reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dawidowe, a jak ma wygladac ten nalot? Taki obłozony jezyk...? Bo on jest raczej normalny... To juz Wojtek ma nalot biały, ale to od mleczka.

dzieki Wam Dziewczyny za wsparcie :* a te szczepienie rzeczywiscie wyjatkowo paskudne :(

reklama
Emiliab kiedyś na pewno będzie a kawy bez cukru też nie wypiję, chyba że z miodkiem.
Nat odnośnie ostatków, to zawsze na Andrzeja są ostatki... chyba że jest inaczej, to mnie oświećcie.
Sheeney cieszę się, że u Ciebie lepiej, że się uspokoiłaś, bo teraz nerwy i stres nie są Ci wskazane tylko relax :-)

Ostatnia edycja:
Hello

udało mi się nadrobić tylko wczorajszy dzionek i widzę ,że braki mam spore , bo jakiś zlot widzę się szykuje. I jeszcze, ze nowe mamusie dołączyły – witam regnę i dareczkę

mała_mi ogromniaste gratulacje otrzymania stypendium!!!!! Zdolniacha jesteś i to jeszcze mając na głowie dzieciątko i małża ... i mieszkając u teściów . Naprawdę wielkie brawa!!!!! Ale czekaj , co z tym mieszkankiem???? Nie wypaliło???? Nie!!! Jakto????:szok::no::wściekła/y:

elwirka piękny pościk. Widze ,ze się rozkręcasz

dawidowe imieninki wczoraj obchodzilas? No to skarbie : Wszystkiego Najlepszego!!! a co do próbowania róznych cudacznych potraw ... to ja tez jak najbardziej jestem za ... byleby mi to z talerza nie uciekało:cool:

alicja skąd Ty takich przystojniaków 'znasz'? Ale ciacho! Jak tam prace na jarmark??? gotowe?

Emiliab no widzisz, Franko po prostu przyśpieszył zakup myszki. Mądry chłopczyk ;-) hehe
Mój Dodo ostatnio wrzucił tarkę do ..... kibelka! :-( Co do wróżby , to obstawiam wakacje objazdowe po calej polsce pod namiotem;-) .... no i sowa wam bedzie pohukiwac nocami. :eek:

kania co to? wczoraj kiepski dzionek , dzis tez.... co to sie dzieje? Doczytalam ... choróbsko Oliwci , niewyspanie , a co za tym idzie kiepski nastrój i nerwy. Rozumiem ,ze Ci zle ale niedlugo znów wszystko wróci do normy. Przetrzymaj to !:confused2:

sariska no brak słów na tą starą rurę. "bo jej nikt nie puszczal" - normalnie nóż sie otwiera w kieszeni. To jest własnie polska mentalnosc. :wściekła/y: A ztym badaniem na HIV to bardzo dobrze!!! No i jak fajowo jest usłyszeć ,ze wszystko w brzuszku ma sie dobrze. a co do TM - no tez mam nerwy!!!

rysia mam nadzieje ,ze nie zapeszylas z tymi nockami, i że dzis tez Miłko spał jak aniolek. Super poczuc sie tak wyspaną. Czlowiek zupelnie ma inne nastawienie do swiata jak się wyspi. Wiem , bo dziś i mnie to spotkało:-D Brawa za silną wolę na diecie. tak trzymać!:tak:

regna szczerze mówiąc żadnych kredek jeszcze nie kupowałam Doriankowi. Co do dłoni , to niestety okres jesienno-zimowy jest najgorszy dla skóry.Czestotliwosc kremowania jest ważna , no i prace domowe w 'gumkach' jak radzi alicja. Jeszcze polecam zabieg ; kąpiel parafinowa dłoni (ale to u kosmetyczki/manicurzystki).

renataborysek kurcze , dawno mnie nie było... a Ty juz po wczasach. jak było , gdzie fotki???? Głosniki podlączone w sypialni?

sheeney widze ,ze i ty mialas ostatnio taka nockę jak ja. Nie dziwie się ,ze humorek Ci nie dopisywał.... ale dzis mam nadzieję juz wyspana i z lepszym samopoczuciem???

dareczka spanie do 9.30??? wow ,zazdroszczę. Fajnie ,ze spotkanko udane. A co do Tap madl mam idento zdanie. Wszystko jest juz z góry ustalone.

elona no faktycznie powariowali z tym próbnym alarmem. Zdecydowanie na wiosne - lato takie cos powinni robic. ehhh . no bez pomyslu!:no:

kroma mam nadzieje ,ze z zołądkiem juz dobrze.

happy no to pięknie załatwilas się z tym łokciem. smaruj , smaruj i niech szybko sie wyleczy. 'chlopiec w pasiastej pizamie'??? a co to za film. Nigdy nie słyszalam.

ikaa przykro mi z powodu tej skazy. Kiedys minie:sorry:.

roxi choc nie mialam pojęcia kto sie ostatnio zwieruszyl , bo sama nie mam czasu na bb to bardzo się ciesze ,ze jestes!!! Jak zdróweczko?

dziulka rozwaliłas mnie opisem 'maszerującej Leane' i tym płaczem małża. hehe :tak::-p U nas rola płaczącego na filmach przypada mnie !!!:sorry:

efa co jest?

eliza co milego małz zaplanowal na wieczór?

