze cos Cię chyba trapi?!

A co do pracy , to nie mozesz to komus zlecic,zeby byc tu z nami?

dobranocka biedna Justysia ,ale że Ty tak się powstrzymałas przed chorobą ... wow!!! Dzielna kobieta
wioli no nie poznaję koleżanki! Co takie smuty????? walcz z tym! Wyrwij chwasta!
hahaha
sarisa wypracowanie. taaaaa. Chcialabym, ale akurat po naszej rozmowie sie podzialo : telefony , zalatwienia , poszukiwania tego i owego. No ale nadrobilam. Dlatego prosze o brawa

U mnie nocka dzis cuuuuuudowna. malizna padła o 21-szej (po falstarcie o 20tej) i spał do 7 rano. Jak ja sie wyspałam...... juuuupi!!!

:-);-)
spadusiam obejrzec forumową galerię.