makuc czy u Ciebie wszystko ok? Wyczuwam ,ze cos Cię chyba trapi?!:eek: A co do pracy , to nie mozesz to komus zlecic,zeby byc tu z nami? :-p:-D

dobranocka biedna Justysia ,ale że Ty tak się powstrzymałas przed chorobą ... wow!!! Dzielna kobieta:tak:

wioli no nie poznaję koleżanki! Co takie smuty????? walcz z tym! Wyrwij chwasta!

hahaha sarisa wypracowanie. taaaaa. Chcialabym, ale akurat po naszej rozmowie sie podzialo : telefony , zalatwienia , poszukiwania tego i owego. No ale nadrobilam. Dlatego prosze o brawa :tak::-D

U mnie nocka dzis cuuuuuudowna. malizna padła o 21-szej (po falstarcie o 20tej) i spał do 7 rano. Jak ja sie wyspałam...... juuuupi!!!:rofl2::-D:-);-)

spadusiam obejrzec forumową galerię.

cześć:)
No i chwaliłam się że Miłosz ostatnio ładnie przesypia nocki i zapeszyłam bo dzisiaj nie było już tak kolorowo_Obudził się 24.30 i ok.3 godz.nie spał.No i najlepsze to to że o 1 w nocy musiałam mu przygotowywać jedzenie,a że mleka od jakiegoś czasu nie chce w ogóle to musiałam mu przygotowywać parówki z pomidorem,bułką i ciepłą herbatą...no a później jeszcze zjadł całego pączka:tak:nie ma to jak matka głodna a dziecko się zajada w takich nieludzkich porach:cool:a co do diety-dzisiaj zaczęłam jak wiecie 3 dzień i już mam 2 kg.mniej (fajnie)żebym jeszcze spadła przynajmniej 4 to będę zadowolona:sorry:
Kaniu współczuje Ci kolejnej nocki do bani i wirtualnie przytulam cobyś nie przeżywała zbytnio kłótni ze swym lubym:tak:o happybeti też nie pospała-oby dzisiejsza nocka była lepsza:tak:
Efa kochana co to za dołki i nerwica??!!
Sheeney super że nocka przespana i wieczór udany:zawstydzona/y:a tak w ogóle jak znajdziesz chwilkę to może pochwaliłabyś się nam swym rosnącym brzusiem:tak:
Mamaagusi fajnie że u CIebie też nocka ok:-)
Mała_mi udanej zabawy w krainie zabawy i oby popołudnie na uczelni zleciało bardzo szybciutko:tak:
Dobranocka ojejku biedna Justynka-mam nadzieje że już dzisiaj będzie lepiej,aaa no i Tobie zdrówka życzę:*
Dawidowe ja też popieram że Coben jest fajny...przeczytałam już wszystkie jego książki:tak:
Makucku w takim razie miłej pracy życzę i oby ciężki dzień szybko dobiegł końca:-)
Iduś widzę że nockę miałaś przespaną więc proszę tu nie narzekać na pobudkę po 6 bo wiesz jakbyście pospały dłużej to dzień byłby krótszy a tak....masz więcej czasu dla "siebie";-):laugh2:
Emiliab ja mam znowu odwrotnie...nie wyobrażam sobie wypić kaffki z cukrem:no:

Edit:Dorisku fajnie że Twoja nocka też należała do tych lepsejszych-i oby tak zostało:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki muszę uciekać, bo idziemy dziś w gości :-) do mojej chrześnicy i będę dziś dopiero wieczorkiem. Miłego dnia i zyczę wszystkim poprawy humoru

sarisa poproszę udokumentowane brawa wysłac jako filmik :-p:-D. No ale buziaka jej ogromnego za to posylam. Baw sie dobrze 'w gosciach'

kania :-* , a małż czym się naraził?

rysia no leze i płacze ze smiechu. Parówki, herbatki, pączki ???? o 1wszej w nocy????:-D:-D:rofl2::rofl2:

reklama
My dzisiejszy dzień zaczęliśmy od tego,że...zaspaliśmy z małżem:crazy:. Tzn.on zaspał do pracy,ale ja go nie obudziłam,bo...nie słyszałam budzika-a na 100% był nastawiony:baffled:.
Ja mojego bardzo czesto budze,dzis np o 6.45:-p a na 7 ma .On bardzo czesto wyłacza budzik nie wiedziec czemu albo drzemki od 6 wciska..Dobrze,ze ma blisko do pracy

Rysia to gratuluje dietki.Ja nie lubie takich drastycznych diet bo niestety efekt jojo po nich czesty ale zycze Ci wytrwałosci,zeby u Ciebie sie nie pojawil.Gdybym nie była w ciazy to tez bylabym na diecie jakies .Co do zdjecia brzucha to nawet w poprzedniej ciazy nie lubilam specjalnie go fotografowac i pokazywac wiec narazie mnie nie namowisz:-p

Sariska ja juz dni odliczam do mojego Usg.Dzisiaj dzwonili,ze godzina sie zmienila wiec mam 2 godziny mniej czekania:-) A i chyba zaczynam czuc ruchy...:-)

Dorisku to moj spał do 8.30:-p:-p:-D ale dla mnie wazniejsze,ze bez jeczenia w nocy,wiec nawet wichury i deszcz mi dzis nie przeszkadzaja

Kania no wczoraj to mialam dosyc ale moj Tomek zawsze potrafi szybko rozpedzic wszystkie moje stresy i nerwy .szkoda,ze Twoj mąz tak nie potrafi:*

Do góry